Politika

Pešić: Vučić najbolje zna zaslužuje li Čović orden

Nebojša Čović Ćoki jedva stiže ovih dana. „Blagoglagoljiv, lažljiv i, iako ne glup, bolesno ambiciozan“, što reče onomad za njega Aleksandar Vučić, Čović na sve strane prosipa svoje neostvarene ambicije i želje da ih ipak nekako realizuje nakon 26. aprila u Srbiji. Zadatak je zadatak, a Ćoki će se sigurno potruditi da ga obavi ako mu je obećana dobra nagrada. Finansijska ili funkcionerska, njemu je svejedno, tvrdi predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Nikola Pešić. 

Doduše, nastavlja Pešić, vjerovatno godine čine svoje.

“Kao i opsesivna skribomanija, pa Ćoki uopšte ne vidi da sve više i više tone u blato laži koje reciklira još od vremena Mirjane Marković, supruge njegovog dugogodišnjeg šefa Slobodana Miloševića. Znakovito time otkriva da je zapravo on svih ovih godina, još od 90-ih, bio jedan od centara za širenje laži i o Crnoj Gori i o Đukanoviću”, dodaje Pešić.

To što, kako kaže, Ćoki manipuliše i maše fotografijama navodno napravljenim na dubrovačkom ratištu, kojima je prvo zamahala Mirjana Marković, ne mijenja činjenicu da Milo Đukanović nikada tokom rata nije bio tamo.

“Jer, kako kaže Aleksandar Vučić u svom komentaru za knjigu Vojislava Šešelja „Nebojša Čović mafijaška pudlica“: „Čović je, očigledno, sa samo deset godina zakašnjenja saznao da je Milošević naređivao izvršenje zločina, a tako nešto nije mogao ni da pomisli u vreme kada mu je bio jedan od najbližih saradnika“. Ćokijevo opsesivno bavljenje Crnom Gorom posljednjih mjeseci već na prvi pogled govori o nekoj dubokoj frustraciji čovjeka koji sa ovom državom, sem što je vlasnik vrijednih nekretnina na crnogorskom primorju, nema nikakve veze. A šta o njemu misli ukupna crnogorska javnost, najbolje mu je da lično provjeri kad dođe na utakmicu, naravno kad prethodno skupi hrabrost za to”, ističe Pešić.

Prema njegovim riječia, objašnjenje za sve Čovićeve padove, napade sujete i mržnje dao je upravo Aleksandar Vučić:”Dodatak koji, u svakom slučaju, objašnjava sve lične komplekse i frustracije Nebojše Čovića jeste njegov lični zahtev od Generalštaba Vojske Jugoslavije da dobije orden, tj. da bude odlikovan zbog nečega, a zbog čega, to je valjda samo Čoviću jasno“. (V. Šešelj, „Nebojša Čović mafijaska pudlica“, 2002).

“Prošlo je skoro dvije decenije a Čoviću orden ne stiže. Zato se on sada ovim  svojim primitivnim skribomanskim uratcima, bori makar za medalju  jer godinama juri za njom, sa istim uspjehom kao pudlica za svojim repom”, zaključio je Pešić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gaso
Gost
Gaso

Partijski apartcik, omladinac od 32 god

Masnica
Gost
Masnica

Nikola je jedan vrlo inteligentan momak. Njegovo vaspitanje i kultura, to je nesto od koga se treba uciti.

Nikolas
Gost
Nikolas

Bravo Nikola

Morpheus
Gost
Morpheus

Dok nam djeca nemaju za uzine tvoj sef partije se pita u cemu je problem da kupi kucu od par miliona. I tu prestaje sve dalje diskusije

Fileopg
Gost
Fileopg

vala je zaslužio jedan orden sa brabonjkom na naličju i da mu ga lično uruči Amfilohije.

Leart
Gost
Leart

Zamisli vucicu kadrove kad mu je covic jedan od bliskijih ljudi

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Covic je mentalno zaostao covjek,lako ti se s njim sprdati 😀

Liberal
Gost
Liberal

Boga mi moze covic da prica sta oce ali ga je pesic rasturio ovim saopstenjima

Stefo12
Gost
Stefo12

A vazda me interesovalo kako onako grdan covjek dobi nadimak po pudlicama kojr vaze za naljepse pse

Aladin
Gost
Aladin

A ko ce njemu orden da da? Niko, jedino na izlozbu pasa da ode pa tamo da vidi nesto.

Fossil
Gost
Fossil

A, dje pomenu Milosevuca, pa nema Covke sa njim nista ne zezaj.

Krstinja
Gost
Krstinja

Pa koga uopste Covuc podrzava, voli li on ikoga, voli li on sebe? Ja mislim da je iz one price do podne sebe od podne svakoga mrzi.

Marocco
Gost
Marocco

Covic i dalje zivi u vrijeme 90. pa zato u nedostatku price u 21. vijeku prica pricu Mire Markovic.

Sorela
Gost
Sorela

Mlad momak za primjer. Nikola bila sam u pričici da se nadjem u drustvu ljudi koji te znaju i stvarno imali su samo rijeci hvale. Neka si ziv i zdrav tvojima, a Covic neka laje i kupuje sladoled njegovim igracima.

Gaso
Gost
Gaso

32 god a predsjednik mladih

Uskok
Gost
Uskok

Zamisli kad ga i Seselj pljuje.. E, ovo je prvi put da se slazem sa tim ratnim zlocincem.

Taske
Gost
Taske

Orden pudlice neka mu daju! Neka ga zakaci oko vrata posto medalje gledati nece sigurno.

Zorka
Gost
Zorka

Čovic je tamaan kao pudlica koja mase repicem kako ga zovne sef. Nebitan lik kako u sportu, politici tako i u zivotu. Njega ni kuci ne vole.

Krinka
Gost
Krinka

E, Nikolaa batali Čovića nije on tvoj nivo. Ti si pametan i sposoban momaak cija je jedina krivica sto voli svoju drzavu i o tome zaista treba da ucis neke pojedince koji to ocigledno ne znaju.

Petra
Gost
Petra

Vucic ga ne moze ocima vidjetk a ne da mu daje orden.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Kad je Mandic od Vulina dobio posle 20 godina, ima kad i Covic da dobije, ali sad je mali jos treba da raste da bi dobio orden.

Mila
Gost
Mila

Bravo Nikola…eh da nam je vise mladih kao sto je Pesic…

Klana
Gost
Klana

Bravo svaka cast…

Edis
Gost
Edis

Ovaj ce i od 50 bit predsjednik mladih 😂😂😂😂

Maki
Gost
Maki

Objavite mi komentar,posto objavljujete strasne stvari ovih danakoje nemogu da vjerujem.

Maki
Gost
Maki

Mali idi po sladoled….

Алфа
Gost
Алфа

ЈЕДНА ПРИЧА ПРЕ 30 ГОДИНА,ДРУГА ПРИЧА ПРЕ 14 ГОДИНА,ТРЕЋА ПРИЧА ПРЕ 4 ГОДИНЕ ,ПЕТА ПРИЧА СТРАВА И УЖАС !СВЕ ДОКУМЕНТОВАНО И СА СВЕДОЦИМА! ПА ВИ ВИДИТЕ,А НАРОД ПАТИ!

Send this to a friend