Politika

Predsjedništvo Liberalne partije podržalo koaliciju sa DPS-om

Predsjedništvo Liberalne partije donijelo je odluku o sklapanju koalicionog Sporazuma sa Demokratskom partijom socijalista i nastupu na zajedničkoj izbornoj listi za parlamentarne izbore, saopšteno je iz Liberalne partije.

Oni su ovlastili Predsjednika Andriju Popovića da potpiše sporazum.

“Za kandidate LP za izbornu poslaničku listu Odlučno za Crnu Goru!DPS-Milo Đukanović, a shodno statutarnim ovlašćenjima predsjednika, Predsjedništvo Liberalne partije predložilo je Andriju Popovića, lidera partije, i Jovana Rabrenovića, člana Predsjedništva i predsjednika Odbora LP Podgorica”, navodi se u saopštenju.

Liberalna partija, kako su kazali, na ovaj način nastaviće kvalitetnu političku saradnju sa državotvornim i proevropskim, građanskim partijama koji su programski i najbliži partneri LP i sa kojima dijeli sličnu viziju budućnosti i evropske perspektive crnogorskog društva i države.

“Na parlamentarnim izborima se odlučuje o daljoj sudbini Crne Gore,jedino dobar izborni rezultat naše izborne liste garantuje da će najavljeni i planirani nacionalni inžinjering u okviru neke nove svesrpske države na Balkanu,u koju bi ponovo bila uključena Crna Gora,biti samo “sanak pusti”,kako za klerikalno-akademske naručioce tako i njihova dva glavna politička krila,predvođena DF i Demokratama”, zaključuje se u saopštenju.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
NagualDa ja.MiroPuki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nagual
Gost
Nagual

DPS ne izlazi ni u kakvoj koalicji.. vi ste se samo utopili u njihovu listu, nije to nikakva koalicija

Da ja.
Gost
Da ja.

E Slavko Peroviću šta ovi rade. Bruka ju prave pravcati Liberalne. Šlepatorisati se je nešto najružnije u životu. Šlepanje=vući kvarno, pokvareno, nepokretno,…

Miro
Gost
Miro

Liberali,majka Crna Gora ispred svega!

Puki
Gost
Puki

…jer drugacije ne bi presli ni cenzus! 🤣🤣🤣

Send this to a friend