Politika

Predsjedništvo DPS-a: Centri destrukcije iz medijskih i drugih krugova neće uspjeti da destabilizuju Crnu Goru

Na večeras održanoj sjednici Predsjedništvo DPS razmotralo je aktuelnu situacija povodom afere Atlas i ocijenilo da je najvažnije da nije ugrožena finansijska stabilnost i poručilo da centri destrukcije iz medijskih i drugih krugova neće uspjeti da politički destabilizuju Crnu Goru.

“Neće uspjeti pokušaj odbjeglog predsjednika Atlas grupe, čija je banka, pokazalo se nažalost, bila najobičnija računovodstvena baza za obmanu građana i dodjeljivanje kredita od njihovih sredstava svojim firmama bez namjere da budu vraćeni, da se ovi problemi zakamufliraju, i iz finansijske i pravne ravni prebace na politički teren. Kao što neće uspjeti ni već tradicionalni centri destrukcije iz medijskih i drugih krugova da politički destabilizuju Crnu Goru, nadajući se da je afera Atlas dobar povod da se bez izbora promijeni vlast i po cijenu urušavanja nacionalnih i državnih interesa, ne birajući sredstva u diskreditaciji DPS i njenog predsjednika”, naveli su u DPS-u.

Predsjedništvo DPS-a dalo je punu podršku nadležnim državnim organima da se protiv svih aktera preduzmu odgovarajuće zakonske mjere, ostajući dosljedno na liniji svoje programske politike da su pred zakonom svi jednaki, i da ne može biti izuzetaka za bilo koju partiju, ili pojedinca, ni iz biznisa, ni iz politike, ili bilo koje druge društvene sfere.

Uvjereni u pobjedu u Tuzima

Uz očekivanje da će građani Tuzi prepoznati odlučujući doprinos DPS u procesu dobijanja statusa samostalne opštine, kao i njenog infrastrukturnog i komunalnog razvoja, Predsjedništvo je zaključilo da je programska i kadrovska ponuda DPS-a superiorna u odnosu na konkurentske i da predstavljaju garanciju daljeg ekonomskog i društvenog razvoja Tuzi.

“Predsjedništvo je ocijenilo da predloženi kandidati za odbornike imaju profesionalni, politički i ljudski kvalitet koji će dovesti do još jedne izborne pobjede Demokratske partije socijalista”, navode u najjačoj partiji.

Predsjedništvo se upoznalo sa svim aktivnostima koje se sprovode u cilju pripreme za održavanje opštinskih izbornih konferencija i kongresa i zaključilo da se tokom marta precizira dinamički plan i donesu odgovarajuće odluke po pitanju kriterijuma za izbor novih organa partije.

Na sjednici je pozitivnim ocijenjen rad na pripremi sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa koja će biti posvećena strukturnim reformama.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mima
Gost
Mima

Samo naprijed! Narod je uz vas. Ne padamo na lazi njihove

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Druze Mima ovo se klima ! Ko pokvaren zub..

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Demokratska partija poštara izdala je poštenu kufertu ,gde svaki pošteni građanin może ostaviti po neki eurić za svoga gospodara

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Nema destabilizacije..nema destrukcije…ima vazda crnogorskog identiteta…ima vazda 2% povecanja penzija…ne moze nam niko nista jaci smo od malja koji nas tuče !!!!

SuperSte
Gost
SuperSte

Centar distrukcije-pošta Crne Gore, expresna posiljka pisama i paketa.

Mijau
Gost
Mijau

Prica se da ce Milo da obori Duskovu vladu. Kazu osjeca poziv naroda za novim, mladim i poletnim premjerom. Da su reforme spore…. Bogdanovic?

Cipiripi
Gost
Cipiripi

DPS ne trebaju ovakva obavjestenja. Pojedinci su upleteni u necasne radnje i njih ce VDT goniti. To sto su svi clanovi DPS to je nesrecna okolnost. Niko iz naroda ne trazi izbore nego procesuiranje onoga sta smo nasim ocima vidjeli. Ne treba g. MILU da vezuje svoju sudbinu za DPS. Svoj autoritet moze sam da odbrani. I drugi su gradili… Više »

Mijau
Gost
Mijau

Migo se ne zali iti se spominje u dopisu DPS. Svaka cast. Pogrijesio, oduzit ce se i gotova stvar.

Biznis
Gost
Biznis

Obavjestenje je sturo. Samo da se nesto objavi. Niko ne zeli da rascjepa DPS ali Milo trazi da se ponovo neko zrtvuje na racun njega i porodice mu. Jednom je moglo. Drugi put trebace garancije da se ovo ne ponovi. Niko ne zeli da bude novo zrtveno jagnje. Ni u predsjednistvu ni po opstinama. Mozda ce se morati razmatrati da… Više »

Pravedni
Gost
Pravedni

Hoće li Milo, Duško i Tarzan podnijeti ostavke na mjesto predsjedništva u DPS-u na Kongresu u novembru? Valjalo bi zbog njih da odmore od politike u partiji 🇲🇪🤓

Mikica
Gost
Mikica

Kakve veze ima cijela prica Knezevica i Atlasa sa destabilizacijom Crne Gore. Cim neko napada DPS i Mikicu odma je protiv Crne Gore. Neka puste covjeka da se brani sa slobode uz prisustvo Evropskog sudstva da izadje sve na vidjelo. Pa kad on ide u Spuz da idu svi i da se sve ocisti. Ali nece Mikica nista da prizna… Više »

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Kao da ce ove sve afere poremetiti nesto, i dalje ce nasi “hajduci” vjerno zaokruzivati DPS uz istrosenu pricu bojim se za posa’, nemam koga drugog, propasce drzava itd…jer njima se nista nije desilo zadnjih 30 god…sve im je cvjetalo, zaboravili sve pljacke, unistene fabrike, lazne privatizacije, pranje pare i i i …E moja lijepa Crna Goro sve na svijet… Više »

Milovan
Gost
Milovan

Kakav narod takva vlast

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

E svaka ti cast…i cemu se onda cudit

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Svaka čast. Ne mogu nam ništa ni Koštunica, Rusi ni odbjegli agenti CIA, MOSAD. Ovo je nastavak državnog udara Mi smo jaki jer se borimo za naš MONTEGRO.

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Ne znam da nisam zaboravio koga od ovija naših neprijatelja. Nika više 1918

Milovan
Gost
Milovan

A ti bi da smo 1918 pod Italijom ? 😉

Stari
Gost
Stari

Ko o cemu.Cim se pomene neka brljotina odmah slijedi drzava ugrozena.

Wickler
Gost
Wickler

Hahahahahahahah…i opet i opet i opet DPS za njihove muljatorske poslove optuzuju druge i poistovecuju sebe sa drzavom…ako panu oni sve propade hahaha ne prolazi vam vise ta prica ni kod vaseg birackog tijela

Akrep
Gost
Akrep

Ha ha ha dobri su jos se batrgaju, mora da se uzima kvalitetnija supstanca ovaj vam je iz robnih rezervi pa se prefsjednik mnogo znoji

Mirko
Gost
Mirko

Dosta je bilo Milo!!!
Spasi Crnu Goru i odlazi, molim te!!!
Sve je vaše gospodare.

pero
Gost
pero

Znači malo vam što ste do sad uzeli? Oćete još?

Ilinois
Gost
Ilinois

Sjeverna Koreja na Balkanu.

Stefo
Gost
Stefo

Govorimo o politickoj destabilizaciji drzave koju vrsi jedno lice s potjernice,ali da li se igdje u medijima spominje ko je tacno taj covjek i da li zasluzuje nase povjerenje ? Prihvatam na sebe odgovornost da kazem da je taj isti dusko knezevic ,takozvani a donekle i samoprozvani mesija i veliki spasitelj ove nase prosrpske opozicije uspio od stecaja da spasi… Više »

nemamime
Gost
nemamime

Što lažeš, svaka firma Duška Kneževića funkcioniše odlično dok ne počne državna mafija da uzima reket. Samo zbog DPS-REKETA Kneževićeve firme propadaju i mora da duguje radnicima.

Sefket
Gost
Sefket

Lopovska posla.Pokrali su i crno ispod nokata.

Liberal21
Gost
Liberal21

Zar moze čast CRNOGORSKA da se pokrije ovim malverzacijama i imaginacijama od strane odbjeglog kvazibiznismena i polupismenog profesora koji ne zna ni da se na engleskom jeziku profesor pise sa dva S ali dobro zna da svoje politicke placenike casti sa 4 S ili nekoliko $ ne bi li se i oni pridruzili ovoj anticrnogorskoj i izdajnickoj bajci?

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

Muči jadan.. Batali da pišeš uzmi zalagaj od toga suvog sendviča.. Popi vode ..

Krimosi
Gost
Krimosi

Lopovi dje je koverta, a za drzavu Crnu Goru vi ne brinite, ako bude ugrozena ima nas dosta koji ce branit.

Ćita banana
Gost
Ćita banana

Kim Dzong Un je na sjednici konstatovao da ima dovoljno mlijeka i hljeba za narod,da bi trebalo ukinut internet i kablovsku svima koji kazu bilo sta protiv partije jer je to apad na drzavu i to spolja i da treba koristit samo obnovljive izvore energije jer kao sto ime kaze obnavljaju se i mnoze!a najbitnije od svega toga je da… Više »

Bot
Gost
Bot

Migo mora se priznat da nikad nisi bio ni do koljena druzini oko sebe i logicno je da si kolateral

Radenko
Gost
Radenko

Iz ove nazovi afere DPS ce izaci nikad jaci, i sto je najbitnije od svega sve lazi Duskove ce pobiti dokazima! Jer Dusko to je ocito svima laze ne soli!

Anka
Gost
Anka

Realno niko DPS ne moze da parira u CG! Nema te partije ! Ne postoji!

Kosta
Gost
Kosta

Jedva cekam sad ove izbore u Tuzima da DPS pokaze svoju apsolutnu dominaciju, i da opet svim ovima sto ih Dusko placa usta pobjednom zatvori!

Milan
Gost
Milan

Evo se odrzalo Predsjednistvo nocas je opozicija i pojedinjeni mediji na aparatima, jer su umislili bili cuda neka koja veze s vezom nemaju, a DPS nikad jaci!

Tomka
Gost
Tomka

Ja ne kapiram ljude koji misle da je ugrozen finansijski sistem CG sad zbog jedne osobe!? Taj isti Knezevic je oprao pare i po Srbiji, Rusiji, Kipru i jos ko zna dje pa ni tamo finansisjki sistemi se nijesu ugrozili pa nece ni kod nas ! Tako da lagano, imamo institucije one rade svoj posao to je glavno!

Kiki bas
Gost
Kiki bas

Zbog novina se ratovi vode po svijetu medijske hajke.

Dusko
Gost
Dusko

Kakva je ovo banana drzava tipa kostarike kolumbije iliti bolivije

DPS Bot
Gost
DPS Bot

Prsa je

Lukase
Gost
Lukase

Nema vece destrukcije za ovu drzavu od vas,uništiste sve termiti.

dzonatan
Gost
dzonatan

Koji centri destrukcije? Vas dugogodisnji donator, nemoralni bankar sa kojim ste saradjivali i kupovali glasove zadnjih dvadeset godina? Nemamo bas svi IQ ko Migo, ovaj put ste posli predaleko!

Sebastijan
Gost
Sebastijan

VIDIMO SE NA ULICI

samo
Gost
samo

primis ga u gu….

Mark
Gost
Mark

OKG zvana DPS pokusava zamjenu teza parolom drz’te lopova a oni su u stvari lopovi.Svi su krivi a oni su moralni cistunci.

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Ovo su krasni dani za opoziciju. U lajvu gledamo pad diktature. Uzivamo u agoniji drpsa. Ovo su ljepsi dani od formalnog preuzimanja vlasti. Kad se dobiju drzavne funkcije bice puno posla na sanaciji stete. Ali i ovo je trebalo docekati. Sad da vidimo kako ce se drpsovci snaci u ” realnom sektoru”. Morace nam narednih 30 godina dokazivati da su… Više »

Mehiko
Gost
Mehiko

Crnu goru destabilizuju korumpurani politicari ba celu sa Milom Djukanovucem

beograd
Gost
beograd

Trebao bi se Dps sam povući jer ih opozicija ne može pobjediti na izborima

Lukase
Gost
Lukase

Samo budala vjeruje da su ovakvi izbori ogledalo volje gradjana.

Kole
Gost
Kole

Gvozdenovic sledeci pada 100%…Zivi bili pa vidjeli.

Mirko
Gost
Mirko

Pod tim “pada” mislis seli se u Beograd. Ih koliko bi se njih rado preselilo tamo. Ne vole oni crnu goru, nikad je nisu ni voljeli. Da je vole ne bi od nje ovo cinjeli. U redu hajdr napunili su dzepeove ali da ovako unistis svoju drzavu u svakom pogledu, ne moze neko ko je voli

Jelena
Gost
Jelena

Zna se ko je prizeljkivao destabilizaciju ali nijesu Crnogorci više naivni

Marko
Gost
Marko

Ne nego da prepuste vlast medijskoj mafiji

moze jedan
Gost
moze jedan

sa majonezom i kiselim krastavcima

Murinjo
Gost
Murinjo

Bjese Migo nesto smrsa…I boju promijenio.Treba da pije soka od borovnice.

razocarang i
Gost
razocarang i

Ostavi te se vi destrykcije.Ocigledno da ste svjesni svijih djela,i da se primaklo vrijeme polaganja racun,za sve S ete koje ste pricinili C.Gori i Crnogorskom narodu.
Dosla je voda do poda,vise se ne moze D vjeti sa vasom prljavom politikom,gdje vam je sopstveni narod,poslednja rupa na svirali.

lapo
Gost
lapo

Niko i ne pokusava da destabilizuje Crnu Goru. Ono sto se desava je destabilizacija DPS-a iznutra. Lopov na lopova, korupcijonas na korumpiranog, sponzor na sponzorisanog…

Ako postoji neko donekle zdravije krilo u DPS-u, ono i dalje cuti iako im vjerovatno nije ugodno. Njih mi je zao, znaju medju kakvom su bagrom ali zbog nekih sitnih privilegija cute i trpe.

Tuzla
Gost
Tuzla

Kakva bre tijela u dps… o cemu pricate… to je jedna partija nije to snp koja je iznjedrila izdajnika aleksu

Mirko
Gost
Mirko

Ne postoji takvo krilo, da postoji ustali bi i rekli dosta je bilo. No je svaki isti. Na kraju gori su mi ti sto cute, ovima znas ko su i sto su a njima …

Drskost
Gost
Drskost

Tipičan primjer oholog vrijeđanja intelektualnih sposobnosti naroda Crne Gore.

Zeks
Gost
Zeks

Uuuu 😀 ono kad ti se ne svidja istina pa je sam smisljas 🙂

Grigorije
Gost
Grigorije

Ovakvo ili slično saopštenje se moglo očekivati. Očigledno je da bez pritisaka naroda, nvo sektora, opozicije i EU ova vlast neće praviti ustupke. Autistična i bezidejna vrhuška će pokleknuti jedino pred odlučnošću i jasnim zahtjevima većine koja je ogorčena stanjem u društvu.

JAAA
Gost
JAAA

Nijesam ni za ove ni za one ali jesam za to da nam djeca ne bjeze isa svog ognjista u bijeli svijet zbog Mila Momira Duska Miga Dragana Aca I svih ovih sto UBISE DOSOJAN ZIVOT NASOJ DJECI…..I prvi put zelim da svi odu i da probaju od nase plate da zive …
VIDIMO SE NA PROTESTE

Zeks
Gost
Zeks

Zar ima protesta?? A kad su?

Vaše
Gost
Vaše

Je li neko makar Migu rekao da nece u zatvor?

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Ja bih volio da milo izgubi i ulcinj budvu je izgubio nikad više.

Andro
Gost
Andro

Jel ovo predsjednik dps il predsjednik svih gradjana cg? Ako je samo ovih iz dps onda mrs sa te pozicije

Tara
Gost
Tara

Covjek ima dvije pozicije. Informisi se prvo. Danas je bio u svojstvu predsjednika dps… ne blamiraj se

gost
Gost
gost

E moj migo ode ti u stecaj:) prevesla te Milash 🙂 Podrzavaju institucije da uhapse Miga Stijepovica 🙂 Samo se pitam jel i Migo glasao za ovu odluku 🙂
Dobrodoshli u Apsurdistan 🙂

Bojan
Gost
Bojan

Hahaha, najvaznije je da se sacuva finansijska stabilnost, da se nastavi sa kovertama i torbama.
Sad im samo jos ostaje da daju dijagnozu Stijepovicu i da mu kupe kartu u jednom pravcu za Beograd.

Dejo milijarda
Gost
Dejo milijarda

Pa zar neće albanci dobiti u tuze.

Jahhhhhac
Gost
Jahhhhhac

Tuze ce tuzi da se rastuzi drps

eto
Gost
eto

Vidji im sjednicu kao u sjevernu Koreju.A oznacise sve kao neprijatelje osim njih na sjednici haha.Poslednji stadijum.Dodje vrijeme kada se svi dugovi naplate sa stostrukim kamatama.Svi vlastodršci to spoznaje.

Vaše
Gost
Vaše

Migo je sam sjedio.

Ćotek
Gost
Ćotek

Vala ako smo bravi, nijesmo ovce!
Pastiru našem gori pod nogama, ne nama 😻😻😻

H.Novi
Gost
H.Novi

Odavno vam gori pastiru ristu, ihaha.

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Izgubicete u Tuzi jer se Albanci udruzili…pametni

Zoran
Gost
Zoran

Pa i da pobjede Albanci šta mislišš koga će podržati, šovinističku opoziciju koja broji koliko poslanika jede pršut , a koliko ne ili građansku Crnu Goru?

Lako
Gost
Lako

Pa i DPS u Tuzi su Albanci.

Simon
Gost
Simon

A ko je dozvolio da Atlas bude “najobičnija računovodstvena baza za obmanu građana” sve ove godine a sve nevoljno uzimajući koverte, kolaterale, revolving kartice i slikajući se sa odbjeglim prevarantom?

Jahac na konja
Gost
Jahac na konja

Ha ha ha ha ha MILOOOO NAS MILO MU BILO PA MU OMILILO

NBA
Gost
NBA

KO DRUGOME JAMU KOPA,PRVI U NJU PANE! EVO CITAM PO CIJELOJ SRBIJI SE “DIGAO “NAROD NA ULICE,PROTIV SESELJEVE GARDE I VUCICA! TO SU PRAVI SRBI,A NE IZRODI !

Stefan
Gost
Stefan

Pa idi u srbiju onda,brani srpski narod i sopstveno srpstvo ?

Send this to a friend