Politika

Pribilović: Ministarstvo na čijem sam čelu bila je sve radilo u skladu sa zakonom, aktuelna vlast izostanak rezultata sakriva fingiranjem afera

Suzana Pribilović

Poslanica Demokratske partije socijalista Suzana Pribilović saopštila je da je vrijeme da ministarka Tamara Srzentić nešto konkretno počne da radi, jer, kako je kazala, sve što je do sada realizovano su uspjesi i dostignuća nečega što je prethodni kadar radio i sproveo skoro do kraja.

Kako je istakla Pribilović, to su zasluge prethodne Vlade i Ministarstva javne uprave na čijem je čelu ona bila.

“Optužbe na moj račun da sam učestvovala u nezakonitim radnjama i aktivnostima, nesvojstvenim mom ugledu i kredibilitetu, su kvalifikacije koje su dostojne samo onima koji ih konstruišu i saopštavaju a ne nikako meni, kojoj su i upućene. Podsjetiću javnost na sličan scenario, kada se manipulisalo situacijom u Kotoru i zloupotrebljavala ondašnja smjena vlasti, za šta postoje i presude Vrhovnog suda da je sve urađeno u skladu sa zakonom”, poručuje Pribilović.

Dodatno opominje da aktuelizovanje ove teme podstiču oni koji vrijeme od osvajanja vlasti, ne koriste da rade u interesu građana Budve, već paralizu lokalne vlasti i međusobni raskol pokušavaju da zamaskiraju tako što vraćaju sat unazad i bave se Demokratskom partijom socijalista.

“Pozadina ove fingirane afere u pokušaju, je najava banalizacije pozicije novog državnog tužioca, kojim vla-dajuća većina prijeti, nagovještavajući na taj način njegovu „stručnost“ i „kompetentnost“. Ja se ne bojim ruke pravde, niti me sve ovo mnogo tangira. Znam da je Ministarstvo javne uprave sve radilo u skladu sa zakonom i Ustavom, a ja sam na rezultate ponosna isto koliko i sadašnja ministarka koja se danas hvali dostignućima našeg rada i realizacijom naših započetih projekata”, dodaje Pribilović.

Poslanica DPS-a je poručila da nijedan državni organ ne optužuje Ministastvo javne uprave na čijem je ona bila čelu za nezakonitosti.

“Dokaz da sam u pravu je da nijedan jedini akt koji je donijet na tadašnjem sazivu Skupštine nijesu oborili, nit je jedan državni organ rekao da je Ministarstvo javne uprave bilo što uradilo suprotno zakonu”, zaključuje Pribilović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Sve ce se ispitati kako si ti to posteno radila

Hogar
Gost
Hogar

A ko vrednuje i obraca paznju na osobu koja je iako je posla u SAD sa 17 godina zaboravila nas jezik.Eksperti samoproglaseni!

Send this to a friend