Politika

Protestna šetnja DF-a 24. oktobra

Predstavnici Demokratskog fronta su na današnjoj konferenciji za novnare saopštili da će 24. oktobra održati protestnu šetnju u znak obilježavanja tri godine od razbijanja protesta ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

Potparol Nove srpske demokratije NOVA Marko Kovačević je naglasio da nijedan drugi politički subjekat nije izabrao taj način borbe protiv vlasti. On je istakao da DF nikada nije prestao da se bori.

“Jedna od borbi na koju smo najponosniji jeste borba iz septembra i oktobra 2015. godine, kada su bili protesti protiv režima. Došli smo danas da podsjetimo na tu torturu”, rekao je Kovačević na konferenciji za novinare.

On je najavio da će u znak sjećanja na najveći protesni skup u Crnoj Gori, 24. oktobra, organizovati drugu šetnju “ulicama torture i represije”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POZIV
Gost
POZIV

Oba člana df da izađu na protest!!!

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Kakvi su ovo neljudi i izdajnici, a oce da osvoje vlast u drzavi koju ne priznaju i cije bi postojanje ukinuli za jednu noc.Zato na narednim izborima nece preci cenzus.Zdravo bili pa viđeli.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

E jada crnog….

NBA
Gost
NBA

ZABRANITI OVIM “SETACIMA” DA URNISU PODGORICU, ETO IM TAMO NA CEMOVSKO POLJE PA NEKA SATORE RAZAPNU, I JAGNJAD NA RAZANJ…..IZRODI!

Mirko
Gost
Mirko

Da nece put Kosova prosetat 🙂

RS3
Gost
RS3

Da im se puške i municina obezbijede,da nam obraz ne okinu,ovizi junaci🚜🚜🚜

Piksi
Gost
Piksi

Mahniti se setali

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…ovo nam je indirektna prijetnja ako posalju pipuna i meda u zatvor…..ono cudo cemo ucinjet po ulica ako nas budete dirali……inace predvidjam da ce na ovoj setnji df-ovaca prisustvovati oko 37 druga i 77 zuba 😉

brko mali
Gost
brko mali

Ne treba im dozvolit da paralisu grad. Nista drugo ne umiju, neka setaju po cemovskon polju

veki
Gost
veki

a tebi junače više odgovara kad parališu grad oni,,parada ponosa,, ili sramote

Istoričar
Gost
Istoričar

Šetnja gubitnika.

Spartak
Gost
Spartak

Neka setaju do Spuza

Barski
Gost
Barski

smoriste masja

Send this to a friend