Politika

Crna Gora dobila 42. vladu, Krivokapić premijer

Crna Gora dobila je danas novu 42. Vladu Crne Gore čiji premijer je Zdravko Krivokapić, koji je u Skupštini položio zakletvu. Za izbot Krivokapićeve Vlade glasao je 41 poslanik, 28 je bilo protiv, a jedan uzdržan.

Ppotpredsjednik Vlade je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, ministarka odbrane Olivera Injac, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministar javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, ministar ekologije urbanizma i prostornog planiranja Ratko Mitrović, ministar poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović, ministar pravde i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

<<<Krivokapić: Pripremljene izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, Crna Gora neće biti druga srpska država<<<

Foto: CdM

<<<Skupština završila drugi dan zasijedanja: I danas brojne primjedbe na ekspoze Krivokapića, sjutra glasanje<<<

<<<Poslanici završili prvi dan rasprave o Krivokapićevom ekspozeu, kritikovali ga i vlast i opozicija<<<

16.30

Danas je iskazana pobjeda 41 poslanika. To je pobjeda naroda i građana, poručio je u završnoj riječi mandatar Zdravko Krivokapić.

Foto: CdM

“Trajaće ova Vlada četiri godine. Nikome nisam prebrojavao krva zrnca. Ovo je naša Crna Gora i nemojte dalje da se dijelimo. Ova Vlada neće biti sluga nikome osim građanima. Ova vlada je Vlada žrtve jer je to jedini način da krenemo  ka opštem dobru. Došlo je novo doba. U situaciji smo kada je svaki dan dragocjen. Znam šta nas čeka i kako se može”, rekao je on.

Ovo je priča o timskom radu.

“Nismo nikoga htjeli da diskriminišemo. Moja Crna Gora je svih nas u kojoj ćemo pobijediti zajednički. Ovo nije priča, avantura ili eksperiment već da nam racionalizuje upravu gdje su se zapošljavali partijski kadrovi. Čitav sistem je partijski i to ne moze preko noći da se promijeni”, rekao je on.

<<<Knežević: Da sam mijenjao stav više ne bi bio Pipun nego Bred Pit<<<

16.10

“Ovo nije vlada koja oslikava izbornu volju građana. Ovo je nepoželjna vlada od onih koji treba da vam pruže podršku. Ovo je vlada bez strategije i vizije razvoja društva. Kakva je to većina kosntituisana samo sa ciljem da detronizije DPS. Mržnja prema DPS-u vas okuplja, a bez plana i programa. Ovo je vlada nepoštovanja između mandatara i trojne koalicije. Ovo je vlada oročenog trajanja. Ovo je vlada ogorčenja jer je gorak ukus kod onih treba da vas podrže. Mi u DPS-u nećemo podržati ovakav sastav o programu vlade. Zbog građana vrlo lako cemo ispraviti naše greške zbog boljeCren Gore”, saopštio je šef Kluba poslanika DPS-a Danijel Živković.

15.55

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević je kazao da želi da saopšti istinu a to je “da je DF zajedno sa SPC i mitropolitom Amfilohijem i patrijarhom Irinejom doprinio ovoj slobodi.”

15.50

“Vlada Zdravka Krivokapića imaće podršku sve dok se bude držala dogovora koji smo  postigli. Pred nama je težak period ali je naša motivacija veća da u naredne četiri godine preporodimo Crnu Goru. Crna Gora više nam vremena za bavljenje glupostima. Naša podrška vladi je podrška miru. Ovo je pobjeda Crne Gore ali samo jedna u nizu. Velika pobjeda na kojoj moramo graditi sve druge pobjede. Poslije ove pobjede neće biti kako ali koračamo sigurnim koracima”, rekao je šef Kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović.

15.44

Branko Radulović se mandataru Krivokapiću riječima: “nalazite se pred najvećim životnim iskušenjem. Znajte da Crna Gora mora proći kroz čistilište. Vlada mora biti reformska. Ovo je minimum. Želim da ga preskočite. Ako ne preskočite nećete imati našu podršku”.

15.40

“Podržaćemo vladu. Očekujemo od nje mnogo jer je prilika da vlada radi i da ima puni kapacitet. Podržavajući ovu vladu hoćemo koja je uvijek na usluzi ali i očekivati da vlada kvalitetno izvršava sve obaveze pred njom”, rekao ej šef poslanika SNP-a Dragan Ivanović.

15.32

“Danas je veliki dan i pravimo prvi korak demokratije i postavljamo standard da promjena vlasti bude nešto normalno. Prvi put već mjesec dana imamo predlog sastava vlade. Prvi put mamo ekspoze par dana prije rasprave o vladi. Do sada se vlada birala na GO DPS. Oni su čekali da šef dođe sa spiskom i kaže evo ga spisak, glasajte. To je sloboda na koju morako biti ponosni. Danas vladu kritikuju i oni koji će za nju glasati. Ponosan sam ćto cu glasati za ovu vladu. Biramo prvi demokratsku vladu u istoriji Crne Gore. Građani nemojte da nas plaše jer će biti i građanska i suverena, nezavisna i ekološka”, izjavio je šef poslanika koalicije Crno na bijelo Miloš Konatar.

<<<Konjević Krivokapiću: Otvorite vdosijee ANB-a, ali pazite da se ne iznenadite i ne ostanete bez nekog bliskog saradnika<<<

15.22

Šef kKluba poslanika SD-a Ivan Brajović je ocijenio da “imamo neobičnu situaciju i to su uglavnom kritike ekspozea a glasaće za Vas”.

“Mi danas biramo 42. vladu nezavisne građanske multivjerske i antifašističke, sekularne Crne Gore. Države kojom se pknosimo. Danas se glasa za vladu koja je jednovjerska. Ova vlada nema podršku 2/3 građana Crne Gore. Ovo je vlada za koju će iskrenoglasati 5,6 poslanika od 41 parlamentarne većine”, naveo je Brajović.

Ovo je vlada onih koji njjesu učestvovali na izborima – Crkva, pojedini mediji, pojedine nvo…

“Hoće li ovo biti vlada koja će da vlada ili vlada kojom će se vladati”, dodao je on i pomenuo napis na zgradi u Budvi i poručio: “U pamet se Crnogorci!”.

“Spotakli ste na prvom koraku demokratije. Oćutali ste na sve što se pričalo ovih dana. Ostaje žal da nijeste otvorili dijalog u Skupštini. Građani su očekivali da im promotno kažete kako ćete se boriti sa pandemijom i ekonomskim izazovima. Da ćete poslati poruku kako vidite multietničkuCrnu Goru. Manjine i bošnjački narod pored svega nijesu promijenili odnos prema državi Crnoj Gori. Ni Vaš odnos prema manjimama neće nas poremetiti. Dosta ste nam pomogli. Udružili ste opoziciju i poziiciju”, kazao je Ivrahimovic misleći na kritike kada je riječ o ekspozeu Krivokapića.

“Niste smogli snage da u vladi imate jednog predstavnika manjina. Pozivam kolege da budemo odgovorni prema građanima. Promijenila se vlast i hajmo zajedno da udružimo snage da stvorimo uslove za prijevremene parlamentarne izbore i stvorimo jednu legitimnu većinu koja vjeruje Crnoj Gori. Ova vlada ne daje povjerenje i ne oslikava crnu Goru. Odr-imo nove izbore i napravimo takvu većinu da Crna Gora bude vječna”, rekao je Ibrahimović.

14.50

Branko Radulović iz DF-a je kazao da je sve učinio da se dođe do jake vlade, vizionarske Crne Gore.

“Ponudio se da napravim draft, prvi sam predložio da vi budete predsjednik Skupštine, a vi premijer. Na pismo Krivokapića sam ljudski odgovorio i dao svoj CV i svoje viđenje i povukao se na posljednje mjesto a zatim i sa tog mjesta. Imao sam dva ljudska razgovora sa Krivokapićem. Govorili smo o Crnoj Gori zbilji i poblemima i rekao da pomiri dva stava ekspertksa i politička vlada.
Za ovo posljednje me nije poslušao i to mu je životna greška. Nije napravio jaku vladu. On je rekao da su lideri DF-a nedostojno njegove vlade i da smo neznaveni. Ovdje su ljudi hrabri znaveni i bistri i pošteni. Uvrijedili ste mene, moje oca i majku. Zbog špijuna i nikogovića koji se javljaju da me blate”, rekao je on.

“Mandatare, stalno se pozivate na Spaića. Znate li koliko Spaića ima ovdje i koliko Spaića korača Crnom Gorom. Da nije bilo DF-a ne bi bilo slobode. Da nije bilo DF ne bi bilo litija pravih, a ne bi bilo ni vas”, poručio je on.

14.43

“Nisam rekao da s sruši crkva na Rumiji već da ne može da bude jednovjersko obilježje jer to mjesto pripada svim građanima Crne Gore”, odgovorio je Đeka.

14.40

Marko Kovačević iz DF-a smatra da su ovih dana  upućene otvrovne poruke od predstavnika manjinskih naroda prema jednoj vjerskoj zajednici.

“Đeka je u svom govoru pozvao na rušenje crkve na Rumiji. Apulijem da se ne bave toliko nama. Da se pravoslavni hrišćani i naše crkve ostave na miru”, dodao je Kovačević.

14.30

“U protekla tri mjeseca iznijeli smo naše stavove. Smatrali smo da treba dobiti manjinsku vladu. Bilo je dosta loših poruka prema manjinama posebno prema Albancima. Zato nijesmo pozive da budemo dio vlasti iskreno doživljavali. Ni ova ni svaka vlada naredna ne smije ugroziti stepen dostignutih ljudskih prava. Ne možemo posrtati premijera kojeg podržava SPC. Isto bismo mislili i da je drugi kandidat eksponent bilo koje vjerske zajednice. Mi smo snažno posvećenj članstvu u EU. Zalažemo se za donamicniju ekonomskog razvoja i veću zaposlenost”, kazao je Fatmir Đeka. 

14.00

Danilo Šaranović iz Demokrata je poručio da je nama potrebna pravedna zemlja.

“Dosadašnja socijalna ekonomska politička situacija za rezultat ima da je najveći izvozni proizvod i resurs čovjek. Dajemo ih potpuno besplatno. Hibridni režim je proizvodio i hibridne podjele. Kreiranje takvih podjela dovelo je do još jačeg stezanja budžeta. Kada živimo u nepravdi imamo manje snage da se borimo. Nama treba društvo u kojoj će se vlast plašiti građana”, rekao je on.

Bogdan Fatić iz DPS-a je rekao da kao poslanik koji dolazi iz Berana napominje da Skupština predstavlja vid arene.

“Na dnevnom redu je ekspoze a neko želi da predstavi događaje da dobiju neku drugu konotaciju. Nemili događaj nema političku konotaciju već o sukobu zbog blokada koje su vezane za šumarstvo”, naglasio je Fatić.

13.33

Predrag Bulatović je poručio Aleksandri Vuković da Milo Đukanović nije istorijska ličnost.

“Riječ Srebrenica gdje žive Bošnjaci je najvaznija riječ u našem jeziku. Preko 8000 ubijenih u jednom danu. To je genocid jer su htjeli da potru naš narod gumicom. BS će se uvjek boriti za svakog Muslimana i Bošnjaka u Crnoj Gori. Ovo je jedna od izjava koju slušamo u kontunuitetu od ovog gospodina čije prezime nećcu da pominjem. Mandatare, ovo je treći dan kako slušamo razne kvakifikacije na račun manjina.”, rekla je Kenana Strujić Habrić iz BS-a.

“Prezivam se Vučurović. Ako vam to smeta nijesam vam kriv”, kazao je na to Vučurović.

13.25

Portparol DPS-a Miloš Nikolić je ocijenio da su diskusije Vučurovica replike same sebi.

“Na njegove diskusije je teško odgovoriti kulturno a ja namjeravam da ostanem kulturan”, poručio je Nikolić.

Ervin Ibrahimović iz Bošnjačke stranke poručuje da je neguranje genocida strašna stvar.

“Genocid u Srebrenici je kolektivna trauma. Neistina je da su Rožajci ubili 50 pripadnika pravoslavne vjeroispovijesti. Molim vas da izbjegnemo ove priče. Ne možemo dozvoliti da je Crna Gora samo jednog naroda. Ne dozvolimo da se dijelimo”, kazao je Ibrahimović.

Na to je Vučurović kazao da misli da u Srebrenici nije bio genocid.

“Gdje su bili Srbi u državnoj upavi. Ćutali ste ako ste punili državnu upravu svojim kadrovima. Ovdje će se govoriti i o srpskim žrtvama”, kaze Vučurović Ibrahimoviću.

13.oo

Jovan Vučurović iz DF-a je danas portoarola DPS-a Miloša Nikolića nazvao špijunom, a DPS kriminalnom organizacijom.

“Poslanik Nikolić je juče pomenuo da smo gospodin Krivokapić i ja vodili skup s Kuča i držali govor ispred Hrama i ocijenio da je to izazvalo epidemiološki rizik. To je laž kojima je sklon taj gospodin. Glavni krivac je policija i Duško Marković koji je poslao policiju u Kuče. Oni su krenuli automobilima i nisu krišili mjere, ali sačekala ih je policija izvela iz auta i nije im dala da krenu. Krivokapić je rekao da neće ići dok ljudi ne krenu za njim i to je trajalo nekoliko sati. A to što on viri iza balkona kao špijun i gleda šta se dešava, da kažem narod se okupio ispred Hrama i krenuo da oslobodi svoje zatočene braću i sestre na Bioču i onda kad su oni vidjeli da nekoliko hiljada ljudi ide tamo i vidjeli da bi bili pregaženi pustili su da se dođe do Podgorice, tada je održan skup ispred Hrama u Podgorici”, rekao je on.

Vučurović je kazao da je Crna Gora svetosavska i Nemanjićka država.

“Ovo je veliki trebutak za Crnu Goro. Glasaćemo za ovu vladu da se DPS sklonino sa scene. Sve što valja podržaćemo. Svi oni koji žele obnovu moraju povlačiti hrabre poteze. Ljudi koji su se okupli 6. septembra na Trgu nezavosnosti su neonacistima”, kazao je Vučurović.

Zbog toga su na uvrede Vučurovića reagovali Andrija Popović iz Liberalne  i Dragutin Papović iz DPS.

“Građani, na tom Trgu su bili i Srbi koji zžele građansku Crnu Goru. Kada ste počeli sa mantrom “Milo lopove” krenulo je devastiranje institucija Crna Gore. Đukanović je istorijsia ličnost jer vam je pripremio teren da živite u zdravoj državi. Kažete da smo dukljanski nacisti, a mi smo ponosni na svoju prošlost”, poručila je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković.

Kažete, nastavila je ona, da hoćete da se vrati Sveti Sava u škole, pa ko ga jeproćerao.

“Proćeralo ga je svetosavlje, ne Crna Gora. Stalno se pominje Njegoš a tvrdim da brojni koji ga pominju nijesu ga čitali. Krivokapiću ne dozvolite da se uspostavi politička glibina u Crnoj Gori”, kazala je ona.

Slaven Radunović se obratio Bečiću: “Slažem se da Vučurović nekada ima prejake riječi ali vas molim da imate malo uvažavanja prema svemu onome što nam je radio DPS”.

12.20

Predrag Bulatović iz DF- tvrdi da će brzo doći nova generacija evropskih političara koji razmišljaju o Crnoj Gori, i najavio da će glasati za vladu mandatara Krivokapića.

“Vi ne možete bez nas, mi jedni bez drugih ne možemo. Različiti smo, to je jasno, ali različiti smo i od DPS-a. Bilo bi licemjereno glasati za vladu, a onda već sjutra raditi jedni protiv drugih. Ja u tome neću učestvovati sigurno”, poručio je Bulatović.

11.57

Milo Božović

“Ima nas koji ne uvažamo simbole ove zemlje. Nemamo nepoštovanje prema zastavi Crne Gore jer nam je ona nametnuta. Moramo naći simbole zastavu i himnu koju ćemo mi poštovati. Nismo mi neprijatelji koji ne poštujemo simbole nego oni sa rukom na srce a džepare nas. Nas ne obavezuje sporazum koji ste vi Krivokapiću potpisali”, rekao je Milo Božović iz DF-a.

11.46

Poslanica DPS-a Daliborka Pejović je mandataru Krivokapiću kazala da je on postao pravi politički fenomen. Ona smatra da je ekspoze krajnje neinteresantan.

Daliborka Pejović

“Nedostojni ste bili od starta. Institucionalno impersonalno unizio vaš kabinet u startu. Podsjećam vas na 27.08. Pokušavala sam danima da shvatim ko je gospodin Krivokapić. Nemam dilemu nakon što sam odgledala tu emisiju na tv. Ne znam koliko se osjećate komforno kada vam ljudi koje ste predvodili govore da ste ih politički odradili. Govorili ste da ćete ukinuti Zakon o slobodi vjeroispovijesti, rekli ste nevjerovatnu stvar da je to zakon za vjernike a ne nevjernike. Grdno ste se prevarili ako ste mislili da ste time postali lider. Rekli ste da socijalnu politiku zamišljate da se presipa od onoih koji imaju dosta onima koji imaju malo ili ništa. Vi se zalažete za struku, kako onda možete da pričate ako ste rekli da će u vašoj vladi IJZ davati smjernice za suzbijanje epidemije onda ćete vi kao vlada odlučivati da li ćete ih prihvatiti ili ne. Čula sam da vjerujući ljudi ne mogu da budu zaraženi. Bruo ste dzemantovani. A sa jednim izvinjenjem ste izbjegli kaznu za to što ste rekli/uradili. Članovi vašeg kabineta doveli su u pitanje vaš ekspoze. Sugerišem da ispravite jednu stvar. Jer vi niste mađioničar”, kazala je Pejović.

11.25

Božena Jelušić

“Glasanje za vladu se ptretborilo u borbu za identitet. Cijelom svijetu je potrebna nova ljevica jer nepravda neoliberalizma je klasno pitanje. Narod je osiromašen, nejednakosti su rastuće. Glasamo između pljačkaškog kapitalizma i opasnosti od koraka u kleronacionalizam. Danas se pitam jer kad slušate cijeli odium, skoro da je čovjeku najlakše bilo da traži mandat, pa i nekome od nas, jer slušalo da će zbog tri poslanika URA propasti Crna Gora”, kazala je poslanica GP URA Božena Jelušić.

Pita se zašto ljudi nijesu tražili ostavke od predsjednika ili premijera makar zbog afere “Koverta”.

“Ovo jeste trenutak rizika jer je biti ovdje i ne glasati za ovu vladu bez obzira na sve njene mane bilo bi licemjerje kao što je bilo ćutati na sve oblike burazerskog kapitalizma. Zašto se za 24 godine nije branila ova država. Ovaj narod više nema razloga da čuti. Nepodnošljiva lakoća uništavanja je nešto što danas odlučuje da li ćemo ili nećemo glasati. Kontrolna funkcija parlamenta biće najvažnija stvar a URA neće podići ruku ni zašta što je protiv Crne Gore”, navela je ona.

Ako se pominje lustraciju na prvom mjestu moraju biti ratni zločini, a oni su na obije strane, dodala je Jelušić.

Prema njenim riječima mora se sada prekinuti posao na izradi prostornog plana, jer se mora dobijati novi kako Crnoj Gori odgovara.

“Kada govorimo o obrazovanju, smatram da se u ovom dijelu ministarskog rješenja kreće iz minusa, kako zbog strukture i izjava koje smo čuli u javnosti. Ova četiri resora ne trebaju rekonstrukciju već finu nadogradnju. Imamo rezultate na polju nauke. U obrazovnoj reformi moramo se vratiti na pozicije iz 2008. Dobro bi bilo da se pažljivije odnosimo prema tradiciji. Tradicija je mjesto snažnih nejednakosti jer su žene prale noge i bile tučene. Potrebna nam je nematerijalna baština a ne vraćanje na identiteska pitanja koja su najbolji način da se sakrije pljačka”, zaključila je Jelušić.

11.o5

Nastavljena sjednica Skupštine Crne Gore na kojoj se raspravalja o programu vlade Krivokapića.

U Skupštini se prethodna dva dana vodila burna rasparva nakon što je Krivokapić poslanicima predstavio program i personalni sastav nove vlade.

Tokom iznošenja ekspozea Krivokapić je između ostalog kazao da će nova vlada biti vlada diskontinuiteta, slobode i jednakosti i da se postojeća kriza može prevazići isključivo reformama, znanjem i radom na jačanju vladavine prava, a najavio je i da će njegova vlada sarađivati i sa MMF-om.

Prvi dan rasprave obilježio je zahtjev predsjednika Pokreta za promjene i jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića koji je tražio da se napravi pauza kako bi mandatar dopunio ekspoze jer prema  njegovom mišljenju ima puno nedostataka.

Jučerašnja debata u parlamentu ostaće zapamćena po zapaljivom govoru predsjednika Građanskog pokreta URA i kandidata za potpredsjednika vlade Dritana Abazovića koji iznio niz grubih optužbi, uvreda i prijetnji poslanicima Demokratske partije socijalista.

Prilikom rasprave o ekspozeu i sastavu vlade poslanici opozicije i vlasti uputili su oštre kritike.

Predstavnici parlamentarne većine najavili su da će uprkos brojnim primjedbama na račun Krivokapićevog predloga podržati vladu, dok je iz svih opozicionih stranaka jasno poručeno da je za njih predlog mandatara neprihvatljiv.

M.D-A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Blazo
Gost
Blazo

Posmatramo vas, za čast pravo i slobodu Crne Gore.

Dula
Gost
Dula

Jednovjerska vlada.

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Ova se Injac prekrsti zajedno sa Krivokapicem i niko vise a nju napadaju DPSovka ovo ono.

Radovan79
Gost
Radovan79

Zdravko dabogda ti vlada trajala 30 sekundi. Pozzz

StevanBP
Gost
StevanBP

Dragi moji Crnogorci, posto vidim da se $ekirate oko ove vlade, udjoh samo da vam recem, da je u govoru sa nasim predsjednikom, iz razloga dobijanja novcane pomoci od EU i ispunjena uslova za ulaz u EU. *Zdravko je dobar covjek, moram to reci, pristao je na sve bez ikakvih ucjena. Nato je uz nas, inace znaju situaciju na ovim… Više »

Ajnedipr
Gost
Ajnedipr

Idemo na fabricka… reset

Salamanca
Gost
Salamanca

Nije moja vlada

MOMA
Gost
MOMA

nikad više 2006

Mrkela
Gost
Mrkela

izdajnik više država se briše.

Grone
Gost
Grone

Neće dugo.

Naroz
Gost
Naroz

Vidim da su se aktivirali neki srpski botovi, kojih nije bilo par mjeseci..Kao sad će sve da nam procvjeta.., da su ovi kleronacionalisti “skromni i pošteni”… itd, itd, što bi rekli prodaju nam …. za bubrege, dok njihovi hominoidi šire trobojke i tri prsta diljem Crne Gore…
Rano ste se poradovali, prerano!

MNE NATO CPC
Gost
MNE NATO CPC

dodje vrijeme da se albanac pita i odlucuje u cg a sto je najgore upravlja sa srbima ka na dzojstik!!

Alpina
Gost
Alpina

Kmeeeee kmeeeee

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Da je Vjecna.____Crna Gora Srpska Sparta.

Kokot
Gost
Kokot

I tako vam se kao svijeća na vjetru ugasi i poslednja nada da se Vlada neće formirati.

Lora
Gost
Lora

Kako si duhovit
Platiće tebi Daka struju, da se ne ugasiš

D1927bankagazda
Gost
D1927bankagazda

Dobra si 😅

Lavica
Gost
Lavica

Blagoš nama svama …

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Kad ce pipun i mandic u zatvor ???

Delfin
Gost
Delfin

Ovim ” ekspertima” prvo diplome na provjeru…

Fakta
Gost
Fakta

Nece bit gora od ovih dosadasnjih to je sigurno

sunce
Gost
sunce

Ko su ovi ljudi???!😀 Čega su ovi eksperti🤣🤣🤣

Laura
Gost
Laura

Oj svijetla majska zoro, majko naša Crna Goro,
Sinovi smo tvog stijenja i čuvari tvog poštenja.

Volimo vas, brda tvrda, i stravične vaše klance,
Koji nikad ne poznaše sramotnoga ropstva lance.

Dok lovćenskoj našoj misli naša sloga daje krila,
Biće gorda, biće slavna, domovina naša mila.

Rijeka će naših vala, uskačući u dva mora,
Glas nositi okeanu, da je vječna Crna Gora

Ajnedipr
Gost
Ajnedipr

Pjevaces brzih dana original u verziju… ajde ajde

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Koja je himna na kosovo? Podśeti nas !

Tajči
Gost
Tajči

Srećno bilo i AKCIJA odmah!!!
Biće to ni po babu ni po stričevima…
Samo po pravdi🖐

Chis
Gost
Chis

Tajči ne može se ništa vjerovati ni tebi ni njima.
#nijemojavlada

Neo
Gost
Neo

#tvojanijenitićebitvišesamovaša

Mne
Gost
Mne

Srecna i ponosna. Napokon ce da svane nasoj maloj, napacenoj zemlji!

Chis
Gost
Chis

Jeste, svanulo je. Pogledaj kroz prozor.

Idemo
Gost
Idemo

Zapalićemo Crnu Goru

expert123
Gost
expert123

Neka nam je srecna crkvenjacko uraska vlada jednonacionalna i jednovjerska koja ima pretenzije da nas vodi u bolju buducnost , ali prije ce biti da nas vraca u mracnu proslost.

Maki
Gost
Maki

od ovog do sada nema gore ,moze biti samo bolje

Al3x
Gost
Al3x

Svi su kao gladni, a stomaci do zuba

Laura
Gost
Laura

Nije moja vlada!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Jeste naša

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Probaj da ne platis porez.

crna gora
Gost
crna gora

nije moja vlada

pero
Gost
pero

bot#16 ne zanima nikoga

Maki
Gost
Maki

nasa jeste…

Almir
Gost
Almir

No koment …..Jedina vlada u svetu oni koji su glasali za nju je ne volje …Sretno I ubrzo na nove izbore

Maki
Gost
Maki

Vole volje volje……

Atos
Gost
Atos

Jeste neobična, ali je naša

Didl
Gost
Didl

Olivera Injac krstila se mala na kraju. Ne pomaze ti to nista kod nas samo da znas

Mila
Gost
Mila

Ajde pa do Bozica da vladate, ali katolickoga jer je blizu.

Opet
Gost
Opet

Tužni skupe

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Vjerovatno smo zasluzili ovo ako sve crnogorske partije+sve manjinske partije ne mogu da imaju vecinu. Prethodna vlast nam nista dala nije, krali su i sve ali smo imali bar nezavisnu, samostalnu drzavu nasu Crnu Goru, sad se bojim da necemo imati ni to, volio bih da grijesim ali tesko. 🙁

Sukuruc
Gost
Sukuruc

Nama Manjinama je najbolje da napistimo CG jer sa ovom Vladom se vraceme u 90 godine, a to ne zelim svoja djeca da prolaze kroz takvu troturu koju smo mi Albanci Muslimani prolazili, zato brćo Manjine treba dobro da razmislimo i zajedo da djelujemo prema Americi i Evropi

Mladen
Gost
Mladen

Primitivizam je takvo razmišljanje. Manjinske stranke ništa nisu uradile od 2006. g. da poboljšaju položaj svojih naroda. Samo su radile za svoj partijski interesi i ništa drugo kao i DPS.

Ajnedipr
Gost
Ajnedipr

Srecan put!

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

A od kog režima ste doživljavali torturu, ko je tada bio na vlasti?

Kako je
Gost
Kako je

Da nam Bog bude u pomoci

MNE
Gost
MNE

Posljednjim izborima niko nije zadovoljan.

Marko
Gost
Marko

Jeste vecina , kao sto si vidio i rezultate izbora

Ime i Prezime
Gost
Ime i Prezime

Znaci li ovo da smo sad Srbija?! kako neko ko je Crnogorac nije stid da sebe smatra srbinom?! Zasto misli da je bit srbin bolje nego bit ono sto je?Samo zato sto je izmanipulisan SPC …a gdje je tu mozak?! Ponos?! Istina?!

Boris
Gost
Boris

aj ne dipr

Ajnedipr
Gost
Ajnedipr

Spremi sjutra 50dinara za hleb

BlagiNk
Gost
BlagiNk

Poruka i pouka! za sve vas koji ste se lose istripovali,Milu i DPS-u,da se ostajalo na vlasti oni bi ostali! Pametnom dosta…

Alpina
Gost
Alpina

Jeste bravo … E kuku blago ti u pamet

Peki
Gost
Peki

Vrijedja zdrav razum ovakav splet okolnosti.

Aki
Gost
Aki

Ova Vlada se ne moze odrzati dugo sto je i prirodno i normalno.

4MM4
Gost
4MM4

Ove parlamentarce koji Crnu Goru ne osjecaju kao svoju, zamolio bih da prestanu sa omalovazavanjem svega crnogorskog i falsifikovanja crnogorske istorije…svojim provokacijama ste dosta zategli uze…bojim se da ne pukne….

marius
Gost
marius

Oce li se okadit zgrada vlade sa tamjanom ?

Marko
Gost
Marko

Zasto da ne? Kome je to lose donijelo?

Lola
Gost
Lola

Srecna nova Vlada Crne Gore

Chis
Gost
Chis

Lola, neka je tebi sa srećom, ma joj većina nešto ne vjeruje.
#nijemojavlada

pod jorgan
Gost
pod jorgan

nista da ne urade samo da ne uzimaju kredita po 20 ratu za cetvrti stan ,da ne budu u 14 upravnih odbora,da im se đeca ne slikaju sa tasnama od 20 000 mene je dosta

Marko
Gost
Marko

Bravo kreteni

Njegosava
Gost
Njegosava

” … Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je sunca i dok je Grahovca…” A, vi zasučite rukave i nek’ vam je sa srećom… Manje se krstite a više radite, ako možete…

Milo
Gost
Milo

Dosli ste na vlast na krilima ,,kletava ,,popovima koji su isli po kucama i proklinjali svakog koji ne glasa cetnike, novcu iz srbije,lazima,zato ste vi iz DF podrzali Krivokapica jer vam je on omogucio da budete blizu vlasi ali isto i tako daleko,strah vas je da se DPS ne vrati,ali moram vam reci, vi ste ti koji ce vratiti DPS,sto… Više »

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Neka vam je sa srecom! Nadam se da ce sve na dobro izaci, i da ce razocarenje pojedinaca preci u zadovoljstvo svih gradjana Crne Gore.
Narod je drzava. Narod je sila. Bitno je da je vlast postala promenjiva… Svaka sadasnja u jednom trenutku postaje bivsa. 🙂

A eo
Gost
A eo

Kuku. Aj u zdravlje.

Patria,
Gost
Patria,

Prokleta bila

Vase Ime
Gost
Vase Ime

Tek nam sad propade drzava.

CrnogorkaSrcem
Gost
CrnogorkaSrcem

Bijelo Polje- pola sata nakon pocetka policijskog casa- na ulicama i dalje buljuk. Hoce li ko hapsiti?
A da ne pominjem da sam vec dozivjela prvu prijetnju od komsija.

Lora
Gost
Lora

Sasjeći ćemo mi ovo zlo u korijenu, ne brini narode Crne Gore, dok god je i jednog jedinog Crnogorca branićemo se svim silama protiv ovog zla!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Srecno bilo, pa da sledeca vlada bude i bez dps i bez df !

Pipi i gudi
Gost
Pipi i gudi

Nece oni dugo

Maja V.
Gost
Maja V.

Welcome to hell 😎

Dragan
Gost
Dragan

Dabogda vam trajala do marta

Vlado
Gost
Vlado

Zbogom

D1927bankagazda
Gost
D1927bankagazda

Ajmo braćo ja sam za mir. Morem plovi jedna mala barka. ❤

mne
Gost
mne

Sretna vam Srpska Vlada Crnogorci sto ste dočekali a i nijeste za bolje Srbovali ste 150 godina i šurovali sa Klerofašističkom SPC tako vam i treba nijeste vi za Državu a Srbima neka vam je sa Srećom Četnici

Sloboda
Gost
Sloboda

E jada od vlade zaboravio je tamjan danas haaaaa…

Sasa
Gost
Sasa

Dobro je da im se lica ne vide, maske su spas. Trajace im vlada koliko i macki muz

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Fala ti bože što nisam srbin

Rade tečov
Gost
Rade tečov

Bruka, najveća u istoriji čovječanstva. #nijemojavlada

Lora
Gost
Lora

Sektaši

Bobija
Gost
Bobija

Pocelo je zakucavanje eksera u Crnogorski sanduk,samo ste se malo zaigrali,nece ici a nadam se dacete trajati koliko macki muz

Ribnica
Gost
Ribnica

Sjajna izjava Rukoljuba nisam pitao nikog dal je Crnogorac Srbin kad je sastavljao vladu. Pa ne zove se neko danas u bilo kojem poslu da radi a da se bar malo ne informise. Cista LAZ RUKOLJUBE. Ujedinili ste se vecina samo protiv Mila i Crne Gore to vas i drzi ako bog da nece dugo. Eviva MONTENEGRO

Kotor
Gost
Kotor

Nije svako zlo za zlo idemo braco za cast pravo i slobodu CG. Svima kojima je ovo nasa kuca izdajnici ce brzo i ocigledno put put pod noge izdali su generacije i svoje ti nam i nama i nikom netrebaju. A za sto su je izdali i to na vrlo kratko.

NLO
Gost
NLO

Samo se pitam da li su ovi “ljudi” svjesni koliko skupu igračku su uzeli u ruke. Nadam se da će biti oprezni tokom igre (dajem im najduže godinu dana) a poslije toga mogu da maštaju o pozicijama tj.tretmanu koji su imali do dana današnjeg kao opozicija.
Izdajnici Crne Gore držimo vas na oku!!!
#nijemoja vlada

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Danas je sahranjen DPS izjavljujem saucesce koalicionim partnerima.

Ass
Gost
Ass

Ko ga sahranjuje KavajskoCetnickoTrobojkoRukoljubniPlaninskipremijer?

ElPatron
Gost
ElPatron

Ucestvujem im u zalos 🤣

Kreso
Gost
Kreso

Mesija trebao je tebe da krivokapic izabere kao apostola.odnosno ti da vodis jer tebi i dolikouje sa ta tim imenom

Cedomir
Gost
Cedomir

Za vama ga izjavljivali!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

je li sahranjen tako ti bog pomogao …..dolazi zima hladna i mracna …ide bozic crnogorci

Maricah
Gost
Maricah

Sahranio ga je nezadovoljni narod.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Vladajte, srecno bilo, nije problem. Ukoliko samo pokusate da ukinete studije za Crnogorski jezik, donesete nove udzbenike istorije, maternji ponovo preimenujete u srpski, podijelite drzavljanstva svakoj balafurdiji, ne ustanete na himnu i ne poljubite crnogorsku zastavu, brzo cete metlom bit potjerani sa tih mjesta i vise se nikad vratiti na ta mjesta necete. To vam misli svaki Crnogorac!

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

welcome to the hell

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Hell….

Гнк
Gost
Гнк

На многаја љета!!!
Да је вјечна Црна Гора!!!!

Uroš
Gost
Uroš

Vučurović, kompleksi su čudo. Čovjek ne zna da pliva, a kako priča????

MNE
Gost
MNE

Kakvi nam je mandatar kuku lele bruka i sramota

Ina
Gost
Ina

Nije lako voditi Vladu,to radi samo neko ko ima sposobnosti i moci da bi doprinio racionalno sve u cilju zastite interesa gradjana.To je mogao da radi neko poput Duska!

Komita
Gost
Komita

Kad ce popis da vidimo ko kakvu vunu prede ?

Ajnedipr
Gost
Ajnedipr

Sad ce sad ce… mala srbija na cetinje… reset na fabricka

Kan
Gost
Kan

Ovo je za svaki smijeh,ja ne znam sta je ovo?

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

#nijemojavlada

Oro
Gost
Oro

Kakva je ovo postava ljudi?

Marko-PG
Gost
Marko-PG

Boze koliko puta sam cuo rijec “gradani” a onda zakljucak da necemo djeliti Crnogorce po tome u koju crkvu idu.

A sta je bilo sa nasi “uvazeni manjina” koji ne idu u crkvu? Ili u nikakvu Boziju kucu? Jesu i to gradani?

Sramotno je ovo sve, sto se desava ispred ociju Crnogorca Alekse i predstavnika manjina sjevera Abazovica.

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Cestitam da bude srecno i dugovjecno.Da bude vlada u sluzbi gradjana.

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Sa srećom da bude što kraća.

Amen
Gost
Amen

Dakle, osam apostola i četiri apostolke. Nek nam je Bog na upomoć.

Realnost
Gost
Realnost

Sada se konačno zna u CG ko je ko,u vremenu savremene tehnologije ,nema prevare nema laži čuh od ovoga reče NJEGOŠ ,REČE MARKO MILJANOV,to su bili sve zapisi rukom koji su krivotvoreni kako je ko htio i po potrebi sto bi nas narod rekao od uva do uva.O NOVOJ VLADI niko vam ništa ne vjeruje ,ne trebate se sad trudit… Više »

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Oda danas Crna Gora ima premijera koji se prekrstio sa tri prsta u skupštinu .
Neka vi je sa srećom Crnogorci !

freeMNE
Gost
freeMNE

Vlada izabrana u mračnim odajama Crnogorskih okupiranih manastira od strane najvećih osvjedočenih neprijatelja
Crne Gore i Crnogoraca SPC,na čelu sa domaćim konvertitima(posrbima),izbjeglicama sa Kosova i BiH koji žedni traže supstitut za sprovođenje v likosrpske šovinističke politike na prostoru slobodarske Crne Gore.

Milos Ljubov
Gost
Milos Ljubov

Kukala nam majka

monty
Gost
monty

ALI CRNA GORA MALA,IMA NARAV GORSKOG VUKA,NE ZNA ONA ZA PORAZE,NAJJACA JE KAD JE MUKA…Tako kaze pjesnik.Mozda su klerofasisti dobili jednu bitku,ali cemo mi svakako pobijediti u ovom ratu….

Kokot
Gost
Kokot

Ti ratuješ sa nekim,e blago ti upamet

Markomarkovic
Gost
Markomarkovic

Sve srbi i posrbice,jadna nam majka sta ce ovi napraviti od nase crne gore kad mrze sve sto je crnogorsko…

Tanja
Gost
Tanja

Nadam se da nece dugo.E sta smo dozvolili,suze mi krecu od muke😢😢😢

Ssssss
Gost
Ssssss

Ovo ne znas dal da lajkujes ili dislajkujes 😂

Marko
Gost
Marko

Pratim dugo političku scenu bivše Jugoslavije i nijednoj vladi sa ovih prostora brže nisu stigle čestitke od USA i EU kao ovoj Krivokapićevoj. Neka velika igra je ovdje u pitanju, o kojoj mi obični smrtnici nikad nećemo ništa saznati. Možemo samo da nagađamo.

Chis
Gost
Chis

Marko, zna se sve. Tramp zamijenio CG za kosovo.

marius
Gost
marius

Mozda, no se Vucko i Tramp nisu nadali da ce pobijedit Bajden, tako da ce se od te corbe samo Vucko opec. Dzabe je pare u CG ulaga.

Tony
Gost
Tony

Šta im znači “Nova Crna Gora”? 😄
Ako misle na ćiriličnu i svetosavsku, mrka im kapa! ✊😉

Vaso
Gost
Vaso

Ovo je vlada spc I ure

Ass
Gost
Ass

Trebam li urednika da pitam stq nije u redu sa komentarom? Da nije mozda laz sve ovđe navedeno:Oni koji su poceli kampanju pod tudjim zastavama, oni koji su rekli dok god ne bude trobojka u parlamentu nece se smirit, oni koji su se dogovarali sa onim koji kaze da su crnogorci narod oni sad vladaju…

Dragan
Gost
Dragan

Dabogda vam trajala do marta

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Nije moja vlada!🇲🇪🇲🇪

Kokot
Gost
Kokot

Ali ćeš poštovati njene zakone

Frida
Gost
Frida

Posebno zakon o državnim simbolima, kao i ti. Ustav, nezavisnost, suverenost, NATO, EU i nezavisnu državu Kosovo. Kao i ti, poštovaćemo to sve svi.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Black Friday

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Pocinje pakao

Prognoza
Gost
Prognoza

Do 6 mjeseci, ako i toliko izdrže da se ne pobiju međusobno.

gangrena
Gost
gangrena

najjaca mi je slika predstavnika vlade. ono,za leksikon prava skolska idila. rukoljub i njegov mali asistent Svetlan u prvom kadru. iza njih studenti kao radosni sto im pocinje skolska godina.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Izjava mandatara – preds. Vlade : “Moja Crna Gora je svih nas” a zašto ne reče “Naša Crna Gora je svih nas”? Zemljo mila, što si dočekala – otprilike skoro isto što si i do sad imala samo u različito pakovanje ali s istim megalomanskim prohtjevima! ‘Oće li ti kad jadna ne bila, svanut’ s vrha vlasti, ma evo ne… Više »

E blago nama
Gost
E blago nama

A ti bi jos poslije 30 god da ti svijetli dps
E blago blago

👍🇲🇪🇲🇪
Gost
👍🇲🇪🇲🇪

Do 8 marata plafon ostaju a puno sam rekao🤣🤣🤣🤣

Alpina
Gost
Alpina

Do 8 marta Ali 2024

pan
Gost
pan

kad je america prezivjela trumpa , i mi cemo ovu frankestajn vladu

Željko
Gost
Željko

Konačno i ova sapunica od 30.08. do 04.12. se završila! Toliko svađe i prepirke, a obični građani Crne Gore bez obzira na naciju i na vjeru isto teško žive !

St.Bartholomeo
Gost
St.Bartholomeo

Ovo stvarno nema smisla … a da se organizuju litije? upalilo je prestolonasljednicima

delboj
Gost
delboj

Prezivjeli smo 90-te i Sloba Milosevica. Prezivjecemo i ove dusmane.

Hurem
Gost
Hurem

U san se ne snili svi trinaestoro FEMICI.Nocna mora.PIHHHHHHHHHH

Marko
Gost
Marko

Već stigla čestitka iz ambasade Sjedinjenih Američkih Država. Nikad brže. E moj Mandiću,
Kneževiću, pa ovaj Krivokapić, američki čovjek, par ekselans.

seeektaaašiiii
Gost
seeektaaašiiii

Tresla se gora, rodio se miš.

Tivat
Gost
Tivat

Neka nađu neku normalan posao, kako vole CG 30g su bili ministri sve iz ljubavi prema narodu

Elena
Gost
Elena

Ovo je brukaa i sramota za crnu goru. ovo nije moja vlada

KLM
Gost
KLM

Srecno

Gorski Vijenac
Gost
Gorski Vijenac

Neka vam je sa srećom Crnogorci .

Hurem
Gost
Hurem

Femici neka vam je srecna IZDAJA,ovo nije moja vlada.

delboj
Gost
delboj

Veleizdajnici Crne Gore.

NLO
Gost
NLO

Samo se pitam da li su ovi “ljudi” svjesni koliko skupu igračku su uzeli u ruke. Nadam se da će biti oprezni tokom igre (dajem im najduže godinu dana) a poslije toga mogu da maštaju o pozicijama tj.tretmanu koji su imali do dana današnjeg kao opozicija.
Izdajnici Crne Gore držimo vas na oku!!!
#nijemoja vlada

Ass
Gost
Ass

Oni koji su poceli kampanju pod tudjim zastavama, oni koji su rekli dok god ne bude trobojka u parlamentu nece se smirit, oni koji su se dogovarali sa onim koji kaze da su crnogorci narod oni sad vladaju…

Dragan
Gost
Dragan

Daboga im trajala do marta

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

A vidji koprca teatralnog

Kika
Gost
Kika

Ima srećom Crnogoraca u administraciji
O jadu da ih zabavimo!!! Borba tek počinje!!!

Siz
Gost
Siz

Po tekstu zakletve nam je jasno zasto ministar nije smio biti ateista. U srcu Evrope u 21.vijeku, izglasali zeleni evropejci.

Konacno
Gost
Konacno

Sloboda

Demokrata
Gost
Demokrata

Neka je sa srećom predsjedniku Vlade, gospodinu Zdravku Krivokapiću, potpredsjedniku gospodinu Dritanu Abazoviću, ministarkama i ministrima. Da rade za dobro svih građanki i građana Crne Gore i dijaspore 🇲🇪

Mila K
Gost
Mila K

Crna Gora je noćas krenula prema oporavljajućem. Neka bude nafačno i berićetno. Ima li snage i volje da demokratski ozdravi?

Bnjj
Gost
Bnjj

Sa srećom. Od februara povećanje minimalaca. Zakon o stečenoj imovini. Hoćemo Pravdu.

Celava
Gost
Celava

Ovo je smesna vlsda

Andric
Gost
Andric

Tako je bre🤣🤣🤣🤣

Dzomicka
Gost
Dzomicka

Popadija do popadije🤣🤣

KLM
Gost
KLM

Mislis zato
Sto su posteni
Do jednoga
Ne vidim drugi razlog

😬😬😬
Gost
😬😬😬

#NikadVišeDPS

Ulcinj
Gost
Ulcinj

Becicu tolerises vucurovicu divlje ponasanje I reka je x puta Srebrenica nije genocid o ovome treba informisat direktno Brisel da se ne postuje medjunarodni sud u NATO parlamentu

Ocka
Gost
Ocka

Dobre maske samo za predsjednika i zamjenika,…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Ovo nije vlada crnogoraca, a ima nas dosta, sto cemo vam opet pokazati i dokazati.

Anderba
Gost
Anderba

Ako ništa drugo bar znamo da je danas URA definitivno nestala sa političke scene i da suvereniste više niko nikada neće moći prevariti i njihove glasove zloupotrijebiti za izglasavanje deklarisnih četnika.

lollo
Gost
lollo

definitivno ako joj je problem bio dps mogla je to iz manjnske vlade uradit imala je podrsku dps

Bokelj
Gost
Bokelj

haha imaju drugog po jačini u državi. ču nestala

Indira
Gost
Indira

Svetosavska sekta!

Muke tvoje
Gost
Muke tvoje

Danas nam je divan dan
I znas veliki je Svetac
Pomoli se i ti bogu za zdravlje
Nije tesko
Probaj

Alpina
Gost
Alpina

I nek se cuje do nebesa ! Kmeeee

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Jeste Indira.Idi ti u tvoju maticnu zemlju, dje ne bi smjela ni da naucis da pises

ibijo
Gost
ibijo

zovite leonarda davincija , ima posla sad

Pero
Gost
Pero

Ni jedno zlo ne opstaje na duže staze!
Ne śekirajte se Crnogorci! 🇲🇪💪

Tivat
Gost
Tivat

Dosta se dobro Dps držao

Ssssss
Gost
Ssssss

Crnogorci se ne skekiraju. Raduju se 🤗

Milan
Gost
Milan

Opstaje i do 30 godina,na žalost

Tetrapack
Gost
Tetrapack

Crnogorci moji, srećno nam opozicionarstvo, pa da budemo mnogo pametniji no kad smo na vlast bili.
Demokratski točak je pokrenut i ovo može samo dobra donijet Crnoj Gori.

Hurem
Gost
Hurem

Cetnicka vlada nije moja vlada.

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Podržavam, DPS-u može prijati da se očisti od onih koji su tu iz čistog interesa, sigurno neće biti u opoziciji iz interesa.

Sramota
Gost
Sramota

Nema ni jednog Bosnjaka, sram da te bude Krivokapicu. Nisu svi Bosnjaci u BS.

Srecna pobjeda
Gost
Srecna pobjeda

Cestitam svim gradjanima novu vlast.

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Oj svijetla majska zoro majko naša Crna Goro !

za po ure
Gost
za po ure

vlada 12 M…. ( Brus Vilis ) pametnome dosta

za po ure
Gost
za po ure

I ovo ce proci , voskresenja ne biva bez smrti “

Branka
Gost
Branka

Baš tako 👍👍👍👍👍

Pencilin
Gost
Pencilin

Izdajnici na djelu

Zoran
Gost
Zoran

prodane duse …

Kotor
Gost
Kotor

BjelAsi

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Srecna pobjeda!!!!!!!

Kotor
Gost
Kotor

Sto si dobio tudje a izgubio svoje trenutno bjelasu istorija te ne pamti po dobru.

CrnogorskaBudva
Gost
CrnogorskaBudva

Muci nesreco

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Krv svoju za Crnu Goru moju !

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Nikad srbija ! Samo Crna Gora !

Alpina
Gost
Alpina

Tuzan si

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Tako je samo Crna Gora, srpska Crna Gora a ne srbijanska. Saglasna

Crni panter
Gost
Crni panter

Ovaj datum ce biti datum koji će se pamtiti kao sramotan dio naše istorije, a akteri ove vlade…….

Tivat
Gost
Tivat

Vama je bitno da ga pamtiš

Marko
Gost
Marko

Ima li nas Crnogorci !!!

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Pantere, ovi nece stic do istorije vjeruj mi. Ovo ce kratko trajat a kad prodju ostace samo istina:

Posto se pokazalo evo da Milo nije bio diktator imali smo demokratiju i dosad te ovo NIJE PRVA DEMOKRATSKA VLADA.

Znaci pozdrav oslobodiocima

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Crni panter- Dobro.

Terra nova
Gost
Terra nova

#nijemojavlada – nikad više 1918.

Burin
Gost
Burin

Nikad vise dps.

Alpina
Gost
Alpina

Ko te pita sto ?

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Ne kaze se nikad vise nego nika vise

Grrrr
Gost
Grrrr

A viđi 4 u jedan ljepoticuuuu

SRK
Gost
SRK

Mogla je vala i all in one!!!

Sanja
Gost
Sanja

Injac se prekrsti
Sada je sve mnogo jasnije🤮

Zdravko
Gost
Zdravko

Pa pravoslavci se krste i Rusi i Srbi i Crnogorci i Grci sad sto si ti mozda ateista to je druga stvar

Markoni
Gost
Markoni

Pa i ja to primijetih

Alpina
Gost
Alpina

Sto ti smeta to ? Kmeeeee kmeeee

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Sa srecom,konacno slobodu i mi da osjetimo u CG!

Branka
Gost
Branka

😂😂😂😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

Vi ste previse Slobode imali zato se ovo desilo. Tuzan Dan za Nas ovo vise nije moja Drzava. Pipun Danas Rece pored Crnogorske Zastave da bude Srpska. SLAZEM SE SA VAMA PIPUNE I TREBA DA BUDE TAKO NEKA ISTO SRBIJA URADI STA VI HOCETE U CRNOJ GORI. A STO SE TICE GOSPODINA KOJI JE APLAUDIRAO KAD SE PREMIJER PREKRSTIO NEMAM… Više »

Cedomir
Gost
Cedomir

Nece vam ta sreca dugo trajati.

H2O
Gost
H2O

Ne znate vi sto je sloboda, skupa je to rijec za vas takve!

Milutin iz Surd
Gost
Milutin iz Surd

Nije naša vlada,nikad više 1918 ! Da je vječna Crna Gora ! E viva Montenegro !

Ivan398
Gost
Ivan398

Ne sprdaj se svega ti vise sa identiteskim nebulozama, jesam za nezavisnu CG bio, al vise ste dosadili sa istim pricama i jedni i drugi nebuloze o istoriji.

Alpina
Gost
Alpina

Dobices sendvic ne brini

Bozidar
Gost
Bozidar

Bogami i nije vaša vlada !!!

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Viđet ćemo oćete li vikat “e viva” sad kad taj poklič zabranimo ustavom pa kad bude 500 e kaznica za to.

Mikelli
Gost
Mikelli

Virus-corona,pivo-corona,vlada-cirkus corona

Bravo
Gost
Bravo

Nove izbore necemo srbijance iz beograda ka patrone karadjordjice

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Tebe cemo pitati….

marius
Gost
marius

Radi mene djaoljom je nisu morali formirat, jer ovo “NIJE MOJA VLADA ” .

PihPihPih
Gost
PihPihPih

Jeste li srećni, o svetosavci? Živjela Crna Gora i Crnogorska pravoslavna crkva!

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Zivjela pobjednicka Njegoseva srpska Crna Gora!!!!!

KOMIT
Gost
KOMIT

I nezavisno Kosovo!

Maricah
Gost
Maricah

Priznaj sebi iskreno: jesi li ikad ušao u neki objekat Crnogorske pravoslavne crkve?

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Pih pih pih- Srecni smooo!!! I ja velim, zivjela vam crnogorska crkva. samo nadjite dobrovoljce, pardon vjernike

Simon
Gost
Simon

Sa srecommm! Da se radi malo konacno

Hurem
Gost
Hurem

Mozes ti radit ali ti je tvoj premijer porucio da nema plata penzija socijalnih davanja……Pocni polako da navikavad stomak na grickanje iverice i kopriva ako ih nadjes.OVO NIJE MOJA VLADA

Hurem
Gost
Hurem

Simon a sta si radio do sad.

Vidoje
Gost
Vidoje

Nek nam je srecna. Daleko je od dobrog, ali je daleko bolja od svih prethodnih! Nadajmo se dobrom.

Sanja
Gost
Sanja

Jupiii biće parizera od Dake!!!

Hogar
Gost
Hogar

#NIJEMOJAVLADA
Strašno ali idemo dalje.
Sa nekima se možeš dogovorit a neke moraš pobijedit.Sa četnicima dogovora nema!

Gligor73
Gost
Gligor73

“srećno nam bilo” ….
Ko prezivi pricaće …..

Gibanica
Gost
Gibanica

Trebali su mu izgleda pored ovoga “Tekst zakletve glasi” , napisati u zagradi ” Ovo ne čitati ” .

Hogar
Gost
Hogar

Meni djeluje kao da ne želi da se iskreno zakune..

Bar1
Gost
Bar1

Braticka se od prekjuce presvukla nije kukuuu

Istorija
Gost
Istorija

Ajde srecno bilo!

Mileva cg
Gost
Mileva cg

Srecno bilo pa kako radili Bog vam sudio i Sv Pezar Cetinjski!

Licno
Gost
Licno

Srećno vam bilo taman toliko koliko dobro Crnoj Gori mislili i za njeno dobro radili.
E viva vječna moja 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Procice i ovo

Bar
Gost
Bar

#nijemojavlada Da je vjecna Crna Gora!🇲🇪

Ulcinj
Gost
Ulcinj

Ljudiii .. počinje Farma !!?

freeMNE
Gost
freeMNE

Vlada izabrana u mračnim odajama Crnogorskih okupiranih manastira od strane najvećih osvjedočenih neprijatelja
Crne Gore i Crnogoraca SPC,na čelu sa domaćim konvertitima(posrbima),izbjeglicama sa Kosova i BiH koji žedni traže supstitut za sprovođenje v likosrpske šovinističke politike na prostoru slobodarske Crne Gore.

Gaga
Gost
Gaga

To nije moja Vlada

Hydra
Gost
Hydra

Neka nam je nesrećna ova vlada dabogda.

Cetinje
Gost
Cetinje

nece niko nikad promijenit zastavu Crne Gore necemo dozvolit

Milica
Gost
Milica

Ko se zadnji smije,najslađecse smije

Neo
Gost
Neo

Smijmo se 😀 živjela sloboda 🇲🇪👌💪

Indira
Gost
Indira

@Neo – mučeniče

Blok
Gost
Blok

Srecno svima❤

SRECNO
Gost
SRECNO

Samo vi odje ste se rugali i smijali
Eto vam sad

Gibanica
Gost
Gibanica

“Tekst zakletve glasi” 🤣🤣🤣🤣
Ne no si trebao reći : “zarez” , “uzvičnik” ….

kosmopolit
Gost
kosmopolit

Nakon svega …ostaje nam samo gorak ukus u ustima. Ali se samo nadam da necemo i zanijemit.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Dobar komentar🙏🇲🇪

Окле
Gost
Окле

Ај са срећом, сад на посао!

Ivana
Gost
Ivana

Sekta!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Bravo, prvi put u istoriji, bravo….neko ko ide pješke na posao, ko nema ušteđevine…

Montenegro
Gost
Montenegro

Aj sad samo da vidimo koliko će dugo da se brukaju!!!
POSTOJACE CRNA GORA TO DOBRO ZAPAMTITE SRBI!!!

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Veseli se srpski rode. Veseli se narode Crne Gore.

Zora je
Gost
Zora je

Svanula je lijepa zora

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Kako sam se kao muslimanka osecala sigurno prethodnih godina,sve do 31-vog Avgusta,dok nisu iz komsiluka i po gradu pocele one cetnicke pesme,pa iz jednog lokala od bivseg policijskog sluzbenika uz gusle pesma o bulama.Sta sada da ocekujemo,svi mi koji smi manjine a nema nas ni na jednom mestu u Vladi,a kazu da su za sve gradjane isti,cinjenice to ne pokazuju.Ja… Više »

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nema posustajanja. Samo jako. Samo snažno. Ja plakati neću. Ja sam Crnogorka. I ničega se ne bojim!!!

Milosava
Gost
Milosava

Ne budali ljeposava

Tijana
Gost
Tijana

Nisi ti muslimanka, vjeruj mi!

Cica
Gost
Cica

Tamo do Božića a onda tandaraaaaa paf,puf,padamoooo

Лимун жут
Gost
Лимун жут

Црна Гора одрађена .
Следећа је РС.
Па тек онда Србија , њу ћемо најтеже ослободити .

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Xaxaxa oslobodićete Srbiju od Srba samo!

King Henry
Gost
King Henry

Brzo cete pozdravit skup

danilovgrad
Gost
danilovgrad

U vladu pola izbjeglice a nema nijednog Crnogorca ciji su pradjedovi ovo stvarali ovo nidje nema

🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪

Crni dani za Crnu Goru sa Crnom Vladom da gora ne može biti, no je srećom kratkog roka.

Branka
Gost
Branka

U dobru se ne uzvisi a u zlu se ne ponizi. Zapamtite svi ovo. Tamo neka vlada je izglasana. Za sve što će se dešavati u Crnoj Gori odgovorna je ta vlada i odgovorni ste svi vi koji sad likujete. Dobro razmislite što radite i u što ste krenuli. #NIJEMOJAVLADA

Sloboda
Gost
Sloboda

Srecna nam sloboda. Sada pravda za sve.

Geslo
Gost
Geslo

Crna Gora od veceras ne postoji kao slobodna, suverena i gradjanska drzava. To je srpska zemlja, sa srpskim premijerom. Neka je srecno Crnogorci sto im predadoste drzavu.

Glaso uru
Gost
Glaso uru

Karadjordjevici su okupatori mora se donijet deklaracija u skupstinu protiv njih sto prije

Ja bez posla
Gost
Ja bez posla

Ovo je moja Vlada i moja drzava

Virus
Gost
Virus

Neka je sa srćeom.

Teuta
Gost
Teuta

Himnu neće da puste ne priznaju je. Sramno.

Jadno
Gost
Jadno

#nijemojavlada

Al’ da vidimo sta ce to magicnim stapicem tako lijepo promijeniti. Prije da ce biti “drz’ vodu dok majstori odu”.

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Srpska svetosavska vlada!

Crnogorac 100%
Gost
Crnogorac 100%

Neka je sa srecom al svako ko bude bio protiv zastave i himne I Crne Gore ka nezavisne i jake drzave ce bit Izadjnik za vjek vjekova

Game
Gost
Game

Pa to samo moze izdajica svoga roda bit kome smeta zastava pod kojom su preci cuvali ognjiste od okupatora to necemo dat da se mijenja U pamet se Crnogorci

Cheese
Gost
Cheese

Bez obzira na sve, smatram da samo zajedničkim radom svih konstituenata države Crne Gore, možemo ići naprijed. Biće to dobro sve. Da je vječna Crna Gora!

Agata mne
Gost
Agata mne

Zelim standard,zelim Crnu goru jaku!

Jedna iz mase
Gost
Jedna iz mase

Hvala DF za sve sto je uradio za nas narod ,bili I ostali custog obraza.

Kotorski spija
Gost
Kotorski spija

Ala smo se naslusali “””” socnih govora “”” ovo je u stvari pravi govor onih koji su 30 god prisvajali moju drzavu u kojoj nije mogao doci niko ko nije uz vlast Sada da vidimo dal cemo ponovo uz “”” veze “”” dolaziti do posla ili cemo i dalje bjezati u inostranstvo na tudju zemlju a nasa nas skolovati U… Više »

Marko
Gost
Marko

Brz brzi Medo

Jasminka
Gost
Jasminka

Pade mrak… nadamo se ne zadugo…

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Dobili su sta su htjeli,ali ce brzo pokleknuti.Licno protiv ministara nemam nista protiv,osim Braticke.Moja djeca idu u skolu a ona s obzirom da je nacionalista sto je i pokazala,kada pocne sa svojim reformama ce brzo bit smijenjena,jer cemo mi NAROD to da uradimo.Nece moje dijete ici u skolu dje ce se ucit lose o CG,i uvoditi veronauka,moju djecu ucim tome… Više »

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Mislim da u nijednoj normalnoj drzavi ministar prosvjete i ministar kulture ne moze i ne treba da bude stranac. Mozete li da zamislite situaciju da gradjanin Turske dobije drzavljanstvo Srbije i postave ga za ministra prosvjete i kulture…. Ili gradjanin Sjeverne Makedonije u Grcku i da ih uci kako Aleksandar Makedonski nije Grk….pa Makedonci su na spomenik Aleksandru Makedonskom u… Više »

Sokrat
Gost
Sokrat

E pa Crna Goro nek je srecno.Sta traziste to i dobiste.

Ivan
Gost
Ivan

Nesrećno vam bilo

Sukuruc
Gost
Sukuruc

Kuku nama Crna Goro sto dočekasmo ko da nam vodi Državu.

Душан
Gost
Душан

Нек је са срећом! До године на Ловћену!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Znaš što treba ponijet kad kreneš

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Možete nam se samo pridružit 21. Maja. Sa crnogorskim zastavama naravno😎🇲🇪

Just me
Gost
Just me

Neka nam je srecna!!!!!

Srpska Boka
Gost
Srpska Boka

Srecna nam nova CG. Zivjeli!

BBC
Gost
BBC

Ajde junace izadji po Kotoru pa vici srpska Boka!

Kokot
Gost
Kokot

Srećna nam sloboda Crnogorci.

Balkan
Gost
Balkan

Srecno Crnogorci Srbi Albanci Muslimani Hrvati Hercegovci Bosanci Rusi Gruzijci Mudzahedini i svi narodi bilo koje vjere i nacije

Komita
Gost
Komita

Aj sa Srecom,ovi napisu nije moja vlada,a mi drugi pisemo OVO JE MOJA VLADA🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Support
Gost
Support

Ko je bio uzdržani desno?

Bot
Gost
Bot

Zivjela sloboda

Floyd
Gost
Floyd

Vlada svetosavskih fanatika. To nije moja vlada!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

#nijemojavlada

GXF
Gost
GXF

Nije moja vlada

❤❤❤❤❤❤
Gost
❤❤❤❤❤❤

Srecnooooooooooo
❤❤❤❤❤❤❤

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Bravo Krivokapicu

Jovan
Gost
Jovan

Krivokapic je nesto ljut jutros

Judit
Gost
Judit

Uprimitivci iz DF najgori su

Vecinska Cg
Gost
Vecinska Cg

Crnogorci onaj rece da je ovo srpska Zemlja a ostale koga briga jako Neodgovorna izjava

LOPOVI
Gost
LOPOVI

Svaka cast profesore

Berane
Gost
Berane

Vucicu lazove dzaba ti manipulacije Crnogorci su svoji na svome

Mali Budo
Gost
Mali Budo

Profesore Vi ste PROFESOR na kub za sve

I tako
Gost
I tako

Bravo profesore

PihPihPih
Gost
PihPihPih

O čemu to pričaš, mandataru, ti pominješ transparentnost! To je vlada Srbijanske crkve! To nije crnogorska vlada, već vlada tuđe crkve i tuđe zemlje. Sramota za Crnu Goru!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Срећно новој Влади и нама с њом!

Lui vitoun
Gost
Lui vitoun

Kako smesno dobricanin zbori🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂

Stranac
Gost
Stranac

Eto kad sve zove ceca jeca za proslave novih godina a nasi zapostavljeni tako i u sport

Lana
Gost
Lana

Četnička Vlada 🤮

Gost
Gost
Gost

Daj Boze da je tako

Antifasizam
Gost
Antifasizam

Becicu sram te bilo kad dopustas onome buzdovanu da kaze x puta za Srebrenicu nije Genocid razocara si me ka coek

Celava
Gost
Celava

Koje divlje ponasanje vucurovica

Cedomir
Gost
Cedomir

On nije za skupstinu,nego za dobrotu.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Mnogo je bolje bit Dritan na vlasti nego Dritan u opoziciji !

.......
Gost
.......

Dritane, koliko si naplatio izdaju zemlje?

Cedomir
Gost
Cedomir

Sigurno vise nego 21 milion.

Jež
Gost
Jež

Danas sam se definitivno uvjerio da je, pretendent na mjesto predsjednika SDP, Raško Konjević, simpatizer DF.Mnogi su mi na to davno ukazivali…nijesam im vjerovao.Na osnovu jučerašnje i današnje diskusije u to sam potpuno uvjeren.

Marko
Gost
Marko

To nije istina. On je neko ko je u gimnaziji bio veliki Crnogorac!

Stid i sram
Gost
Stid i sram

To je vlada Srpske crkve, vlada koja nema nikakve veze sa građanskom Crnom Gorom. Sramno, sramno, sramno!

DPS
Gost
DPS

Godine pocinju januaru a zavrsavaju u decembru.

Dragan
Gost
Dragan

Vucurovic cetnik nazvao patriote neonacistima..e propala se Crna Goro kad ovakvi gaze po tebi..

Snjeg
Gost
Snjeg

#nijemojavlada

Mrkela
Gost
Mrkela

A sto je ovo.

Kvartaš nk
Gost
Kvartaš nk

Ova okupatorska Vlada #nijemojavlada

Kotor66
Gost
Kotor66

Kakav strah u ocima ovih iz klupa opozicije tj DPS…drmace se Crna Gora zici bili pa vidjeli.

Eho
Gost
Eho

Ova trodnevna Skuština je pravi pokazatelj kako će izgledati politički pejzaž i funkcionisanje nove vlasti. Da su iole efikasni i iskreni, svi bi se uzdržali od diskusije glasali onako kako će inače glasati (kako im je naređeno) i sve se moglo završiti još prije dva dana. Štaviše, moglo se završiti prije 2 mjeseca. Ekspoze smo svi viđeli da je nikakav… Više »

Bimbo
Gost
Bimbo

Božena tvoja ideja i ideilogijase zove vladt na kašičicu apostola Rukoljuba.
Ti si najveće razočaranje

freeMNE
Gost
freeMNE

Stvarno je ciničan ovaj Vučurović,kad oni srbuju nikome ništa,a kad mi srbujemo onda smo neonacisti.
Srpska posla….

Sasa
Gost
Sasa

Znaci nacisti opet okupacija,ali od Srba ,tesko nama …

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Gledaćete nas vi još😘 Nijesmo mi nikakvi neonacisti. Mi smo časni Crnogorci. Jedini nacisti ste bili i ostali vi!!! To ste i pokazali na ovoj skupštini!!!

marius
Gost
marius

Ne volim ovoliku dozu pesimizma, kod ljudi kojima je CG svetinja. Ovo sto nam se desilo, i sto se desava, samo treba da nas zbije u redove, i da jednom za vazda shvatimo ko su nam prijatelji, a ko su ljudi sto bi drzavu prodali. Nikad vise ne smijemo dozvolit da nam izdajnici kucu krcme. Nek je vjecna, nasa mila… Više »

Branka
Gost
Branka

marius
Svaka čast na komentaru. Kakav pesimizam. Ovo je ono što je trebalo Crnoj Gori da se probudi i konačno zaokruži svoju nezavisnost. DA JE VJEČNA CRNA GORA!

Dragan
Gost
Dragan

Vlada koja se na silu i po zelji crkve i tajkuna pravi vi to zovete vlada e to je jedna velika nula i vlada i ministri a i svi koji su je glasali prekrizene nule.

Pavle
Gost
Pavle

Dabogda je NIKAD ne izglasali !!!!

spremanje
Gost
spremanje

Vidjecete vi uskoro jos skupova Crnogoraca, cim prodje virus! Ali i ne tako mirnih bas!

Teuta
Gost
Teuta

Pogledajte u Tivat što radi prosrpska vlast. Otpušta sve ljude koji su procrnogorski orijentisani. Zamislite neko da otpusti jednog Srbina odma bi skočili pola regiona na Crnu Goru a ovo je uredu kad se Crnogorci i Crnogorke otpuštaju njih nema ko da zaštiti to je uredu. Opet Srbi ugroženi iako ih u zdravstvenom sistemu i prosvijeti radi 70 posto što… Više »

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Sve je tako,bas kao sto si rekla.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Zaista, ovo jeste CRNI PETAK u istoriji Crne Gore.
No, bivalo je i gore, pa se dizalo iz pepela. Doduse, iz blata se teze dici no iz pepela, ali dici cemo se. Jos kako!!!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Velikosrpska i četnička hajka počinje!

D1927bankagazda
Gost
D1927bankagazda

Lijepo je pričati sa mnom. ❤

Sany
Gost
Sany

Ljudiiii …. svih vjera i nacija !? Što smo ovo uradili !? Ovo je katastrofa !

Kreso
Gost
Kreso

Najtez dan u istoriji je ovaj dan. casni i posteni crnogorci.ce pamtiti ovaj dan koji su se borili srcem dusom i snagom,ali nemojte strepiti memojte se opeshrabriti posle kise dođe duga.

Cedomir
Gost
Cedomir

Nema predaje,pocinje borba,nedajte se Crnogorci!

Hurem
Gost
Hurem

1918 i 2020 Izdaja CRNE GORE

Nina
Gost
Nina

Gospodza Bozena je tako branila i vlast u Budu,pa su je sad,kao stranku mislim,sutnuli.Kakva mlitavost za nekoga ko se zalaze za dobrobit drzave.Strasno!
#nijemojavlada

šćepan
Gost
šćepan

#nijemojavlada

Novak
Gost
Novak

Cujes Bozenu,pa g-djo Jelusic, nije bila ugrozena Crna Gora nikad kad sada.!
Sad se brani od neprijatelja spolja i iznutra,a nase medjusobne provleme unutar Cg sami mozemo resavati.Razocarali ste me gdjo Jelusic.💲💲💲💲

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Svi znamo za koga će da radi ova vlada. Isključivo za interese Srbije, srbijanskog naroda i srpske crkve. Nikog drugog, Crnogorci i ostali narodi će biti ugnjetavanja i proganjani što smo imali priliku i da vidimo od 30tog Avgusta. Predat se nećemo i ne smijemo vaskrsnuće Crna Gora slobodna i građanska.

Dijamant
Gost
Dijamant

Lako ti je sa glavom ad ne razmisljaš svojom glavom

Hajduk
Gost
Hajduk

4. decembar će biti upisan kao TUŽAN dan u istoriji Crne Gore.

A petak je, u Svijetu poznat kao Black friday.

U PAMET SE BRAĆO CRNOGORCI!

Maricah
Gost
Maricah

hahahahahahahahahahahhah je li moguće da je čovjek izjavio “A petak je, u Svijetu poznat kao Black friday” hahahahahahahahaha Lijepo je Dritan rekao ubi nas IQ 86. Tuga…Black Friday je inače 27. novembra za tvoju informaciju.

RLk
Gost
RLk

Danas mi je 63 rođendan, dabogda nijedan više ne dočekao liše ikoga ako bi još koji dočekao pod okupatorskom vladom.DA JE VJEČNA CRNA GORA.

Mitar
Gost
Mitar

Drz se!!! Samo junacki!

Virus
Gost
Virus

Srećan ti rođendan.
Srećna ti Vlada takođe.

RLk
Gost
RLk

Za rođendan ti hvala a tu vladu ti zadrži

Djoko
Gost
Djoko

Iz tvojih u Božije

Jasminka
Gost
Jasminka

Da Bog da 110 u sreci i zdravlju da dozivis kad ovako mislis!

Geslo
Gost
Geslo

Mi zivimo u okupiranoj zemlji. Ponovila se 1918-ta, ali su nam ovaj put uzeli zemlju na demokratski nacin. Uzeli su je glasovima Crnogoraca, liberala, URA je izdala, desktrukcijom Ranka Krivokapica, preletacima tipa Medojevica i Milacica.

Atos
Gost
Atos

Biće Vječna nezavisno od tebe i Mila

Jasna
Gost
Jasna

Dobro je 63 god imaš a imaš li radni staž i dobru penziju

Kokot
Gost
Kokot

Dočekaćete vi duboku starost.Samo ćete se iznenaditi kada počnu neke stvari da se otkrivaju.

By the Way
Gost
By the Way

Fino ti ga cestitase.

Jednakost
Gost
Jednakost

Sretan rodzendan!!! Ugasite svijecicu i pozelite zelju za sebe i za sve nas koji danas strepe

Penzioner
Gost
Penzioner

#nijemojavlada

Virus
Gost
Virus

Na jade smo velike, ni ove u zadnjih 30 godina nisu bile moje

KPJ
Gost
KPJ

Zamisli te DPS nekoga kritikuje

!!!
Gost
!!!

Teletabisu nepismeni…
..

RLk
Gost
RLk

#nijemojavlada.

Dijamant
Gost
Dijamant

Svima koji kukaju,ne kukaju za Crnom Gorom nego se boje svoji pozicijama.

Geslo
Gost
Geslo

Kukaju neki zbog svojih pozicija, ima toga naravno. Ali je to manjina, bas me briga za njih, jer su cuvali pozicije a ne drzavu.

krizev do
Gost
krizev do

Evo ja kukam, nikad centa niti koristi nisam imao od dps-a, volim Crnu Goru vise od sebe, vi to vjerovatno necete shvatiti jer ne znate kako je dobar osjecaj voljeti svoje bez interesa. U pamet braco moja crnogorci. Da je vjecna!!!

Yyyyy
Gost
Yyyyy

Ja nit kukam nit sam ti dps
Al zato volim Crnu Goru vise od ovih dps koji zbog stolica placu

Nađa
Gost
Nađa

Evo i ja kukam, iskreno, boli me uvo za DPS, sami su krivi za svoj poraz, boli me duša sto dođoše cetnici i mrzitelji naše lijepe Crne Gore..😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Saska
Gost
Saska

Ko ti dira Crnu Goru?

Marko
Gost
Marko

Ko? Jel toliko ide vasa bezobraznost ?

Interesantno
Gost
Interesantno

Ako volis drzavu vise od sebe, iskreno te zalim

Dijamant
Gost
Dijamant

Križev do, da ne volim Crnu Goru ne bih nikad ostao ovdje da živim.Imao sam priliku da živim u Ameriku ali nisam htjeo da ostanem.Jer ne mogu da svoj život zamislim van Crne Gore.Ne moramo se slagato u razmišljanju ali vrijeđa kad kažete vi ne volite I ne znate kako je dobar osjećat voljeti svoju zemlju bez interesa.

Ass
Gost
Ass

Ne kukamo nego se cudom cudimo. Cudom se cudimo da neko ko je poceo kampanjuljubeci stranu zastavu i ljubeci ruku nekom ko crnogorce naziva nakotom sada je Premijer

#nijemojavlada
Gost
#nijemojavlada

Nije vlada iskrenih patriota Crnogoraca već posrbica i izbjeglica kojima je ova država sve dala.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

zadnjih dana armija botova minusaša sa jednog “nezavisnog” “medija”. 😂

Didule
Gost
Didule

Prepali se, nikad jaci CDM nikad slabije Vijesti.

Gibanica
Gost
Gibanica

Demantovali su te upravo tvoji botovi , na tvoj komentar 🤣🤣

MirkoTopalović
Gost
MirkoTopalović

Ne smaraj.

Hogar
Gost
Hogar

#nijemojavlada

Gaeta
Gost
Gaeta

Jeste , valjda ćeš shvatiti

Dritanga
Gost
Dritanga

Ni prethodna nije bila moja pa izdurasmo. 😊

janko-pg
Gost
janko-pg

Milo Djukanovic je iz samo njemu znanih razloga, uz saveznistvo SPC, sopstvenu stranku poveo u opoziciju. Sta se krije iza svega mozemo samo da nagadjamo. Ove promjene u CG nije sproveo zapad i strane drzave, ove promjene nije niti je mogla da sprovede sama Crkva, ove promjene su uradili skupa Milo i Crkva i Z.Krivokapic..sve je veliki dogovor.

Markisa
Gost
Markisa

Nije glup,to je sigurno.Nista se od ovoga nije desilo bez njega.

Mitar
Gost
Mitar

Ja se bojim da je uzeo pare od Srbije ( ruske pare naravno) da im proda CG!

Radosav
Gost
Radosav

Serloce Homce😂😂😂😂

Gibanica
Gost
Gibanica

Janko je fino obratio pažnju na događaje . Janko je malo mućnuo glavom za razliku od velike većine . Janko je 99% upravu . Budite kao Janko. -Milo je i dalje PREDSJEDNIK . -Niko ko se dokazao kao nelojani građanin ili opozicionar nije postavljen na čelo najbitnijih resora . – Crna Gora nastavlja svoj put ka EU , i učvršćuje… Više »

By the Way
Gost
By the Way

Lici na tako nesto

Rara
Gost
Rara

Ovo je moja vlada

Maja V.
Gost
Maja V.

Moje saucesce, Rara.

Mitar
Gost
Mitar

Dobro. Eto ti je.

midžor
Gost
midžor

Očekivano.Nema kukanja.Od poedjeljka treba krenuti sa reakcijom na ovu četnicku Vladu.Nek se osmisli strategija,pametna,racionalna.Korak po korak.Za pravdu,slobodu i čast Crne Gore.

Srbo
Gost
Srbo

Ako se izglasa ova vlada to znači da ima u skupštini 51% ili u prevodu većina Crne Gore je za ovu vlast i vladu.
Nema kmečanja mislim da gore ne može biti no što jeste .

Mitar
Gost
Mitar

Mislis a? Dobro.

mislim
Gost
mislim

Ajde sa srecom,evo vidim kukaju neki…eee mi kukamo 30 godina sad da se malo zamijenimo!

Jednakost
Gost
Jednakost

Pa zar ne treba svima zajedno da bude bolje??? Zar se ova vlada ne zalaze da ne bude podjela??? Ili je samo maska za diskriminaciju pola CG???

Mitar
Gost
Mitar

Neeee, vi kukate 500 god! Ovo malo cemo mi pa opet vi na jos 500.

STEGA
Gost
STEGA

Stega (1796) je prvi pisani novovjekovni crnogorski pravni spomenik, koji sažima ključnu potrebu tog vremena – stvaranje jedinstvene crnogorske političke zajednice zbog otpora spoljnjem neprijatelju. Uprkos svom deklarativnom i etičkom karakteru, utrla je put državotovornim inicijativama vladike Petra I i njegovih nasljednika. Ako su bitke na Martinićima i Krusima stvorile jedinstvenu crnogorsku političku zajednicu, Stega je bila njen pravni izraz.

Realno
Gost
Realno

U ovoj vladi smo svi gubitnici, bili Crnogorci,Muslimani, Srbi, Albanci, Bošnjaci i svi ostali narodi!
Nit su ispunjena ocekivanja naroda koji je glasao ove 3 ,,vladajuce” koalicije!
Nit ovih iz opozicije!
Zato ovo nije vlada 95% CG ! Ovo je vlada 5% CG! Ako i toliko !
# NIJEMOJAVLADA #NIJEVASAVLADA
U PAMET SE NARODE CG!

Gaeta
Gost
Gaeta

Polako, ne treba prebrzo donositi zaključke.

Bozidar
Gost
Bozidar

Govori u svoje ime

Braticka
Gost
Braticka

Svratite u ministarstvo na kaafu

Mister11
Gost
Mister11

Haha…kaaaako je dobrooo 😎

Celava
Gost
Celava

Nesto vi je vlada upitna🤣🤣🤣🤣🤣

Dzomkicka
Gost
Dzomkicka

Crnogorci su vecina pa dobro je bice jos bolje🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Ajmo
Gost
Ajmo

Ajde sa srecom!

njegos
Gost
njegos

Danas je tuzan dan za crnu goru.

Budva
Gost
Budva

Možda bude i srećan na kraju, vidjećemo poslije glasanja

Micoli
Gost
Micoli

Tuzan kad ne mozes vise od drzave da uzimas

Ljubo
Gost
Ljubo

Ko si ti da govoriš tako Njegošu, Miculi?

lollo
Gost
lollo

Micoli jadan imas li mrve mozga da se ne primas na tu jeftinu prejeftinu demagogiju kvazi politicara i prostog naroda….budzet kradja drzave ….a oni su sve ucinjeli da i to sto je dps radio da valja da opstruiraju…no evo vidjecete osvezenje …dobro ce vam osvjezit bez plata i penzija i jedne opste anarhije. Ajde moze svaka drzava imati neke pojedince… Više »

Top
Gost
Top

Sad ce drzava od tebe da uzima . Dobro si reko.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

@micoli
misliš na rukoljuba što je čitav život na državne jasle + stan od 130m2 ??

S morske pjene
Gost
S morske pjene

Places kao Vucic za milionima

Bozidar
Gost
Bozidar

Šta ke danas lijel dan u CG malo lakše se diše.

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Mislim da u nijednoj normalnoj drzavi ministar prosvjete i ministar kulture ne moze i ne treba da bude stranac. Mozete li da zamislite situaciju da gradjanin Turske dobije drzavljanstvo Srbije i postave ga za ministra prosvjete i kulture…. Ili gradjanin Sjeverne Makedonije u Grcku i da ih uci kako Aleksandar Makedonski nije Grk….pa Makedonci su na spomenik Aleksandru Makedonskom u… Više »

Komita
Gost
Komita

Bila ne bila Vlada je Vlada

šćepan
Gost
šćepan

#nijemojavlada

NIJEMOJAVLADA
Gost
NIJEMOJAVLADA

Vi ste okupatorska vlada.

S morske pjene
Gost
S morske pjene

A vi ste bili SAMO VASA DRZAVA

Gaeta
Gost
Gaeta

Polako brzo ćeš promijeniti mišljenje.

Yyyyy
Gost
Yyyyy

Okupirali ste nas vi 30 god pa neka sada budu i oni na red

Kako je
Gost
Kako je

Prije glasanja procitajte Zakonsku Stegu.
Pa onda se igrajte poslanici, a meni je Stega mjera do sad I od sad jos vise.
U pamet se poslanici!

Virus
Gost
Virus

Sad ćeš da vidiš kakva je stega nama bila 30 godina, vrijeme je da je osjetiš na svojoj koži

Branka
Gost
Branka

#nijemojavlada

Budva765
Gost
Budva765

Hahahaah trpi 30god.

Branka
Gost
Branka

Budva765
Nemaš pojma u kakvoj si zabludi 😂😂😂😂😂😂😂🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Није твоја глава!

Branka
Gost
Branka

Budimo realni
Ne čitam ovo pisanije. Ipak naslućujem da nijesi ništa pametno napisao/la 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

monty
Gost
monty

Nije ni moja vlada…

Cika miki
Gost
Cika miki

Branka ni MOJA rok upotrebe par mjeseci, tesko je slozit rogove u istu vrecu

Branka
Gost
Branka

Cika miki
Potpunose slažem s tobom. Pozdrav!

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Lijepo podijeliše SPC i Vijesti vladu… pola tebi- pola meni. Omjer po ministarstvima je 6:6. Dakle, tri subjekta koji su zajedno dobili oko 80 % glasova naroda(DPS, koalicija oko DF, koalicija oko Demokratske CG) nemaju nijednog ministra, haha! Pa zašto onda održavamo izbore uopšte?! Samo trošimo pare, umjesto da u startu sjednu otac Gojko i otac Miško (Perovići) i fino… Više »

Markoni
Gost
Markoni

Eee u pravu si.. Ali uvjek je para malo…

Окле
Gost
Окле

😂 стари би рекли, мутивода. Па СПЦ и Вијести су добили изборе, наравно, уз подршку горе поменутих који раније нијесу могли сами. Генерални, знам да ти тешко пада што ДПС не кроји полуобразовану владу, али навикни се. Долази боље вријеме за Цг-ру.

Mitar
Gost
Mitar

Pa e,e . To smo vidjeli 918 tr. Mozgu.

Budva765
Gost
Budva765

Trpi nekih 30god pa.ce ti biti bolje

Роберто
Gost
Роберто

Полако Генералисимусе, само смирено. Неће ни ова Влада трајати вјечно. Брзо ће проћи четири године. 🙂

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Dabogda je ne izglasali!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Izglasaće je nažalost. Zahvalite se Abazoviću izdajniku.

Diskont
Gost
Diskont

Danas je crni petak.Prodaje se Crna Gora.Popust 100 %

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Nije diskont Voli. Diskont Laković je ovo😁😁 nego možda se i Voli proda😂😂

Judit
Gost
Judit

To nije moja vlada !!!!!!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ima čija jeste, većine Crne Gore

Branka
Gost
Branka

Zabjelo
Kako istinu pišeš tako će ti i trajati
#nijemojavlada
#nijesizabjelo

Saska
Gost
Saska

Pokusaj da mirno zaspes veceras,Brankice!

Dragan
Gost
Dragan

Nema tu vecine ni za jedno dvoriste moj prijatelju…od danas ovo vise nije Crna Gora..

Garo
Gost
Garo

Ne mlati, nije ni Zabjela a ne Crne Gore. Nije Zabjelo republika šumska! #nijemojavlada

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Niti je većina niti ste Crnogorci !

Cedomir
Gost
Cedomir

Jadne,izdajnicke vecine!

Milan
Gost
Milan

koje većine, četničke

Tgd
Gost
Tgd

Vidim po lajkovima

Casablanca
Gost
Casablanca

Koje vecine ?

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Crna ste vi većina. I pored toliko pritisaka sa jednim poslanikom više. Sa takvom vladom ništa vam ljepše bit neće. Biće tijesno i vama ka i nama!!!

Bozidar
Gost
Bozidar

Koliko sam ja mogao da vidim vlada moja vlada je izglasana sa 41 glas za i 28 glas protiv a to je 13 glasova razlike dakle ova nova vlada je rasturila sa 13 glasova razlike.

Just me
Gost
Just me

Tako je, vecina Crne Gore je izabrala i neka nam je srecna!!!

Mios
Gost
Mios

Nije brale, ovakva nicija

Lana
Gost
Lana

@Zabjelo – liječi se tamjanom

nenad mne
Gost
nenad mne

Eh, da se u školi nešto, od matematike, naučilo!

Nađa
Gost
Nađa

Nije ovo vlada nijednog časnog gradjanina Crne Gore!!!

Eufrat
Gost
Eufrat

Vlada je i moja i tvoja, kao što je i predsjednik i moj i tvoj. Druge države nemamo.
Da je vječna Crna Gora!

Send this to a friend