Politika

PKS: Dok se litijalo i lizale kašikice, branila su se vjerska prava, a šta je sa pravima Albanaca u Tuzi?

Patriotsko komitski savez daje punu podršku otporu građana Tuzi i gradonačelniku Niku Đeljošaju, koji su reagovali na selektivne mjere vlasti na čelu sa Srpskom pravoslavnom crkvom, a koji su juče „naredili“ zatvaranje kafića i ugostiteljskih objekata u toj opštini. Smatramo da su ovo političke mjere, nipošto zdravstvene, obzirom da su Tuzi opština koja je u zelenoj zoni, dok je , recimo, Nikšić , u četvrtoj i možda najugroženija opština širom otvorenih granica za razne emisare Aleksandra Vučića, koji paradiraju kroz grad i državu, pa nikom ništa!, saopštili su iz Patriotsko komitskog saveza (PKS).

Dodaju, da je zloupotreba policije koja je stigla u Tuzi sramna odluka ministra unutrašnjih poslova i vd direktora policije. Kako ističu, jer se ne sjećaju da su istom ažurnošću „lovili“ pripadnike podzemlja koji su po Crnoj Gori živjeli slobodno, bio im plaćen smještaj u hotelu, a omogućen im i bezbjedan izlazak kad je već „prigustilo“ od pitanja zašto su takvi ljudi miljenici prvog pendreka Crne Gore.

“Otvorene granice zbog lokalnih izbora, a zatvoren medjugradski saobraćaj i kafići? Što onda policija nije uhapsila Krapovića i družinu prije neki dan kad su nam stigli u Nikšić iz ‘zatvorene Budve?’ Dok se litijalo i lizale kašikice, branila su se vjerska prava, a šta je sa pravima Albanaca u Tuzi? I kako se usuđujete da ih kršite?”, rekli su oni.

Napominju da je Patriotsko komitski savez davno rekao da ovo „nijemojavlada“, i da treba sve odluke, suprotne pravu i zakonu, bojkotovati.

“U tom smislu, dajemo punu podršku Albancima u Tuzi i njihovoj lokalnoj upravi, jer je apsolutno jasno da se nova vlast ne umije i neće izboriti sa epidemijom, zbog zadatka kojeg su dobili da učine sve da odrade ‘Bitku za Nikšić’. Građanine Crne Gore, ODUPRI SE!”, zaključili su iz PKS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Ova izdajnicka vlada je do sada dotivjela Cetinje, Kolasin, Rozaje, Niksic, Grahovo, Podgoricu , Tuzi. Bunt gradjana antifasisticke Crne Gore se osjeca u svakom gradu. Podrska za Tuzi. Svaka cast na podrsci PKS.

Borko
Gost
Borko

E moji junaci,sta bi da vas je vise.

Alergija
Gost
Alergija

Bravo za Tuzi. Kad ce Apostoli shvatiti da su nesposobni! Ako imate i malo casti dajte ostavke ne mozemo vas ni gledati, a kamoli slusati.

cikoticka
Gost
cikoticka

„nijemojavlada“ i nikad nece biti, „nijemojavlada“„nijemojavlada“„nijemojavlada“

Send this to a friend