Politika

PES potvrdio da ima opstrukcija: Dobićemo Vladu koja će realizovati program Evropa sad 2

Foto: Pokret Evropa sad (Arhiva)

Proces formiranja Vlade nije ni ovoga puta lak, što zbog eksternih, što zbog internih opstrukcija, saopšteno je danas iz Pokreta Evropa sad, istovremeno poručujući da ćemo “dobiti Vladu koja će realizovati program Evropa sad 2”.

“Stoga, za razliku od mnogih političkih aktera koji su fokusirani na partijski interes, što jeste i legitimno, u slučaju sastavljanja 44. Vlade, vodimo se isključivo interesima građana”, istakli su u saopštenju.

Podsjetili su da je na izborima parlamentarna lista predvođena PES-om osvojila 26 odsto podrške, što je bio pobjednički rezultat, međutim nedovoljno da se Vlada pravi samostalno.

“Građani su glasali na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima ne zbog bilo kojeg pojedinca u PES-u, već zbog misije unapređenja životnog standarda, afirmacije vladavine prava i ubrzanja evropskih integracija”, istakli su u saopštenju.

Kontinuirani udari na Pokret, kako ističu, nisu stali ni danas, kroz različite forme opstrukcija, ali, smatraju u PES-u, samo sa jednim ciljem – “obesmisliti ideju raznim neistinama i pokolebati građane zbog programa i društvenog preporoda u koji su dominatno vjerovali”.

“Međutim, bez obzira na sve okolnosti, u momentima galopirajuće inflacije i urušavanja standarda, građanima su potrebni konkretni rezultati, započeti programom Evropa sad 1. Za takav poduhvat, neophodni su nam građani, konstruktivni partneri u Vladi, ali i podrška međunarodne zajednice. Zato ćemo i narednih dana ulagati dodatne napore da dobijemo Vladu koja će realizovati program Evropa sad 2, jednako uspješno kao i program Evropa sad 1”, zaključuju u saopštenju.

16

avatar
1000
15
1
0
 
16
RIRTaraHotel bez zvjezIznogudNikola9999
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tara
Gost
Tara

Volja gradjana..koja su od vas i serbije potplaceni su bili PES br 1 a drugi..crnogorski patrioti..DPS br 2 Zasto ne uzmes pretezno volju gradjana..a ne cetnicke-ekstremne mrvice???

Hotel bez zvjez
Gost
Hotel bez zvjez

PES+DPS=EU.Zaboravite na nacionalne stranke uđimo u Evropu.

RIR
Gost
RIR

+ manjinske stranke 10 poslanika …i eto uspjesno i 4 vidnih rezultata prema EU …

Iznogud
Gost
Iznogud

To znači da formirate vladu sa DPSom? Sa srečom viśe, dako počinemo od dfovaca, snpovaca i kompanije

Nikola9999
Gost
Nikola9999

A kakav ce nam es 2 bit sa cijenama kad je es 1 ovo ucinjela? Blago nama s vama. Jos malo s 5 liyara goriva komotno na crstitku cemo da idemo 😉

Prc milojka
Gost
Prc milojka

Ja mislim da ces ti poslije jevrope 2,da smugmes sa parama bitkoinima nedje van sve mi mirise na to ,kad je nesto propalo ,smatraj propalim moj katule ,da nas ti izvuces iz muke .

Blok 5
Gost
Blok 5

Osjecamo posljedice evrope sad 1.
Raspadate se vi. Aj pozdrav

Sokrat
Gost
Sokrat

Ne mogu da smislim i nikako mi nije jasno kako su mogli da vas glasaju!?

PatrioteSamo
Gost
PatrioteSamo

Čekate li Porfirija? Kad ono stiže?

Hurem
Gost
Hurem

26 mandata??????????od kad😂😂👎👎👎👎

Podgorica
Gost
Podgorica

Ne lazite, nemate 26 vec 24 mandata a DPS samo tri manje 21. Izjava vam je ” trla baba lan”. Razumijete li sami sebe?

Matija
Gost
Matija

Pricaj lepo da te ceo svet razume.

Radivoje
Gost
Radivoje

Sta je program Evropa sad 2.

Vienna da je
Gost
Vienna da je

Neka nemojte nas branit ..kilo pasulja 5 e …gorivo na istorijskom max skoro 4 njemacke marke poredjenja radi bilo je 2 marke kad ga nije bilo i tocili ga iz bidona

Milivoje
Gost
Milivoje

Hahahahhaa bjež’te mučenici!

roki
Gost
roki

Au kakvi prodavaci magle. Pa bar nam recite ko vas opstruira? Da nisu to vasa braca po crkvi?

Send this to a friend