Politika

Krivokapić pokreće smjenu Leposavića: Odluku nisam donio zbog ucjena i pritisaka, pokušaj rušenja Vlade iznutra

Premijer Zdravko Krivokapić, u vanrednom obraćanju javnosti, kazao je da će pokrenuti postupak razrješenja ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog njegove sporne izjave o Srebrenici. Leposavić je, prethodno, odbio da podnese ostavku koju mu je Krivokapić tražio, a premijer će danas Skupštini poslati prijedlog za njegovo razrešenje.

“Niko nije više u fazi da može četiri godine da čeka isticanje svog mandata. Ulje na vatru dolila je izjava miniStra Leposavića. Nakon sporne izjave poslao sam mu poruku da treba sam da se vadi za ono što je sam zakuvao. Smatrao sam da će njegova izjava onda biti takva da može da amortizuje ono što je rečeno, ali je ona ostala na istom fonu”, naveo je premijer.

Objašnjava i zašto je tražio ostavku.

“Smatram da je to najbolji način da ličnim činom iskažemo svoju odgovornost. To sam uradio u petak. To sam uradio i danas, želeći da zaštitim prvo inegritet ove Vlade. Pošto je ministar Leposavić ostao u svom stavu, ja sam donio tešku odluku da krenem u prijedlog razrješenja člana Vlade. Nedopustivo je da ministar pravde iznosi svoje privatne stavove”, navodi Krivokapić.

Na pitanje zašto je o istupu Leposavića reagovao tek sada, premijer tvrdi da nije odugovlačio.

“Da li sam ja odugovlačio? Ja sam u nedjelju imao jasan stav i reagovao sam u ponedjeljak. Da li sam tada zaštitio ministra? Pa nisam bio licemjer. Ovo je moj pokušaj da njemu dam šansu koju on nije iskoristio. Zar nije pošteno da svakome date da ono što je neko rekao ili uradio popravi. Ja mislim da je to ljudski”, navodi Krivokapić.

Premijer je, na pitanje ko će obavljati poslove ministra, do imenovanja novog, kazao da Leposavić ne želi da tu funkciju zamrzne.

“To je njegovo pravo dok ne bude razriješen. Ja ću biti taj koji će permanentno da daje zadatke ministru”, dodao je Krivokapić.

Nema pritisaka

Tvrdi da nema pristiska stranih ambasada na njegovu odluku. Kaže da je donio odmah, ali je vikend poslužio za smirivanje strasti. Tvrdi da sedam dana u odnosu na tako ključnu odluku nije neki vremenski period.

“Nema toga pritiska. Čak sam u tom psihološkom elementu vrlo crnogorski nastrojen prema pritisku, tako da moja odluka nije donešena na bazi ucjena, pritiska, komitskih skupova, stavova SDP-a, SD-a…Ja sam tu odluku donio u ponedjeljak. U petak sam trebao da je materijalizujem”, naveo je Krivokapić.

On će prijedlog za razrješenje ministra danas poslati Skupštini, od koje očekuje da ispoštuje njegov stav.

“Ako ne bude tako, imamo korake koje mogu da nagovijestim ali mislim da bi bilo hipotetički. Dajte da sačekamo kakav će biti stav Skupštine. Mislim da se ne stvara nikakva nova većina”, tvrdi Krivokapić.

On je podsjetio i da je izjava Leposavića o amnestiji takođe bila sporna.

“Zatim rad na tužilačkim zakonima. U trenutku prihvatanja zakona šefovima svih poslaničkih klubova je rekao da je to dobro”, istakao je premijer.

Kazao je i da Leposavić nije odbio da napravi prijedloge tužilačkih zakona po preporukama Venecijanske komisije.

Leposavićevo mjesto može biti samo ekspertsko

Na pitanje da li se smjenom Leposavića otvara prostor da kadar DF-a dođe na tu poziciju, premijer tvrdi da nije još pričao ni sa kim.

“Ja vam tvrdim da ovo mjesto može biti samo mjesto za eksperta. Ova Vlada ne može čas da bude ekspertska, čak politička, čas polupolitička”, poručuje premijer, dodajući da nije razumišljao, niti mu pada na pamet da razmišlja o tome ko će biti na mjestu Leposavića.

Ako narod ne vjeruje da mu želim dobro, prvi ću podnijeti ostavku

A onda je premijer optužio vladajuću većinu da ruši Vladu.

“Ovu Vladu ruše svi, i opozicija i pozicija. Ovu Vladu niko ne doživljava kao svoju Vladu. Najvažniji mi je interes svih građana. Ovo su porođajne muke jer još dječije bolesti nijesmo prebolovali”, naveo je Krivokapić.

On je naveo da je članovima Vlade postavio pet pitanja.

“Da li ja, po njihovom mišljenju, dobro vodim Vladu? Da li je ova Vlada sto posto orjentisana ka EU? Da li može jedan čovjek, makar bio Krivokapić ili bilo ko, biti važniji od građana, države. Postavio sam pitanje da li neko želi da ove koji su nam nametnuli ovo što nigdje na svijetu nema u 30 prethodnih godina Vlade, treba da krenemo u obračun sa njima. Ne treba nam ni sudstvo ni tužilaštvo, samo javnost i istina. Da li ovu smjenu želimo da uradi neko drugi ili mi sami”, naveo je premijer.

Zašto na tapetu nije Skupština

Kaže da trpi pritiske.

“Ovdje svako pritiska Vladu. Zašto na tapetu nije Skupština, koja nije donijela brojne zakone, koji čekaju i kišaju se?! Nije donijela najznačajnije da razvlastimo RTCG koja šalje poruke mržnje”, navodi Krivokapić.

Tvrdi da želi najbolje narodu.

“Ako narod nema strpljenja, ne vjeruje u to, prvi ću da podnesem osatvku. Ja nosim naslijeđeno breme, koje je toliko teško da vam ne mogu opisati. Ja želim dobro ovom narodu. Građani, recite, ako smatrate, ja kao premijer ću prvi otići tako da moja noga ne kroči bilo gdje što ima veze sa politikom”, poručuje Krivokapić.

Kaže da je na snazi pokušaj rušenja Vlade iznutra.

“Na tome rade mnogobroni, i predstavnici pojedinih vladajućih partnera, a sada i DPS zdušno sa svojim satelitima i osjećam pipke hobotnice koje još ne možemo da odsječemo”, tvrdi premijer.

Na pitanje na koga misli, kaže da će se svi prepoznati.

“I mogao bi da poručim svim tim-ko se mača lati, taj od mača i strada. Svi treba da se čuvaju toga, jer sud vremena je takav da uvijek iskaže pravdu. Pravda ne dođe kad mi želimo, ali stigne one koji su bili nepravedni. Jasno sam stavio do znanja da su to pojedinci iz određenih partija koji su u vladajućoj strukturi, a skoro 95 odsto iz opozicije i pipci iz hobotnice koji su prisutni”, tvrdi Krivokapić.

Dosta nam je pregrada i zidova

U Crnoj Gori se, ističe, stvaraju dva bloka.

“Jedan je ultrasrpski, drugi ultra komitsko-patriotski. Kome trebaju blokovi ?! Dosta nam je pregrada i zidova. Treba nam sloboda. To ja sam ne mogu. Zato je obaveza Skupštine da radi svoj posao, a ne da postavlja pitanja koja su izgleda provokatorska”, navodi premijer.

Crna Gora, poručuje premijer, mora da se preobrazi.

“Niko ne obraća pažnju na poslaničko pitanje, koje naginje na period fašizma kako to da je neko glasao za zajediničku državu danas premijer? Pomirili su se Francuzi i Njemci poslije rata, a mi krvarimo ko je đe bio. Dajte da zaboravimo ko je đe glasao. Čitavog života me bije glas da sam neopredijeljen, zato što ne želim da dam glas unaprijed. Ja sam javno rekao, iako sam mogao da prećutim, za šta sam glasao. Zašto je to problem?! Da li treba da mi markirate ruke?”, pita Krivokapić.

Upitan da prokomentariše izjavu potpredsjednika Dritana Abazovića da nije za rekonstrukciju Vlade premijer je kazao da nije ni pomišljao da se može desiti izmicanje jednog nogara u vladi, kada je pričao o rekonstrukciji.

“Mislio sam da je bolje relaksirati priču. Ni u kakve pregovore ni sa kim nisam krenuo. Samo je prirodno razmišljati šta je bolje”, ističe Krivokapić.

Premijer je saopštio i da je Vlada apsolutno otvorena za manjine i da će to pokazati novim imenovanjima na određnim pozicijama, a da je pitanje da li određene manjine žele da podrže Vladu.

S.Đukanović

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovan
Gost
Jovan

Nema Tita…

Soko
Gost
Soko

Stavio coek masku konacno… Hahahaha

Samo pravedno
Gost
Samo pravedno

Ne moze covek nikome da ugodi Odlican potez svaka cast 🙂

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Umije li mi iko objasniti kako se to zakoni “kišaju” – evo premijer veli da je tako 😂😂😂😂😂🤣
“Ovdje svako pritiska Vladu. Zašto na tapetu nije Skupština, koja nije donijela brojne zakone, koji čekaju i kišaju se?!”

miki
Gost
miki

vratite Slavoljuba

WTF
Gost
WTF

Podnesi ostavku, spasi se!

Ivana
Gost
Ivana

Ne brukajte se vise, no uzmite da raditi.

Komita
Gost
Komita

Jeste moj premijer .

Nikad vise 1918
Gost
Nikad vise 1918

Super a Bratic je sledeca !

Drpljanin.se
Gost
Drpljanin.se

Posteno rece

Predator
Gost
Predator

Pocelo je. Samo naprijed.

Zoran
Gost
Zoran

I ti sa njim polako.

Montenegro
Gost
Montenegro

Nijesam podržala aktuelnu Vladu, ali ovu odluku premijera podržavam i želim da vjerujem u njegovu dobru namjeru . Svaka čast , gospodine Krivokapiću!

GORNJA BREZNA
Gost
GORNJA BREZNA

Kad će Bratićka i J.B.B.?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kad je profesor mogao biti premijer ?

Vujacic jovana
Gost
Vujacic jovana

Daj boze da je ovo nasa vlada. Koja brine o nama a ne o tuđinima i sluzi Srbiji.Prvi put vjerujem da je mozda ovo vlada Crne Gore. Brzo ce vrijeme pokazati i istupi ovog tipa.

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Krivokapiću , Leposavić je treba da bude smijenjen kad je prepravio i okupatorao zakon o slobodiVjeroispovijesti koji ste vi izglasali i podrzali , tako da se ovime nećeš oprat presjedniče izdajničke Vlade. Blizi se vaš fijasko ili nas ne bilo CRNOGORSKI NARODE !

Krsto
Gost
Krsto

Le, Le, Leposavic😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

milisav
Gost
milisav

Ako ima obraza sam ce dati ostavku posle ovog!

LakseMalo
Gost
LakseMalo

Ovo je trcanje pred rudom!Narod se ponadao da ce nesto uciniti a oni od kada su dosli ,samo se medjusobno svadjaju, i treba da padne vlada!

Mrgud
Gost
Mrgud

SPC neka traži novog apostola!

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Iznuđeno ili ne,dobro je!

Danijel
Gost
Danijel

Znači ne smjenjuje Ga zbog Sramotnih Izjava o Srebrenici, nego da sačuva Fotelju!

Miki Abazović
Gost
Miki Abazović

Svaka čast za premijera, to je prava EU demokratija

Ana irena
Gost
Ana irena

Bravo generale. .

Srećko
Gost
Srećko

Zdravko idi doma,nije politika za poštena čoeka.

Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

Nakon smjene ce ga uzeti za savjetnika .

Rumija.
Gost
Rumija.

Prvi put da se slazem i podržavam odluku premijera. Grešiti je ljudski…

Edw
Gost
Edw

Od danas moj premijer.

Valter
Gost
Valter

Fijasko!

Valter
Gost
Valter

mEEEEre

Mestar
Gost
Mestar

Zar stvarno neko misli da bi ovakvu odluku donio da nije bilo pritisaka EU, State Departmenta i mnogih drugih domacih organizacija. Pa Leposavica je direktno tu dovela crkva, ista crkva koja kontrolise i Krivokapica, Abazovica, Braticku i ostale

Tik-Tak
Gost
Tik-Tak

Što veli Dritan na ovo?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dritan je ovo jasno najavio prošle sedmice

oooo
Gost
oooo

Ako ovako nastavis odose tvoji apostoli brzijeh dana. Sad ce Bratic, pa Borovinic, pa Vuksic, pa Spajic, pa Bojanic, pa Injac, i na kraju Srzentic i Sekulovic. Morao sam im imena trazit po internetu jer ih ne znam sve redom 🙂 Mada sumnjam da je ovo samo njihova igra i da ce na Skupstini odbit njegov preijedlog o razresenju ovog… Više »

Neko1966
Gost
Neko1966

Tako je! Ovo je samo bacanje prasine u oci medjunarodnoj zajednici i svima nama koji ne podrzavamo ovu Vladu. Zao mi je sto vidim da su mnogi nasjeli na jos jedan trik od ove vlasti ..

Someone
Gost
Someone

Što to pada? 😀

Crna gora
Gost
Crna gora

Dobro, nijesam mu vjerovao do sad ali je svakako bolji od ovih iz dps-a

libra
Gost
libra

Iskreno,ova vlada je nesposobna..Za kratko vrijeme su pokazali da nisu dostojni funkcija koje obavljaju.Tako ta je logičan slijed dogadjaja da budu smijenjeni svi…🇲🇪♾🇲🇪

Thor
Gost
Thor

Nisam glasao za ovu vladu ali za ovaj potez premijera veliko poštovanje. Sve ultranacionaliste treba isključiti iz vlade i sa jedne i sa druge strane. To nam u 21 vijeku ne treba.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Sto Crnogorske? Mi smo u svonu drzavu.

AnaMetuzalem
Gost
AnaMetuzalem

Potpuno ispravno zdravko. .

Sasa
Gost
Sasa

Ne zelim da ga kritikujem kad nesto dobro uradi iako sam protiv ove vlade.

Sjenka
Gost
Sjenka

Podrska Krivokapicu ovog puta.

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Ooo kako je dobrooooo hahaha

Peko
Gost
Peko

Dok su crkve pripadaju drugoj drzavi, pomirenja nema. Crnogorci ne ljube lance 🇲🇪

Dejo1400eura💚
Gost
Dejo1400eura💚

Potpuno ispravno. ..

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Podrška vama premijeru mislim da ste vi iskren i pošten čovjek.

Anaklučsutomore
Gost
Anaklučsutomore

Ispravno …….

USA ambasada
Gost
USA ambasada

Zastiđe od vlade

antifašista
Gost
antifašista

Da razvlasti RTCG kao nepoželjne jer šalju poruke mržnje, a da za poželjne proglasi portal In4s koji zrači ljubavlju prema Crnoj Gori i nacionalnim manjinama!?

process
Gost
process

E svaka ti je na mjestu @antifasista…Nek je vjecnaCG!

Atos
Gost
Atos

Podrška za evo vidimo prvu demokratsku Vladu

GXF
Gost
GXF

Aj smjeni Vesnu 😆😆

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Ne vodis je dobr narod tako misli a ostavku dat neces

#Mogul
Gost
#Mogul

Vukšic sledeci

mne
Gost
mne

Svaka cast tako treba svako ko negira zločin mora biti smjenjen 👏🏻🇲🇪🇲🇪

Pedja
Gost
Pedja

Kad ces smijeniti Braticku zbog izjava o Crnogorcima

Dula
Gost
Dula

Sljedeca Bratic.

Ikej
Gost
Ikej

Smjena Leposavica je opravdana,ali se zapitajte podrzavaoci bivse vlasti sta su sve radili bivsi ministri (mnogo gore stvari), a vi ste cutali kao zaliveni. Tada vam nista nije smetalo.

Axim
Gost
Axim

Jedino logicno bi bilo da premijer podnese ostavku, nije smijenio higijenicarku nego ministra pravde kojega je on izabrao, pa ga saopstenjem Vlade podrzao nakon sramne izjave o Srebrenici… Sve drugo je samo besmisleno kukumavcenje kako ga niko ne voli i svi mu rade o glavi

Vladan
Gost
Vladan

Ne znam da li iko od vas koji komentarišete,a naročito ovi koji likuju,znate šta znači pokretanje postupka za smenu.
Bez većine,neće moći da ga smeni,pa da je i Predsednik Vlade i Predsednik države odjednom.
Igranka tek počinje.

process
Gost
process

@ Vladane…lupane DPS i ostali +URA =DOVOLJNO

By the Way
Gost
By the Way

Što se mora nije teško. Imajte u vidu da ovo jača df.

Vuk Gorski
Gost
Vuk Gorski

Ti si doveo Leposavica i ostale ministre.
Aj sad ostavku i ti podnesi!!
#nijemojavlada

broj 1
Gost
broj 1

to si trebao davno uraditi

Broj 1
Gost
Broj 1

Bravo, pametna odluka. Za takve izjave zaista treba odgovarati!

Građanin🇲🇪
Gost
Građanin🇲🇪

Sa srećom neka je. Ode jedan. Povukao i druge.

Rade tečov
Gost
Rade tečov

Tako ti je naređeno!

ned
Gost
ned

Gospodine Krivokapicu, po prvi put od kada ste dosli na funkciju premijera vas podrzavam i pozdravljam. Svaka cast na ovome, samo nas drzite na putu ka EU, ostalo vam je sve oprosteno… Zaustavite nacionalizam i zastite prave vrijednosti nase lijepe drzave.

Vladimir
Gost
Vladimir

Sto ne smijenis Katnica prvo, pih. Poklaste se na prvu kosku koju su vam bacili. Pihhhh

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Može li neko da mu objasni da ne postoje nikakvi blokovi u Crnoj Gori. Ili si Crnogorac ili izdajnik svoje zemlje. Vrlo jednostavno. Džaba srbuju. Ne pitaju se ništa. Smijeniše im ministra. Hahaha

sasa
Gost
sasa

E da i ovo dozivim za svog zivota da je snjenjen neki ministar zbog javno izgovorene rijeci, sad ce ostali voditi racuna sta pricaju

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Pada vlada pada vlade pada vlada 🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶🎵

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Veli premijer da RTCG širi mržnju a šta radi njegova Vlada,širi ljubav je li?Totalno ludilo.

Max
Gost
Max

Nisam mislio da cu ikad u zivotu ovo rec ali bravo Zdravko idemo dalje😂😂😂
Sad se ceka pres konferencija df-a😂 i novi izbori🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

rezon
Gost
rezon

od vani ga stisli, a nepusta vlast,,cekali su i dogovarali se izmedju sebe, SVA VLADA I VLADAJUCA VECINA MISLI ISTO KO LEPOSAVIC. SAD SLIJEDE 2-3 POTEZA U NJIHOVU KORIST.

Tash
Gost
Tash

Zdravko ovo ti je prvo da valja. Imaš tamo još dvije negatorke, nadam se da su one sledeće.

Velimir
Gost
Velimir

Bravo premijeru!
Pocinjem da ti vjerujem kad Braticka ode stopama ” Lepoga”!

Balsa
Gost
Balsa

Dje mozemo da se izjasnimo (gradjani) da li treba da se mijenja Premijer ili Vlada?
Je li na istu onu anketu koju ste sproveli za borby protiv korona virusa?

Rajna
Gost
Rajna

Tako tako
Stilsa EU
Slhedećii

hogar
Gost
hogar

Jedan po jedan. Tik-tak

Njegos
Gost
Njegos

Umjesto sto si pozdravljao Slavka Perovica mozda bolje da ga pitas mozes li popit kafu sa njim da ti malo isprica on sto ima o istoriji Crne Gore i zastavama i crkvi i sl…
Mislim da bi vam mnogima to bilo pametno, pustite to pozdravljanje, on covjek genije ima sta da vam dobro objasni…

alokin
Gost
alokin

zdravlje . kultura … Sto je sa njima ako vec kazete da ste odgovorni .
Budite onda dosledni do kraja

Cg12
Gost
Cg12

Bravo

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Sad je Braticka na red!

Jokso
Gost
Jokso

Ti si ga birao ne narod aj s njim i ti!

CG🇲🇪proljeće🌼
Gost
CG🇲🇪proljeće🌼

Rekoh ja da ode Lepi!
Bravo građanska Crna Goro!!!!!!!!!

Ski
Gost
Ski

Svaka cast, smjena bre!!

Scepan
Gost
Scepan

Posteno I od srca govori za Crnu Goru. Ja vjerujem ovom covjeku.

zoran
Gost
zoran

Prpa batoooo

Jose
Gost
Jose

Uvede ga u igru u 56min pa ga izvede u 62…
😀😀😀.
Kakvo ponizenje za ponositog mladjanog Leposavica.
To to…

Miloš
Gost
Miloš

Oćeš li isto uraditi i sa tvojom omiljenom apostolkom 4U1

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

OSVJEŽILO JE MALO DANAS.. HAHAHA🇲🇪🇲🇪🇲🇪

meee
Gost
meee

Valjalo bi i JBB smijeniti posto ne vidi zdravstvenu situaciju istim ocima kao nekih 80% gradjana CG a ministru Milatovicu dodati njen resor pa odvojiti neko ministarstvo od cetvoroministarke jer malo rukah malena i snaga, da bi ukupno bilo 12 ministarstava 🙂

Mico zabrdje
Gost
Mico zabrdje

Ahahahahahaa tako tako,pisi kuci lepi hahahahahahaaaa

Saveta
Gost
Saveta

Ajde kad ste vec tu i ovu iz ministarstva zdravlja! Molim vas! U sto je dobro jutros!

PST
Gost
PST

Britanci,Ameri I Njemci kad nesto rijese,tako I bude…

vozac
Gost
vozac

Premijer trazi ostavku svog ministra putem konferencije za medije ??? Neobicno ……. jel sad da cekamo konferenciju ministra ?

meee
Gost
meee

“Ovu Vladu niko ne doživljava kao svoju Vladu” – ovo je najjaca recenica u obracanju, sve govori. Nema se sto dodati na ovo a zna se sto treba uraditi ako zaista tako misli premijer

Pop
Gost
Pop

Počelo je! 😉

Igor
Gost
Igor

Pravo si rekao ovu Vladu nikeo ne doživljava kao svoju Vladu, bravo !

Sezan
Gost
Sezan

Samo posten narod.

patriota
Gost
patriota

evo građani žele da ideš
ajde polako
i potvrdi bratićku da ti ljubi korake

Невена
Gost
Невена

Велика срамота!

Sonja
Gost
Sonja

Zdravko, raspusti vladu, podnesi ostavku. Raspisite nove izbore. To je najpostenije

Komentator
Gost
Komentator

Kako ti ono Premijeru dodje na Cetinje prije 15 dana?
I ti mi pričaś o ljudskost i pomirenju?!
Ostavka!!!!!

Helsinki
Gost
Helsinki

Potpuno se pogubio, uopšte ne zna šta priča.

marius
Gost
marius

Leposavic je svoj posa zavrsio. Uradio je ono sto je trebalo za SPC, a ova ostavka je samo bacanje “prasine u oci”ovom narodu.

Neko1966
Gost
Neko1966

Bravo! Mnogi ne kapiraju sta se desava. Kad procitam komentare podrske ovom podmuklom covjeku koji je niti premijer niti profesor-dodje mi da zaplacem od muke zbog naivnosti!

Ana
Gost
Ana

Idemo polako. Jedan po jedan.

Ja ❤🇲🇪
Gost
Ja ❤🇲🇪

Ajmo polako jedan po jedan

Korona
Gost
Korona

Ambasada SAD ga smijenila….i sad provlaci pricu neku za naivne

Carlin
Gost
Carlin

Rece li ovaj da je formirao najbolju vladu na svijet? Izdržala taman 100 dana. Imaćemo mi 12 ministarstva i 36 ministara do kraja mandata izgleda.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Pametna odluka.

Eufrat
Gost
Eufrat

Prva dobra odluka premijera ove vlade je da razrijesi njenog clana!

Markisa1
Gost
Markisa1

Krivokapicu znam te sa studija neka sad

Pero
Gost
Pero

Ovu Vladu niko ne dozivljava kao svoju Vladu…rece…i ne utece…pa sta radis onda tu ???

GoranNK
Gost
GoranNK

Bravo za SDP, juče su napravili sjajnu stvar sa predlogom za koji se nije moglo naći rešenje bez smjene Leposavića.

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Daj ostavku rijesi sebe muke a i nas tebe . No je fotelja mila

DIIV
Gost
DIIV

On rece na Cetinje da ni jedan ministar nece biti promijenjen, u protivnom i on ide🤔

Sabaheta
Gost
Sabaheta

Vrlo odgovorno. Smjena Leposavica svoje misljenje i svoj stav nek drzi za sebe. Prava odluka.
Bravo g-dine Zdravko .

Gorica
Gost
Gorica

E ovo je demokratska Vlada! Kad se neko ko pogriješi razriješi a ne unaprijedi ili pošalje u ambasadore!

Bnjj
Gost
Bnjj

Podrška premijeru

🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤❤❤
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤❤❤

Stisla Evropa

EVIVA
Gost
EVIVA

Konacno dobra vijest od vlade. 🙂

Sasa
Gost
Sasa

Tako se to radi u normalnim drzavama.

Sasa
Gost
Sasa

Tacni i istiniti kao i uvijek.

BBBB
Gost
BBBB

A znali uopste sta hoce

Sasa
Gost
Sasa

Bice u 13h

Rogi
Gost
Rogi

Baš ozbiljna vlada.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Pa što u deset ne reče da će neđe oko podna ,vjerovatno

Sasa
Gost
Sasa

Umijete li upalit to, da vi pomognemo?

Reformator
Gost
Reformator

Jedino resenje,za drzavu da se rasformira kompletna drzavna sluzba,poniste sve privatizacije,pocevsi od Boksita i Aluminijskog,Zeljezare itd,pa Jovo nanovo, izabrati casne,postene i strucne ljude da rade poslove, a ne ovaj je bio dobar ostavi ga,ovaj nije skloni ga, ko onaj sto je jeo tresnje,od toga posla nema nista, u Cg se zna ko je sta vecerao tako da je lako utvrditi… Više »

444
Gost
444

9,11,13…

Evica
Gost
Evica

Na kom kanalu ce biti prenos

Dira li te ko
Gost
Dira li te ko

Nije sat pomerio

Maja
Gost
Maja

Još nije počeo??? Neozbiljno i ne uliva povjerenje.

Nemanja
Gost
Nemanja

Pustise live na Vijesti, ni ne ukapirase. Pa prekidose. AHHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHHAHA. KUKU!

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Da nije u 15 :30 ? He he he

Mitarhe
Gost
Mitarhe

I sad kasne opet eo je 11:10… Misle da su svijet izmislili.

Mina
Gost
Mina

Ajde progovori više

ddddd
Gost
ddddd

Hoce da prizna da je on pomjerio brdo u Mojdezu, nenamjerno. Nesto se bio zamislio.

Williamson
Gost
Williamson

Opet je na sahranu bio

Jelena
Gost
Jelena

Ovo je sprdnja.

ASMacha
Gost
ASMacha

a mozda u 15h?

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

A super taman da ugasim TV kad se ti oglasavas .

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Komedija zakazana u 11!

oooo
Gost
oooo

Covjek je od rijeci ka do sad a i kompletna vlada funkcionise ovako od sad pa za sat vremena im je svaka.

Marko
Gost
Marko

Stigle tastature na ćirilici???

Nebojša
Gost
Nebojša

Hapšenja

Pinokio
Gost
Pinokio

Oće i on ali javno,da se pridruži čestitkama predsjedniku parlamenta republike Kosovo!😂😂

maki
Gost
maki

rekonstrukcija vlade!

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Sva mu je ovako

George_Carlin
Gost
George_Carlin

Da nije i on spremio paketiće za penzionere? 😄

eko
Gost
eko

Koliko drži do riječi ,na kraju ništa neće biti od vanrednog saopštenja.

Kako je
Gost
Kako je

Upalio zoom na kameru pomijesa ka za klimu

Bisevo
Gost
Bisevo

Podnosi neopozivu ostavku

marius
Gost
marius

A da rano je u 8 i 30 . Ja se sad probudih, ni kavu moju prvu jutarnju jos ne popih. A o cemu se radi, zna li ko ?

rezon
Gost
rezon

hapsenja su u pitanju , samo koga,,,,

garavi
Gost
garavi

Mozda je ovo trebalo da bude sala za 1 april.
Nego je neko kasno dobio obavještenje 🙂

Marko
Gost
Marko

Kakva neozbiljnost majko mila

Cube road
Gost
Cube road

Hahahaha! Mora da nije mogao taxi dobiti…a što je ovo,cirkus je u gradu

adačuš
Gost
adačuš

Da nije u 13h????

Jednoumlje
Gost
Jednoumlje

Ubijedili ga da ne daje ostavku, sad samo da smisli sto je zakazazao konferenciju. 😅

Rumija.
Gost
Rumija.

Bilo je najavljeno u 9. Toliko o konzistenciji

Oreo
Gost
Oreo

Ostavka !!!

Put
Gost
Put

Prije su se njegove odluke mijenjale za dan- dva, sad se to mjeri u satima!!!🤣🤣🤣🤣

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

valjda piše novo saopštenje ono što je trebalo da saopšti u devet nije vsaljalo ništa

Liberal
Gost
Liberal

Ostavka!

Emil
Gost
Emil

E ovo je teaser

PGCG
Gost
PGCG

Cirkus Vlada 😂

Sa
Gost
Sa

Daj junače kaži šta imaš, imamo posla… 🙂

Elektra
Gost
Elektra

Mora da su saopštenje iskucali na ćirilici, pa dok promijene na latinicu

Moraca
Gost
Moraca

Nisu mu napisali tekst sto ce reci.

MUO
Gost
MUO

Opet kasni??

Krsto
Gost
Krsto

Da saopsti da je URA apsolutni pobjednik izbora u Nk

Support
Gost
Support

Jasno je da je o Leposaviću. Ne može da zaustavi suze, zato nema uključenja.

meee
Gost
meee

oce li u 9 uvece?

milica
Gost
milica

evo ga nema

Aky
Gost
Aky

Smislio neku novu izdaju !!!

Velimir
Gost
Velimir

Sto bi,predomislio se?

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Možda je bio odlucio da se javno vakciniše pa se predomislio.

Brano
Gost
Brano

Što bi sa obraćanjem?

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Nešto je sanjao pa hoće to sa nama da podijeli i olakša dušu

Joj,majko moja
Gost
Joj,majko moja

Možda traži nove izbore?

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Ne možemo ove fore od Vučića zaisto

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Je je premijer podesio sat na ljetnje računanje?

Salijeri
Gost
Salijeri

Dobro je da je rani jutarnji termin. Mozda je pri sebi.

Spektakl
Gost
Spektakl

Lijete kise, hladne vode, lepi ode, lepi ode 🤣

Ups!
Gost
Ups!

Sigurno nešto jako pametno i na ćirilici…..mora da se uvodi novi dijalekt…..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Milica
Gost
Milica

Dje ga je

Milica
Gost
Milica

Ima li ga?

crnogorac
Gost
crnogorac

Nije vratio sat🤣🤣🤣

Sanel
Gost
Sanel

Našli naftu?

Aloalo
Gost
Aloalo

Đe se i kome obraća? Kod mene nije vaskrsavao.

Slobo
Gost
Slobo

Nijesu mu sat pomjerili.

iceman
Gost
iceman

Ode Leposavic

VrhLovcena
Gost
VrhLovcena

Gospodine

Zemljanin
Gost
Zemljanin

Bice da je prodao majbah pa da se pofali

Komita p z
Gost
Komita p z

Nema ga

Ratko
Gost
Ratko

Nebilo ga

Lazar
Gost
Lazar

Sta bi sa obracanjem?

Goran
Gost
Goran

je li po srednjoevrooskom vremenu ili…?

TonyZ
Gost
TonyZ

Vidim, 9:30 i obratio se. Ovako im je sve.

Emma
Gost
Emma

Moguce da cestita izbor presjedniku Kosova.Bice za pohvalu.

Zagor te nej 12
Gost
Zagor te nej 12

Daje li ostavku

Dejan
Gost
Dejan

Nista pametno reci cu vam ja…
Od ovakvih samo katastrofa…

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Računa li on ovo po starom vemenu??

Barka
Gost
Barka

A sta to pametno on ima da izjavi?!…. Sramota Crne Gore, on i njegova grupa eksperata…

Jasmin
Gost
Jasmin

Smijenili su Leposavica. To je povod.

Niksic 21
Gost
Niksic 21

Kako bi bilo dobro da apostol danas podnese ostavku.

Rekonstrukcija
Gost
Rekonstrukcija

Ulazak DF -a u Vladu

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Ne moze da odbrani Vukšića?

Komita p z
Gost
Komita p z

Dje je

Broj 1
Gost
Broj 1

Kako su transparentni. Diče se istom a sve rade ovako, iznenada i bez najave

Peka
Gost
Peka

Što je muka !? 😂

Ana
Gost
Ana

Hoće li ovo da prijeti zbog Lepka?!

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

Daje ostavku

Krsto🇲🇪
Gost
Krsto🇲🇪

Možda će da čestita imenovanje predsjedniku skupštine Kosova?😂

Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Gost
Ct🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Znajući njega i njegove apostole biće nešto
pametno sigurno!

Physio
Gost
Physio

Predomislio se vec ovaj
😂😂

Nikola
Gost
Nikola

Ne morate gledati. Biće “ mi želimo, mi vjerujemo, mi znamo, najbolja mjera…”

Maja
Gost
Maja

A dje se obraca jer ga nidje nema?

Avetproslosti
Gost
Avetproslosti

Populizam na Vucka!

Tata
Gost
Tata

Vuciceva skola

Nikola r.
Gost
Nikola r.

Nije nekoga nasao u kancelariji,pa da ga prijavi.

Tivćanin
Gost
Tivćanin

Šta hoće? Neka nam se skloni s očiju.

Mn-a NK
Gost
Mn-a NK

Da nije odlucio da smijeni Leposavka, ili Vuksica mozda?

Lalalala
Gost
Lalalala

Ovaj zaboravio da se javi

Marko
Gost
Marko

Da nece da smijeni Leposavica?

Mirko
Gost
Mirko

Nadam se ostavka

Nikac
Gost
Nikac

Da Bog pomože, nijesmo ga odavno čuli!

fico
Gost
fico

Da nije fala Bogu ostavka?

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Oce da da ostavku vjerovatno pa nece da kazu iz Vlade

Moje ime
Gost
Moje ime

Ostavka!

nikola1
Gost
nikola1

dako podnese ostavku

Roki
Gost
Roki

Evo i ovoga sa obraćanjem naciji 😂😂😂

Naroz
Gost
Naroz

Iznosi najnovije dokaze o pomjeranju planina i obara Darvinovu teoriju evolucije…

Zunzar
Gost
Zunzar

Pa ocu li se probudit do tada 😥🤔

Markisa1
Gost
Markisa1

Becic i kosovo

Majbah
Gost
Majbah

Prodali majbaha ????

Mijuskovic
Gost
Mijuskovic

Podnosi ostavku! Konacno

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Nije moj

Kardinal
Gost
Kardinal

Podnosi ostavku!

Moreplovac
Gost
Moreplovac

A.k.a Vucic

Sale
Gost
Sale

Ovi su gori od Vucica

Send this to a friend