Politika

Popović Lekoviću: Nevoljno slušate centralu o bojkotu barskog parlamenta

Ako postoji neko ko se u javnosti oglašava po tuđim direktivama i šablonima – to su Demokrate. Svako im je obraćanje isto, od Bara do Kotora, krenu sa izvlačenjem tema od Kulina bana, o kojima ni sami ništa ne znaju. Tako moraju i nevoljno da poslušaju direktivu o bojkotu lokalnog parlamenta, pa nekad vire s hodnika, poručio je danas odbornik DPS u SO Bar Jovan Popović, reagujući na saopštenje Momčila Lekovića iz Demokrata.

<<<Popović: Barskim Demokratama Jokić bitniji od Maljevika<<<

<<<Leković: Popović da sredi sopstveno dvorište, pa da gleda u tuđe<<<

Popović je saopštio da i dalje javnosti Bara Demokrate nisu odgovorile na pitanje šta rade u Kotoru tokom sjednice Skupštine opštine Bar, gdje su ih građani izabrali da ih predstavljaju.

“Da ste kojim slučajem prisustvovali sjednici, bili bi upoznati gdje je novac od prodaje Maljevika potrošen. Ali evo, neću biti lijen, pa ću sa Vama podijeliti podatak da odgovor možete naći u svim završnim računima Opštine Bar koji su objavljeni u Službenom listu. Da Vas upoznam, nažalost ne mogu reći podsjetim, da je samo 2008. godine kapitalni budžet Opštine Bar iznosio 25 miliona eura”, naveo je Popović.

On je Lekoviću poručio da zna da mu je veoma teško da sluša direktive o bojkotu centrale svoje partije i da će zbog toga imati problema kada budu objašnjavali Baranima zašto ne učestvuju u radu lokalnog parlamenta.

“Vas su građani Bara birali da ih predstavljate u Skupštini opštine, a ne na pres konferencijama i po ulicama drugih gradova. Očigledno da Vam je lutanje crnogorskim gradovima i ulicama, u nadi da ćete dati doprinos protestima koji su od samog početka osuđeni na propast, bilo kamen spoticanja da završite fakultet, pa da se za Vas može reći da ste akademski građanin, iako Vam je način na koji mi se javno obraćate najblaže rečeno malograđanski”, dodao je odbornik DPS.

Uz to, naglasio je, komentarisanje nečijeg imidža nije neki odraz džentlmenskog ponašanja osobe koja bi trebalo da bude predstavnik generacije mladih političara koje će građani uvažavati.

“Ali radi dobrog ukusa od mene imate topli savjet da poradite na svom nivou, barem javnog izražavanja, s obzirom na to da Vam politička karijera na ovaj način i nije baš obećavajuća. Za razliku od Vas, uvaženi mladi kolega Lekoviću, ja se Vama obraćam sa dužnim poštovanjem, a ubuduće ću Vas svojim odgovorom uvažiti tek onda kada budete imali nivo istog. A to što ste Vi u populističkom političkom djelovanju Vaše partije navikli na ulicu, pa tako i govorite, ostaje da građani tu kulturu vide”, zaključio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maja
Gost
Maja

Jovane OBOZAVAM TEEEEEE. CARE SVE SI MU OBJASNIO

goran1978
Gost
goran1978

Demokrate ni ne znaju ko im pise saopstenja, samo im kazu ti ces biti potpisan i to je to.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Demokrate koji imaju partijski dres kod su uzele da prozivaju nekoga kako nije sam svoje saopstenje napisao,e ima li jace ironije. Najbolje jos da uzme mali aleksa da proziva pipuna kako je bivsi snpovac hahahahaha

Leart
Gost
Leart

Argumenti ovoga lekovica je kao da ga ja pitam je li ga sramota sto je njegov partijski lider 2006te klicao i aplaudirao SRDJANU MILICU od svih ljudi hahahahah

Liberal
Gost
Liberal

Cega se demokrate boje najvise ? Debate.

Stefo12
Gost
Stefo12

A demokrate ka demokrate ,bi da se prave da znaju nesto a u sustini su obicne neznalice koje svoju neobavijestenost i neartikulisanost kriju iza bojkota svakog vida skupstine gdje bi neko mogao da im razmontira argumente dijalogom

Send this to a friend