Politika

Popa pozvala Bečića u Brisel: EU ostaje strateški partner Crnoj Gori

Ambasadorka Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa je tokom današnjeg sastanka pozvala predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da u prvoj polovini decembra razgovara sa visokim zvaničnicima evropskih institucija u Briselu.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Skupštine, Bečić je upoznao ambasadorku sa aktuelnim političkim prilikama, uz poseban osvrt na funkcionisanje Parlamenta u prethodnom periodu.

“Predsjednik je izrazio uvjerenje da će nova Vlada biti izabrana na narednoj sjednici Skupštine i naglasio važnost dijaloga među političkim akterima, kako bi se ispunili ključni prioriteti koji se odnose na reformu pravosuđa i sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva”, navode u Bečićevom kabinetu.

Bečić je, naglašavaju, zahvalio i na nedavnoj finansijskoj pomoći koju je Evropska unija pružila Crnoj Gori zbog posljedica izazvanih koronavirusom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sajo
Gost
Sajo

Da mu kažu dvije za mjesta po dubini…

Leon
Gost
Leon

Prekinuti pregovore sa neprijateljskom EU!

Mili
Gost
Mili

Ma ja samo se rusiji i primitivizmu okrenuti !!
Blago ti u pamet nesreco pihhh
Sa ovim plagijatorom nikad naprijed ,ali eto vidjecemo !!

ANTI EU
Gost
ANTI EU

EU je anti crnogorska organizacija koja podržava projekat “velike Srbije”. Posebno su Njemačka i Francuska anti CG. Uvijek su kočili CG, od doba Miloševića, onda referendum, pa sad i podrška anti CG elementima. SAD su recimo u svim tim fazama podržavale CG

Send this to a friend