Politika

Punih džepova, ali pognute glave

Budvanski politički cirkus, koji traje već skoro dvije godine, danas je dobio još jednog učesnika, u vidu sad već takozvane Crnogorske, kojoj je honorar od par fotelja očigledno vrijedan izdaje svojih glasača i časnog imena, ocijenile su Socijaldemokrate Budve.

“Bilo bi smiješno i zabavno, kao i u svakom cirkusu, da se ne radi o interesu Budve i njenih građana. No, nije smiješno, već žalosno, teško shvatljivo i vrlo nepovoljno za ovaj grad: još jedna šačica ljudi, spremnih da za dvije godine vlasti punih džepova odu u političku prošlost. Punih džepova, ali pognutih glava. Pognutih glava, jer treba živjeti među građanima koje su prodali”, tvrdi budvanski SD.

Iako su Socijaldemokrate Budve, prošle godine u svojim saopštenjima predviđali ovakvo “funkcionisanje” vlasti, današnji scenario nisu očekivali.

“Dragi građani Budve, sad je već sasvim jasno da uviđate u čijim rukama je naš grad. Potpuno smo sigurni da novi izbori uskoro slijede i da ćete na njima bez razmišljanja ovaj cirkus zamijeniti pravom vlašću”, zaključuje se u saopštenju SD Budva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dno dna
Gost
Dno dna

Ovo je ispod našeg nivoa!

Oli
Gost
Oli

Jesu li ovo socijaldemokrate sto su sa dpsom krale 20 god.U misju rupu neka se zatvore!

Nera
Gost
Nera

Oce li Purko na parastos Čiči sa partnerima iz vlasti?
Trese mi se,trese mi se na šubari ……

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Lako je vama drzat se uspravno dok imate poluge moci …partija bivsih i sadasnjih direktora i ministara za koju glasaju samo njihove porodice i poslovni partneri ..puni kao brod vlasnici nekretnina stanova poslovnih prostora pozaposljavali svoje porodice na drzavnom jaslu….al nicija nije do zore sjala platice ko god se okoristio …

Strijelac
Gost
Strijelac

E, Purko, Purko … trese ti se šubara i ….

Lemi
Gost
Lemi

SD, Samo Drsko!

Seka
Gost
Seka

Oduzeti im pravo da koriste ime Crnogorska. Za njih ima prikladnijih neka pitaju DF.
Bravo SD na reagovanju.

Send this to a friend