Politika

PKS: Kazniti medijskog goblina IN4S

Arhiva

Patriotsko komitski savez poziva ministarku javne uprave, digitalnog društva i medija Tamaru Srzentić da zabrani rad portalu In4s, koji, u kontinuitetu krši sva moguća pravila objektivnog novinarstva, svakodnevno targetirajući građane Crne Gore za nepostojeća krivična djela, crtajući im mete u sredinama dje žive, saopšteno je iz Patriotko komitskog saveza (PKS).

“Ne može se dopuštati toliki vulgarizam, primitivizam i bezobrazluk koji ovaj velikosrpski, neočetnički portal nesmetano širi našom državom; najnovije objavljivanje fotografija i naših članova, sa slikama, radnim mjestom i opisom u kojem se kaže „da su to ljudi koji su htjeli da ruše Cetinjski manastir“ je bestidna laž koja mora biti sankcionisana”, navodi se u saopštenju.

Pozvali su Srzentić da reaguje, kako bi “opravdala” svoja zaduženja.

“Količina mržnje prema crnogorskim građanima, ženama, manjinama, sublimirana u tzv. uredniku i tzv. novinarima tog medijskog goblina, postiđela bi nekadašnji Bastilju u Beogradu pa vas pozivamo da konačno reagujete, u skladu sa svojim ovlašćenjima, kako bi opravdali to što ste ministarka zadužena za taj resor”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dopamin
Gost
Dopamin

Svi smo mi PKS! 🇲🇪

Z&D
Gost
Z&D

A vi ste?

Andjeo
Gost
Andjeo

Privredna Komora Srbije

Send this to a friend