Politika

Profesor Radonjić: Podržavam SD zbog Crne Gore

Radonjić

Prof. dr Radovan Radonjić podržao je Socijaldemokrate Crne Gore, poručivši da je to uradio zbog države, jer “Crna Gora sada bije odlučujuću bitku da zaokruži državnost, i dužan je da pomogne”.

“Ovdje sam zbog svog sina, zbog bitke koja se bije, ali i zbog toga što sam na doktorskim studijama imao za profesora jednog od najboljih poznavalaca socijaldemokratije u Evropi, koji je kod mene razvio tu ljubav”, naveo je Radonjić.

Dajući osvrt na rad Socijaldemokrata u Crnoj Gori, istakao je da pratim  ljude u SD-u kako rade.

“Mislim da rade pošteno, dobro i u interesu Crne Gore. I njihovo političko opredjeljenje je kompatibilno sa opredjeljenjem savremenog čovjeka. Nadam se da ćete 30. biti u grupi prvih koji će da ostvare veliki crnogorski cilj, i u to ime čestitam i vama i sebi”, zaključio je Radonjić.

Profesor Radonjić bio je dekan Pravnoga fakulteta u Podgorici, šef Katedre za sociološke nauke i rukovodilac postdiplomskih studija na Pravnome fakultetu u Podgorici, profesor na Muzičkoj akademiji, Fakultetu dramskih umjetnosti i Fakultetu likovnih umjetnosti, Fakultetu političkih nauka, Centru za međunarodne studije Univerziteta Crne Gore i Univerzitetu „Mediteran“. Osnivač je prve Škole demokratije u Crnoj Gori iprve Škole retorike u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Profesore veliki naklon

Lolo
Gost
Lolo

Kako Radovane njih podrza a ne vade se iz tuzilastva,evo su vise tamo no doma

Miloš
Gost
Miloš

Profesore, za Vas covjek nema jednu ruznu rijec da kaze. Svaka cast neka ste rijesili da podrzite SD

131313
Gost
131313

После свих афера (Рамада, петља ауто-пута, …да не набрајам) екс декан правног факултета подржава СД. Држава се брани личним примером добрих дела а не профитерством. Шта очекивати од мање образованих људи. Додуше правници су и комплетни састав судства и тужилаштва . И криминалце извиђају, немају доказе, процесуирају ко носи заставу друге државе, (Србије, ако сте у дилеми које). ТО ЈЕ… Više »

Nataša
Gost
Nataša

Kakav covjek znaci samo lijepe rijeci za ovoga gospodina. Milo mi je sto je odabrao bas SD da podrzi jer znamo da SD ima najbolje ljude

Vaše ime
Gost
Vaše ime

podržava SD a ide na skupove DPS

Send this to a friend