Politika

Radončić: Četnički političar Medojević poznat po suludim tvrdnjama na račun aktuelne vlasti

Foto: Avaz.ba

Povodom sulude izjave četničkog političara iz Crne Gore Nebojše Medojevića, na svom instagram profilu reagovao je Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost BiH.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

“Skoro zaboravljeni četnički političar iz Crne Gore Nebojša Medojević, koji je već duže vrijeme pod sudskim postupkom zbog pranja (ruskih) para i njihovo guranje u tamošnje izbore, objavio je jednu užasnu tvrdnju.

Elem, Fahrudin Radončić, Hašim Tači (predsjednik Republike Kosovo), i zvanična obavještajna služba Crne Gore, tobože daju lažne pasoše za pripadnike kavačkog klana!?

Medojević je, inače, poznat po suludim tvrdnjama na račun aktuelne crnogorske vlasti i njenog NATO puta.

Takođe, politički je bio vezan za zemunski klan, koji je ubio srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

Ipak, da u ovom slučaju sve nije obična politika, znaju oni koji čitaju regionalne medije i tekstove o ratu škaljarskog i kavačkog klana. U njemu je ubijeno više od 30 ljudi. Ponekad su ubijani pojedinci samo zato što su poznavali ili bili rođaci nekoga iz rivalskog klana.

Onda je posve jasno da se ovakvim tvrdnjama – da pomažem suparničkom klanu – od mene i moje djece prave smrtne mete za profesionalne ubice.

Podatak da Medojevićev twit, znajući ko je u pitanju, nije objavio niti jedan crnogorski medij, dovoljno govori za sebe.

Ipak, fundamentalistički sarajevski “Stav”, koji je u vlasnistvu turske kompanije Čengiz i u bliskoj je vezi sa prvom porodicom u Bošnjaka, Medojevićevu je laž – kakvo li čudo – prvi pronašao i hitno je objavio.

U roku odmah, ista priča je plasirana u SDA bliskoj “Slobodnoj Bosni”. Već viđeni scenario i posao za advokate.

Ipak, nije potrebna velika mudrost pa da se shvati veza obavještajnog podzemlje četničke i fundamentalističke kamarile.

Nije teško vidjeti ni nastavak brutalnih prijetnji “respiratorske” mafije. Prijetnje su u dva videa prošle sedmice već upućene novinarima “Raporta”, ali i direktno meni. Šta tek reći o prijetnjama Glavnoj državnoj tužiteljici BiH.

Nije teško u ovoj opasnoj igri prepoznati ni osvetu zbog moje ministarske uloge u aktiviranju istrage zbog izdavanja lažnih viza za ilegalne migrante iz Pakistana, koji su dolazili u Sarajevo. Jer, poruka je jasna: ambasador BiH u toj državi je davao lažne vize migrantima, a Radončić kavačkom klanu!

“E, bagro, to vam neće proći”, napisao je Radončić na Instagramu.

Inače, u Bosni i Hercegovini Ministarstvo sigurnosti nema nadležnost za izdavanje pasoša, već Ministarstvo civilnih poslova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
logika
Gost
logika

sto je sad misevi? kad vam odgovara necija prica, onda to nije uplitanje u unutrasnje stvari Crne Gore? Medojevic, kakav god da je, je dio CRNOGORSKE politicke scene, tako da bi ova individua trebalo da bude optuzena za govor mrznje…

Bora Bora
Gost
Bora Bora

medo CETNIKS…

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Medo je to ,sve deblji veci ,masniji hrani se lazima izgleda da mu bas prijaju.CETNIK BIO I OSTAO,A sto reci za njegovog ucitelja Radulovica,e to je prica za sebe.Ne zna ni ko je ni sto je,srbin,crnogorac,fasista,nacionalista,a ustvari je nista kompleksas koji vikom lijeci komplekse.KARIKATURA

broj 1
Gost
broj 1

medo zemumac ono sto on govori nece objaviti nijedan ugledni medij osim oni sa nacionalistickih pozicija

Budo
Gost
Budo

Čovjek koji je na beogradskom aerodromu, poslije šamara koji mu je udario, vlasnik KAP, Pejović- rekao za sebe da laže, jer mu je to posao- što očekivati drugo.Ja, sam mu prvi dao nadimak- crnogorski Minhauzen.

Paki
Gost
Paki

Tajvih ce se stidjeti pokoljenja!

Velimir
Gost
Velimir

Medojevic je jedan od NAJVECIH evropskog lazova,upetljan u sve I svasta!
Za novac radi za I protiv svih I dosao je u situaciju da sam sebe uze stavlja oko vrata!

marko
Gost
marko

I Medo ce podnijeti ostavku i tutanj u srbiju…rusiju ..jer ga ceka zatvor za pranje novca.

BOSS
Gost
BOSS

Svaka ti je namjesto

mojsije
Gost
mojsije

Suludno od Medojevica k je xstekao status neuravunljive osobe.Takvih je podosta u grupaciji tzv.Front.Sta reci za one koji ih jos podrzavaju?Nista pozitivno.

Radosav
Gost
Radosav

Koliko je ovih Radoncica,oni ovo familijarno rade…Svi u analiticare…

Pero
Gost
Pero

Cetnici kakvi god da su, ovakvi ili onakvi izgleds da ih je mnogo u Crnoj Gori.

MMM
Gost
MMM

Nazalost. Inace je to zlocinacki pokret.

kruna
Gost
kruna

Pero moj, tradicija.

!!!
Gost
!!!

Ocigledan dokaz da Medo radi za strane spijunske sluzbe.Usaglaseni njegov napad i tekstovi u novinama i portalima.Ko vise ponudi,tu je.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Devedesetih je branio manjine kao sto si ti, sada si se stavio na stranu onih koji su ucestvovsli u maltrrtiranju tvoga naroda. Medojevic je bio na udaru kao i bosnjacki i albanski narod. Ovo govori o tebi! ne o tvom narodu.

Sova
Gost
Sova

Dobro si rekao BIO na udaru. I ja sam bio na udaru, ali nijesam okrenuo ledja svojoj zemlji. Kad je Medo prvi put ušao u parlament, ušao je zahvaljujući meni i ovakvima kao ja. Glasali smo za njega tad i nikad više. Izgledao je normalan.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Kad i ove izbore izgube,mnogi će završit u dobrotu,a primiće ih i laza lazarević,zbog srbovanja,da im se barem nekako zafale što su se toliko trudili za srpstvo,nemože tu čovjek ostat u” vinklo”.

Miki
Gost
Miki

Medo brundo,ponasa se ludo! hehe ko njima vise sta vjeruje u zivotu ? Psi laju karavani prolaze !

Send this to a friend