Politika

Popović: Propagandistički portali o meni iznijeli grube neistine

Marija Popović

Osjećajući moralnu obavezu prema građanima Crne Gore, imam potrebu da se oglasim povodom skandaloznih objava na portalima “Borba” i “IN4S” koje su utemeljene na cijelom nizu beskrupoloznih laži, i više nego očigledno usmjerene su na besramno narušavanje mog integriteta, saopštila je članica Savjeta mladih DPS Crne Gore, Marija Popović.

Kako navodi, nije zaposlena u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, još od prvog maja tekuće godine, a sve zbog nebrižnog odnosa resornog ministarstva prema Omladinskim servisima.

“Gnusa je laž da su vrata Omladinskog servisa u Danilovgradu bila otvorena samo za omladinu Demokratske partije socijalista kojoj pripadam, o čemu najbolje sude građani i građanke Danilovgrada, koji znaju da u Omladinskom servisu Danilovgrad nije bilo prostora za promociju bilo čije i bilo koje politike”, dodala je Popović.

Prema njenim riječima omladinski servis bio je baziran na zdravom omladinskom aktivizmu, što dokazuju i sve sprovedene aktivnosti.

“Najzad, neisitina je i da sam se na protestu pojavila u svojstvu predsjednice Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore, jer predsjednica nijesam, već članica Savjeta mladih i obavljala sam svoju građansku dužnost želeći da zaštitim obrazovni sistem kao ono najvrijednije što jedno društvo ima, znajući da ministarstvo nije i ne može biti privatno vlasništvo resorne ministarke i da je pravo na štrajk pravo koje nesporno pripada svakom pojedincu”, naglasila je članica Savjeta mladih DPS-a.

Ističe da uopšte nije iznenađena činjenicom da navedeni mediji ne poštuju minimum novinarskih načela.

“I na kraju, svaku vašu kritiku, doživljavam kao pohvalu i ličnu satisfakciju da nastavim dalje svoje građansko i političko djelovanje”, zaključila je Popović.

Send this to a friend