Politika

Pešić Demokratama: Dok god je Đukanovića, vlast će vam biti pusta želja

U svojoj hipereprodukciji saopštenja, sa svakim novim šarlatanskim uratkom, poput ovog današnjeg, Bečićeva “promo” družina se udaljava od realnosti i nastavlja sve dublje da tumara putevima svojih zabluda, poručio je Demokratama predsjednik Savjet mladih DPS-a

Saopštenje Pešića prenosimo u cjelosti: 

Svakom novom rečenicom samo pokazuju svoju demagogiju i licemjerje, dvije karakteristike koje su najviše doprinijele svim njihovim neuspjesima, podjelama, zavadama i na kraju, poziciji samoumišljenih pretendenata na vlast, kojoj na njihovu žalost, a na sreću građana Crne Gore, ne mogu ni prići.

Da ih podsjetimo na osnovne činjenice koje, neznaveni ili licemjerni (šta god da su, ishod je isti) zanemaruju. Dakle, kada pokušavate da manipulišete oznakama stambenih zgrada, pitamo vas, da li ste, u opštinama gdje participirate u vlasti (iako su vas iz većine istjerali), promjenili oznake BB? Taj posao je u nadležnosti lokalne samouprave, zar ne? Vjerovatno prije niste stigli da razmišljate o takvim “ trivijalnostima”, jer ste, po tvrdnjama vaših koalicionih partnera i bivših funkcionera pravili razne kombinacije, zapošljavali rođake, zloupotrebljavali državne resurse.

Da vas takođe podsjetimo da su tužilaštvo i sudstvo nezavisni, i upravo u skladu sa zakonima na kojima je insistirala opozicija, izvršna vlast nema nikakvih mehanizama uticaja na odluke ovih grana vlasti. Osnovano sumnjamo, iz svega što ste radili do sad, da bi ste se vi drugačije odnosili prema nezavisnim institucijama. Upravo onako kako preko promo tabloida crtate mete onim koji se ne slažu sa vašim mišljenjem. To ste najbolje pokazali sramotnom kampanjom protiv Univerziteta CG i medijskim linčom osoba koje su zadužene da provjere da li je Aleksa Bečić, postao magistar tako što je prepisao tuđi rad.

Na vašu žalost a dobrobit svih građana Crne Gore, opšte poznata činjenica, a u isto vrijeme i jedan od razloga velike podrške koju DPS ima kod birača, upravo je to što mi ispunjavamo ono što obećamo: Crna Gora je postala nezavisna iako to niste htjeli, članica NATO-a iako ste i to opstruirali. Uprkos vašim željama i mračnim prognozama koje lansirate preko “ promo” glasila, Crna Gora je najnaprednija ekonomija u regionu i lider u evropskim integracijama.

I na kraju, znamo da imate noćnu moru od predsjednika DPS-a, zato inspirisani naslovom vašeg današnjeg pamfleta poručujemo: dokle god je Mila Đukanovića, vlast će vam biti samo pusta želja i “promo” fantazija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

To pesicu,do korica

AniCa
Gost
AniCa

Ona je jedino prihvatljiva nesposobnoj opoziciji, jer znaju da nikad manju podrsku nijesu imali od strane nas gradjana.

Porocni
Gost
Porocni

Nije ni Dps sjajan i bajan, ali u odnosu na ove nase strucnjake iz opozicije je 10 koraka ispred.

Kasi
Gost
Kasi

Demokrate su davno pokazale svoju nesposobnost to je narodu itekako jasno. Ne treba im ni selo dati da vode. Sta ocekivati od partije na celu sa plagijatorom

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Aleksa se samo sa fantomima bori ,ne daj boze da izadje na neki tv duel,eo taman ovome pesicu,pa placuci bi ga kuci poslao da mu vlado pavicevic mentor suze obrise onim papirom sto naziva magistarskim radom

Kaktus
Gost
Kaktus

Dobar dan ja bih da glasam. Demokrate: dajte licnu,pasos,imovinski list,rendgen snimak komplet tijela,ovjerene kod notara sve u 10 kopija,stanite desno na vagu pa onda na kraj hodnika da vam uzmemo uzorak krvi i stolice i da vam lupimo na celo flurescentni pecat da ste glasacki sposoban postojeci covjek od krvi i mesa,a kad sve to zavrsite mozete uz prisustvo oba… Više »

Aja
Gost
Aja

AHAHAHHAHAHAHHAHAAHAHAHHAAHHAHA

NHM
Gost
NHM

Dps je rajetan po ovom pitanju. Glasaču ne traže ni da je živ.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Mene je vetar odnio broj sa kuce ,znaci li to da sam ja sad fantom ? Ili treba aleksi da se prijavim da me upise u registar glasaca

Leart
Gost
Leart

Volio bi upoznat jednoga demokratu da mi objasni za sta im se tacno partija zalaze kad o ekonomiji pojma nemaju,a o pitanjima crkve jezika i himne cute kao zaliveni

Bole
Gost
Bole

Da li je bilo sta od toga dobro rijeseno u CG? Ekonomija je dobra za par bogatih ljudi i njihovu ekipu, za narod nije. Crkva, jezik i himna, nesto sto bi trebalo da ujedinjuje narod, kod nas ga razdvaja. Sve od nabrojanog je u katastrofalnom stanju. Mozda je vrijeme za neke promjene?

Komita
Gost
Komita

Oni pricaju o glasacima bez broja na kuce a jokic iz kotora im prvi ni drzavljanstvo ni broj na kucu nije imao kad je dosao u fotelju,nije je cak ni legalizova do kraja mandata no eno stoji na kavač jos nezavrsena

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Jedino zalosnije od fejsbuk zurke srdjana milica je ova fejsbuk partija koju nam je u amanet ostavio

Liberal
Gost
Liberal

Postoje li demokrate van fba ?

Bu2anin
Gost
Bu2anin

Glavno da oni nisu bili u stanju da urbanisticki plam izglasaju u budvu a ne sta drugo

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Haha demokrate da sruse Mila, dobar vic..😂😂

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

Aca ili Mila?

dejan
Gost
dejan

A sto ce Demoktare , Mnogo macki Volovska glava. Za misle da mogu???

Nenad
Gost
Nenad

Njih Migo pobijedi, da ne pricamo dalje

crnogorka
Gost
crnogorka

Ocigledno je problem u opoziciji kad ovoliko dugo ne mogu da dodju na vlast, vrijeme je da nastupe neke promjene inace ce opozicija status gubitnika jos dugo vuci.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Da Demokrate rade, koliko se kroz medije provlace, velika bi podrska bili Dps-u u unapredjenju ove drzave i njenih zakona.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Ovo su mlade inadžije koji ne bi sa nikim dogovor ☝️

Bole
Gost
Bole

Sa kim bi se Vi mogli dogovoriti u ovoj drzavi, da imate partiju?

KotorankA
Gost
KotorankA

Niko nije lud da podrzi plagijatorovu partiju, svi smo vidjeli sta su u Kotoru napravili, a na dobrom su putu da politicka kriza zahvati i Budvu.

Bole
Gost
Bole

Ko je bolji? Da li je narod zadovoljan? Da li narod dobro zivi?

pub111
Gost
pub111

Srecom pa opozicija nikad nece doci na vlast, a za to su najvise sami i krivi.

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Bolje je i loša opozicija da dodje na vlast nego da se nastavi ova agonija sa vama.Nijeste uveli zemlju u EU,uveli ste nas u NATO koji živi svoje posljednje dane,uveli ste nam korupciju i nepotizam kao modele ponašanja,istoriju i tradiciju nam izvrćete,standard nam je smiješan,radnička prava još smješnija,neodgovornost najviših funkcionera,raslojavanje društva i moralna erozija,iseljavanje stanovništva,kičmu ste slomili ovome narodu,stvorili naopaku… Više »

Supr hic
Gost
Supr hic

Odavno bolji komentar nijesam procitao.Bravo,i svaka cast.

Crna gora
Gost
Crna gora

A imali sto da valja prijatelju

Bole
Gost
Bole

Bravo.

Miloš
Gost
Miloš

A ko je ova nakaza ?

Dule
Gost
Dule

Neku fabriku da otvorite sto mislis

Dragi
Gost
Dragi

Dajte mu stan I kredit po povoljnim uslovima

Cetinje svih
Gost
Cetinje svih

OVAJ KAO DA JE DOSAO IZ SJEVERNE KOREJE

Šćepan majušniu
Gost
Šćepan majušniu

Opoziciji jasno ko su šta su i kakvi su jadni bedni i prozaični da ovakvoj korumpiranoj lopovskoj lažljivoj nesposobnoj vlasti nemože ništa zahvaljujući svojim sujetama posesivnošću bolesnim liderskim ambicijama i dalje laže i poziva građane na neke unapred propale skupove i ujedinjenja koja traju 1/2 dana

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Kasno si se Pesicu dohvatio funkcije-iskoristi sto možeš do izbora a onda adio dps i poltroni sa Milom na čelu.

Lipovo
Gost
Lipovo

I ne samo njima!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Opozicija ravna apsulutnoj nuli.

RofZ
Gost
RofZ

a to znamo, no što ćemo poslije Mila Djukanovića. Da ne bude, i poslije MIla Milo, znamo kako smo jednom prošli
a obzirom da nam medju “mladima” nema niko da valja, bolje nam ni se slijedi

Send this to a friend