Politika

Predsjedništvo DPS: Partija smo koja će voditi crnogorsko društvo do većeg kvaliteta života

Na večeras održanoj sjednici Predsjedništva DPS Crne Gore, kojom je predsjedavao predsjednik Milo Đukanović, iskazano je zadovoljstvo pripremama za održavanje VIII Kongresa, koji će biti održan 30. novembra u Podgorici.

Nakon uspješno organizovanih opštinskih izbornih konferencija i izbora novih, bitno kadrovski obnovljenih, lokalnih odbora Demokratske partije socijalista, sve aktivnosti u susret Kongresu se odvijaju u skladu sa definisanim rokovima i utvrđenim kriterijumima. Do sada kandidovani članovi DPS za najodgovornije funkcije u partiji i članstvo u najvišim partijskim organima garantuju nastavak uspješnog vođena Demokratske partije socijalista i vrijedna politička ostvarenja u budućim izbornim izazovima.

Na sjednici je razgovarano o nacrtima kongresnih dokumenata, Programu, Statutu i Izvještaju o radu između dva kongresa i ocijenjeno je da predstavljaju odličnu osnovu za dalje oblikovanje politika partije koje će voditi crnogorsko društvo do većeg kvaliteta života, kao i boljeg organizovanja DPS za buduće izborne i druge političke izazove. Zaključeno je da se nakon 1. oktobra sprovede javna rasprava u okviru partije, u kojoj će članovi i simpatizeri DPS-a imati priliku da daju svoj sud o kongresnim dokumentima.

Predsjedništvo se upoznalo i sa izbornim aktivnostima u Savjetu mladih i Ženskoj alijansi DPS-a i izrazilo očekivanje da će nakon VIII Kongresa DPS Crne Gore ti procesi predstavljati nastavak uspješnog podmalađivanja partije i afirmisanja potrebe većeg učešća žena u savremenim političkim procesima.

Predsjedništvo je iskazalo zadovoljstvo zbog aktivnosti Radne grupe u Parlamentu, koja je formirana radi reforme izbornih pravila, i iskazalo očekivanje da će svi politički subjekti zastupljeni u grupi, pokazati političku odgovornost i demokratski kapacitet za vođenje konstruktivnog dijaloga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
InesBD
Gost
InesBD

Samo nastavite kao i do sad. Svjesni su gradjani činjenice da jedino vi ovu drzavu možete voditi kako dolikuje.

Prepelica
Gost
Prepelica

Sto godina vladali!

Hamdija
Gost
Hamdija

Da nije bilo Djukanovica u Crnoj Gori bi bilo krvoprolice odlicno se zna da su srbi pravili spiskove muslimanskih porodica da nas pogube

Edin
Gost
Edin

Sjecam se 90tih kada su izbjeglice iz okruzenju bjezale glavom bez obzira zbog lose politike koja je vodjena u njihovim zemljama

KnjazMilos
Gost
KnjazMilos

Kako jednom rece ovo je Monako, taman bi Crna Gora bila kao Monako da nije unutasnjih neprijatelja koji na svaki nacin pokusavaju da unistedrzavu iznutra, najbolji primjer je pokusaj teroristicki napada koji je na srecu sprijecen.

Kurgasev sin
Gost
Kurgasev sin

Dosta je ucinjeno, ali potrebno je jos mnogo toga da se uradi za bolje sjutra u Crnoj Gori. Ohrabruju e je to da imamo najveci ekonomski rast u okruzenju i da smo na pragu ulaska u EU.

uros567
Gost
uros567

Jedina partija koja poziva na mir i stabilnost i jedina partija koja ne pravi nikakvu razliku medju gradjane

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

Pa zahvaljujuci dpsu i imamo danas nezavisnu drzavu

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Neka prica ko sta hoce da nije bilo Mila i DPS-a i dan danas bi Crna Gora igrala onako kako Beograd svira

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Bolje da CG vise ponasa kao Republika Srpska: ponosna, prkosna, jaka

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Da opozicija dodje na vlast unazadice nam drzavu, kao i svaku opstinu u kojoj su imali vlast do sada. Da je njihova politika dobra i njihova zalaganja za dobro gradjana na visokom nivou njih bi gradjani u mnogo vecoj mjeri podrzali.

Rafaello
Gost
Rafaello

Neozbiljnost i nerad ce skupo kostati opoziciju na narednim izborima.

Iskra95
Gost
Iskra95

Opozicija se nikad nije zalagala za dobro ove drzave i njenih gradjana, njihovi sebicni interesi su im uvijek bili na prvom mjestu, a tome ide u prilog i bojkot parlamenta u kojem oni trebaju da budu glas gradjana koji su im ukazali povjerenje!

Kinez
Gost
Kinez

Niko ne moze zaustaviti napredak Cg i njeno usvajanje zapadnih vrijednosti. A predsjednik nikad nece biti ugrozen od strane nesposobne opozicije, koja nikad nije postigla znacajniji uspjeh na izborima.

Enesa
Gost
Enesa

Milo je prije svega lider, covjek koji je uspio da ujedini sve gradjane i da ne pravi razliku medju njima. Zalagao se da u nasoj drzavi cvjeta demokratija, i da ustavom zastiti nasu gradjansku drzavu.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Dps je uvijek ostvarila svoja obecanja, a planovi su realizovani na najbolji moguci nacin u roku, cime se samoziva opozicija ne moze pohvaliti. Nadam se da ce Milo jos dugo biti na vlasti, jer bi opozicija nasu drzavu samo unazadila.

Marelica
Gost
Marelica

Dps je partija koja se svih ovih godina trudila da gradjanima omoguci bolji i kvalitetniji zivot, za razliku od opozicije koja, usled nedovoljne sposobnosti i strucnosti, ne moze ni opostinu da vodi.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Ja ne znam kako opozicija moze da forsira pricu o neregularnosti izbora, kad gradjani jasno vide ozbiljnost Dps, njihov rad i trud, a sa druge strane nesposobnost opozicije kojoj su svojstvene opstrukcije i bojkot.

Edi89
Gost
Edi89

Gradjani prepoznaju tokom svih ovih godina koliko DPS radi a afirmaciji drzave u svijetu i poboljsanju zivota gradjana

Vojnik777
Gost
Vojnik777

DPS vodi jednu ozbiljnu i primjerenu politiku

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

DPS svakim danom potvrdjuje svoju drzavotvornu ulogu

Zigman
Gost
Zigman

DPS je jedini politicki subjekt u drzavi koji kontinuirano radi na na politickom usavrsavanju

ines23
Gost
ines23

DPS nema alternativu u Crnoj Gori, ja kad vidim ko je nama opozicija i sta sve rade tu je sve jasno, milija im druga drzave od svoje a onda trce i mole za glasove i traze nacine da dodju na vlast mimo izbora.

Vitinka
Gost
Vitinka

Radna grupa za Odbor izbornonog zakonodavrstav je pokazala samo nerad opozicije, njihovu borbu da se docepaju neke koriste za sebe a na ustrb svega!

oliver14
Gost
oliver14

Jedini ko u ovu drzavu radi jeste ova partija i sve sto su obecali su ispunili!

Kosta
Gost
Kosta

Da nije bilo Dps ne bi mi danas imali drzavu da krenemo od toga prvo, onda sistem nam ne bi bio uredjen kao sto nam je sad, ne bi postigli nista sto sad imamo!

goran1978
Gost
goran1978

Partija koja je najvise doprinijela razvoju ove drzave i koja dan danas radi i unpredjuje sisteme u CG.

maruška
Gost
maruška

Kako je providno kada se pošalje ovako neki smišljen naslov I botovi DPSa I DBa počinju sa hvalospjevima u kontinuitetu (vidi se poboljšanje uslova života za mlade, za žene….). Au. A narod nam ode trbuhom za kruhom. Niko ne osta.

gojko
Gost
gojko

Evo vidimo 30 godina se iskreno trudite. Postigli ste bolji kvalitet : za Aca, Blaža, Mila, visoke funkcionere, ….

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Evo ja sam izbeglica sa kosova i da nije bilo dpsa i Mila ja bih sada zivio na koniku a ne u centru podgorice,price o hajci na srbe deluju smesno svima nama kojima je drzava pomogla da stanemo na noge

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Pročita li ovo Saša Vukašinoviću.. Osta ti na Konik u onu baraku,pa glasaj DPS….A vidiš jadan da bi ti bolje bilo da si izbjeglica sa Kosova..

Leart
Gost
Leart

Samo neko ko namjerno ne zeli da vidi poboljsanje stanja u drzavi moze da kritikuje

InesBD
Gost
InesBD

Partija koja i mladima daje priliku da pokažu svoje sposobnosti, to je pravo.

Komita
Gost
Komita

Dajte da proglasimo Mila za kralja da se otarasimo onih parazita uz skupstune sto bi da bojkotuju sve zivo i da tako pobijede na izborima

Prepelica
Gost
Prepelica

Zahvaljujući vama i zene aktivno ucestvuju u svemu, sto je realno za svaku pohvalu.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Od opozicije nema srece svakako …

Liberal
Gost
Liberal

Dok je Mila bice i Crne Gore !

Stefo12
Gost
Stefo12

Ziva istina,kad vidim kako su vodjeni kotor i budva dozivotno cu za vas glasat

Srna
Gost
Srna

Partija za koju ću uvijek glasati!

Dakica
Gost
Dakica

Tako se to radi,nije ni cudo sto uvijek ostvarite dobre izborne rezultate.

CiciMici
Gost
CiciMici

Partija koja bi u svakom segmentu svima trebala da bude za primjer

Azra01
Gost
Azra01

Samo nastavite tako, vas rad je očigledan zato i rezultati ne izostaju!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Pobjeci ce ovi brzo avionom za dubai.

Prc CG
Gost
Prc CG

Kao i do sada 😂😂😂😂😂

Dula
Gost
Dula

Tako je

Pele
Gost
Pele

Oće oće hahahahahahahaha

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

Dali smo vam 30 godina fore, vala dosta!

Micko
Gost
Micko

Vala baš-jos jedan mandat,pa jos jedan… dok svi ne uteču iz CG kad pritisnu krediti i ostane na penzionere da vas vade jer nećete imati koga više da oporezujete.Ali vas baš uvo zabolje za sve jer ste obezbijedili i praunucad.

Mugi 6 bazena
Gost
Mugi 6 bazena

Vodiće izabrano društvance do boljeg kvaliteta života!

Окле
Gost
Окле

Имали сте до сада само 30-так година да нам пружите тај комфор, ал’ ништа од тога. Пуцате полако по шавовима, не због афера, не због гласачког тијела, него због Европе.

Pjer
Gost
Pjer

Vodite evo vec 30 ljeta
Samo tako nastavite

Abdulafalat
Gost
Abdulafalat

Kao clan porodice od 10 punoljernih clanova, koja glasa dps jos od mnogo prije nezavisnosti, cij nijedan clan nikad nije radio u nekoj drzavnoj sluzbi, firmi,kako god.. niko nikad nije dobio posao, od 10 clanova 1 je penzioner i jedno zaposleno(na crno). Sramota, toliko cu reci o dps…

Abdulafalat
Gost
Abdulafalat

Kolikav bot moras biti da bi ovo dislajkovo..

Kuki
Gost
Kuki

Nijesu oni na vlasti da bi tvojima bilo bolje nego njihovim familijama…a ti sluzis da ih glasas ali da oni uzivaju

Send this to a friend