Politika

Popović čestitao dan opštine Berane

Popović

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Dan opštine Berane, naglašavajući kako nas ovaj datum podsjeća i potvrđuje slavnu slobodarsku tradiciju Berana i njegovu važnost za crnogorsku borbu za slobodu, pravo i čast države i njenih ljudi.

Zato je važno, kako je rekao, da i danas očuvamo i stalno podsjećamo na ovakvu tradiciju Berana, braneći je od zloupotreba i revizionizma i ističući najsvijetlije primjere njegovih ljudi koji krase crnogorsku istoriju.

“Berane i njegovi građani i građanke moraju i osjetiti blagodeti poboljšanja kvaliteta života u onoj mjeri koliko jesu veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali ovoga kraja koji garantuju da ekonomski napredak može biti ubrzan i stalan u godinama pred nama, što je od posebnog značaja za nove i mlade generacije na kojima počiva svako društvo i progres. Liberali će na tom putu uvijek biti podrška Beranama i njegovim građanima i ostati stalna brana istinskom duhu Berana i Crne Gore2, piše u čestitki Popovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko Berane
Gost
Darko Berane

Hvala puno brate Andrija! Mi LIBERALI Berana jos slijedimo put Mioslava Vickovica koji nas je naucio kako se voli svoja otadzbina i kako nam je svako brat. Hvala Vam puno i dajte da ozivimo LP u Beranama…

Djuka
Gost
Djuka

Ukazao im je veliku čast.

Send this to a friend