Politika

Princ Nikola: Bratski dijelim tugu sa Mitropolijom i njenim vjernicima

Smrt mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića za Crnu Goru predstavlja gubitak jedne značajne ličnost trodecenijskog duhovnog i političkog života naše zemlje, naveo je princ Nikola Petrović Njegoš u telegramu saučešća Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

<<<Preminuo mitropolit Amfilohije<<<

“Uprkos polemikama, bio je čovjek od vjere, ubjeđenja, predanosti i ostajem uvjeren u to da je bio iskreno vezan za Crnu Goru i njene tradicije. Bratski dijelim tugu sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom i njenim vjernicima”, naveo je princ Nikola.

On je saučešće izjavio i mitropolitovim najbližima.

“Nadam se da će ovi trenuci zajedništva i predanosti pomoći da prevaziđemo sukobe, podjele i nepravde koje decenijama truju crnogorsko društvo. Naša budućnost može biti samo zajednička u međusobnom poštovanju i toleranciji svih različitosti i religija”, poručio je princ Nikola Petrović Njegoš.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
1/1
Gost
1/1

radimo protiv sebe.Zato smo siromašni.I viđećete na popis kako će bit.Ovo će biti Srbija za 20 godina.To je sve dogovoreno a Crnogorci prevareni.

zoran
Gost
zoran

jes kako ne iscerali su te iz Cetinjskog manastira i ti sada dijelis tugu

Dane
Gost
Dane

Bilo bi dobro da se Princ malo ukljuci u politicki zivot CG, mozda i da predstavlja neki pro-crnogorski blok

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Kakvo licemjerstvo, mada je to odlika naseg naroda.
“Zaboravio je” princ kada su ga istjerali iz manastira, kakav pad dostojanstva!

Snjeg
Gost
Snjeg

Princ zaboravio kako su istjerali iz manastira.

Realno
Gost
Realno

Meni ovo nije jasno, ako je pljuni me

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Pošteno i ljudski i sve suprotno od saopštenja tkz komita koji očito veze nemaju ni sa čim što je krasilo staru Crnu Goru,pa ni sa svetorodnom lozom Petrovića.

Send this to a friend