Politika

Prvi čovjek Plava koji je nedavno napustio SD: Ovaj grad se može razvijati samo uz podršku Vlade

Predsjednik opštine Plav Mirsad Barjaktarević kazao je da su u prethodne dvije godine na teritoriji Opštine Plav realizovani projekti u vrijednosti od preko šest miliona eura.

🔊◀️Saopštenje predsjednika opštine Plav Mirsada Bajraktarevića, nakon posjete premijera Vlade Crne Gore Duška Markovića. 🔊◀️

Posted by Opstina Plav on Saturday, August 8, 2020

“Svi ti projekti koji se danas realizuju su rezultat Vladine politike sa jedne strane i sposobnosti rukovodstva lokalne samouprave sa druge strane, a za period koji je pred nama predsjednik Vlade Crne Gore je najavio i realizaciju dva najveća razvojna projekta u istoriji Plava, put Plav – Dečani i čišćenje i revitalizacija Plavskog jezera u ukupnoj vrijednosti od oko 40 miliona eura. Nakon posljednje posjete premijera Markovića više nemam dilemu da se Plav može razvijati jedino sa Vladom Crne Gore i njenim premijerom i lokalnim rukovodstvom koje ostaje posvećeno ciljevima razvoja”, istakao je on.

Barjaktarević  šalje još jednu važnu poruku.

” Nikakva lokalna politika, pa ni SD čiji sam član do nedavno bio, ne može poremetiti moju namjeru i namjeru svih građana Plava, jer razvoj Plava i Crne Gore nemaju alternativu”, istakao je Barjaktarević.

Podajetimo, rukovodstvo Opštinskog odbora Socijaldemokrata u Plavu  napustilo je  26.jula partiju Ivana Brajovića jer su, kako su kazali, nezadovoljni načinom sastavljanja liste za izbor poslanika SD-a za parlamentarne izbore zakazane za 30.avgust.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čegović
Gost
Čegović

Vrlo kreativno Mirsade, znači samo na grbači države može da se živi.

Ervin
Gost
Ervin

Gospodine podsjecam vas da je plav oduvijek bio najnerazvijena opstina u Crnoj Gori bas zbog totalnog zaborsva od strane drzave.Podsjecam vas da je Plav mjesto koje ima ogroman turisticki potencijal gledajuci da je po prirodnim ljepotama medju najljepsim u drzavi,pa se pitam zasto je to tako.Zasto.Bas zbog toga so drzava nikad nista tu nije ulozila,rekao bih da je vrijeme.Sve te… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Damir Sekovic unistava SD, gradi partiju na partijskom zaposljavanju i zaposljavanju nesposobnih. Covjek ne moze da prihvati da nema vise podrsku u svom rodnom gradu. Vide njega Plavljani po Podgorici, po lokala, kako se bahati puseci cigare vrijednosti jedne prosjecne plavske plate. Jasno je svima ko je i sto je on…

Ervin
Gost
Ervin

Sehovic je vrlo sposoban ,inteligentan i konstruktivan covjek koji je od kada je ministar prosvete uradio vise za prosvetu nego svi drugi zajedno koji su bili jos od obnavljanja drzavnosti .Jedino njega vidim od politicara koje imamo da bi mogao dobro voditi drzavu.Znate kako se kaze narod ima onakvu vlast kakvu zasluzuje.Pogresno glasamo,svi glasamo partijski umjeto da dobro gledamo ko… Više »

Percin
Gost
Percin

Brao Plavljani,Sabovici vas opet jasu,za bolje niste…treba vam pogasit struju i vodu i vratit vas u srednji vijek, u plemensko doba…pretpostavljam da znate sta znaci biti brav….

Robert
Gost
Robert

Zelim da čestitam Plavljanima na otvaranju i rekonstruisanju jednosmjerne u dvosmjernu ulicu, koju je juce otvorio preds. vlade. Veliki napredak u 21 vijeku.

Bnjj
Gost
Bnjj

Bijeda od grada, posao ne možeš naći, iseljavanje, lokalni funkcioneri briju budžet i boli ih briga za radnike, svi gledaju da dobiju stan u Pg

Gusinjac
Gost
Gusinjac

Dzaba pisete, ovo je najveci udarac i najgori za Sehovica. To je kad izgubis kompas i postanes sekta umjesto partije i otvore ti se apetiti da bi preko mrtvih gazio. Nikad vise SD-u resor prosvjete

Crni
Gost
Crni

Tako je….nikad vise sa SD

Virus
Gost
Virus

Čudno, a ja mislio da će da pređe u DF ili Demokrate

Plavski,ljudski
Gost
Plavski,ljudski

Ti moj Mirsade da si P od Plavljanina, ustao bi i otisao sa te stolice.

Ervin
Gost
Ervin

Mene ne interesuje a mislim ni druge plavljane ne bi trebalo interesovati nijedna stranka nego nas treba interesovati svaki sposobni i posteni covjek koji moze pomoci razvoju plava da se konacno mozemo pomjerit sa poslednjeg mjesta po razvoju u Crnoj Gori,a gospodin Bajraktarevic je sigurno posten,sposoban i privrzen razvoju svog mjesta,i zasluzuje mjesto predsjednika ,bar gledajuci sta se sve uradilo… Više »

Jelenko
Gost
Jelenko

A Sehovic te stvorio, samo bi bio zet predsjednika dpsa.

Remzo
Gost
Remzo

Da nije Sehovica znaju Plavljani dje bi bili. Ka i do sad sto im je dps pomagao

Ervin
Gost
Ervin

To je istina Sehovic je dosta pomogao u razvoju Plava

Jasmina
Gost
Jasmina

A on je i dalje prvi covjek? Jos nije podnio ostavku? Toliko o njemu.

Ervin
Gost
Ervin

Da on je jos predsjednik i ne bi trebao podnijet ostavku .Njega zanima Plav i razvoj Plava a stranke su samo sredstvo pomocu kojeg on pokusava pomoci svom mjestu.

macbeth
Gost
macbeth

Tvoja namjera za dobro svih gradjana Plava je nedavno pokazala pravo lice, tako da ne diraj nista, da te zamolimo

Zorica
Gost
Zorica

Obraz kao djon

Budala
Gost
Budala

Ovaj ladno daje izjave kao predsjednik Opstine dje apsolutnu vlast ima partija koju je napustio? Ovo samo u nasoj drzavi ima

Ervin
Gost
Ervin

U pravu je covjek on je tu da bi pomogao svom mjestu i zelio je vise predstavnika u vladi kako bi mogao vise pomoci svom gradu .Sd ga nije ispostovao,a njega ne zanima ni Sd ni Dps ni ova ni ona stranka vec Plav.

Doris
Gost
Doris

Pa je li te sramota?

Komentator
Gost
Komentator

Svi projekti koji se danas realizuju rezultat su Vladine politike i sposobnosti prvenstveno Damira Sehovica. Hvala i dovidjenja.

poslusan zet
Gost
poslusan zet

Ha ha ha, znamo da sve sto je uradjeno za Plav, uradio je Damir Sehovic u zato ce on uvijek imat bezuslovnu podrsku Plavljana! No Barjaktarevicu, sta cini tast?

rude
Gost
rude

zasto dajete medijski prostor ovoj osobi?

obrazaBez
Gost
obrazaBez

Ko je ovaj anonimus? Je li ovo onaj sto mu je Damir Sehovic servirao sve na tacni, a on se sad kiti tim perjem i misli da je narod lud? Je li ovo onaj sto je prodao obraz i ocekuje da narod vjeruje u to da ce on da uradi nesto dobro za Plav? Je li ovo onaj sto je… Više »

Merin
Gost
Merin

Rdjo ljudska,znaju plavljani koliko si ti i za sta sposoban,jednu platu nisu u stanju da nam obezbjedis a ne sta drugo…

Mayan
Gost
Mayan

Ne mogu vjerovati da neko može dozvoiliti sebi takvu sujetu da zbog liste napusti partiju. Preletačevići..

Send this to a friend