Politika

Radnička partija će podržati Vladu Zdravka Krivokapića

Radnička partija će bezrezervno podržati mandatara Zdravka Krivokapića i njegov predlog nove vlade, dajući mu razuman vremenski rok da sve uvjeri da je napravio pravi izbor te da će buduća crnogorska Valda pod njegovom palicom raditi najbolje moguće a sve u interesu građana i države Crne Gore.

“Svjesni smo da je situacija u državi, ekonomska zdravstvena i bezbjednosna, nezavidna odnosno da je sama država na ivici ambisa. Pa samim tim svaki dan odugovlačenja oko formiranja i stupanja na dužnost nove vlade je po jedan ekser u kovčegu još neumrle crnogorske države”, navode u Radničkoj partiji.

Oni su mišljenja da šta god uradila nova vlada ne može biti gora od predhodne i ne može manje uraditi za svoj narod i ovu zemlju nego što su radili ovi prije nje.

“Apelujemo na mandatara, nove ministre i vladajuću političku strukturu da u domenu svojih nadležnosti uradimo da sve ono što nas je razdvajalo u proteklom periodu i na osnovu čega je bivši režim vladao 30 godina ostavimo po strani, a pronađemo i favorizujemo ono što nam je zajedničko, što čini koheziju svakog zdravog društva da učinimo sve sa pozicija vladajuće većine da se niko u Crnoj Gori više ne osjeća strancem, da ova zemlja bude  majka i otadžbina svih njenih građana bez obzira na vjeru, naciju i političko opredjeljenje”, ističe Radnička partija.

Radnička partija će sve svoje kapacitete usmjeriti u tom pravcu i dati, kako su dodali, svoj skroman doprinos na polju vladavine ljudskih prava i pretvarnju Crne Gore u modernu i prosperitetnu državu koja će biti po mjeri svih njenih časnih i dobronamjernih građana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Daj što daš 😀😀😀

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Imaju li ovi preko 0,5% podrške?

Branka
Gost
Branka

I Savkovićka. A što da glasa za ovu vladu kad neće majkama vratiti “teško” zarađene penzije za troje i više đece? Đe su vam radnički principi i solidarnost!

Geslo
Gost
Geslo

U pravu si odavno je nijesmo culi da trazi vracanje naknade majkama. Ukoliko se ne javi sa zahtjevom, a nece, bila je politicki instrumentalizovana.

Geslo
Gost
Geslo

Jedinstven primjer na ovim prostorima, Radnicka partija u kolu sa nacionalistickim prosrpskim partijama. Kao i posljednji pivski komunista.

Send this to a friend