Politika

Radunović: Za Jovićevića većina poslanika opozicije

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da na današnjem sastanku, u koji je opoziciona javnost polagala puno nade, nije došlo do konsenzusa oko kandidata za predsjednika Crne Gore.

“U najkraćem, jezikom brojki, stanje je za sada otprilike ovako – od 39 opozicionih poslanika, Andrija Jovićević ima podršku 23, Milka Tadić Mijović ima podršku 8, a još 8 poslanika (Demokrate) nije opredijeljeno, već bi podržali dogovor ostalih iz opozicije. Nadamo se da će naredni dani dovesti do pomaka koji bi omogućio da kompletna opozicija stane iza jednog kandidata”, napisao je Radunović na Fejsbuku.

<<<Opozicija posvađana, moguće da svako ima svog kandidata<<<

Podsjetimo, DF i građanska opozicija danas nijesu uspjeli da se usaglase oko zajedničkog kandidata za predsjedničke izbore 15. aprila.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miko
Gost
Miko

Prijatelji moji koji ste za DPS…da li vi shvatate da vam nije potrebna opozicija jer se sami od sebe raspadate kao i svi režimi slični vama.Toliko ste sjedinjeni sa korupcijom i kriminalom da postaje normalno da vam se gradonačelnici optužuju za korupciju, da ne poštujete odluke suda…Mnogo prije će te izgubiti nego što mislite.Nijesu bitni predsjednički izbori već Podgorica a… Više »

blondy
Gost
blondy

Miko jesi li svjestan sta si napisao,znas li kukavce da DPS sa ,,pola gasa,,dobija opoziciju i na predsjednickim i lokalnim izborima.pogledaj niksic cetinje i ulcinj,da ne pominjem tuzi i petnjicu.berane nam nije ineresantno u tom gradu srbski popovi vode glanu rijec

Jadran
Gost
Jadran

Kakva sprdnja od opozicije

Stari
Gost
Stari

Rugatese sa ovim narodom i treba.Uz vas takve DPS jos 50 godina.Junose pristizu.Ostaje dase nadamo samo dace pod pritiskom EU poceti dase popravljaju u svakom pogledu.A kandidati su vi do bola daih niko ne glasa.Mene licno niko ne smeta niti nikoga iz vlasti i opozicije simpatisem ali samo po sebi nepromjenljivost vlasti nije zdrava.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

A gde je medju kandidatima amfilohije njega
ste zaboravili.

Jokan
Gost
Jokan

Ali nikad neće biti većina glasača, a to je čini mi se, važnije. Možda je on častan čovjek, možda je obrazovan, možda… Možda je gospodin Jovićević u međuvremenu naučio padeže, možda je usavršio i vještine govorništva. Možda sada veću pažnju poklanja rečenom nego gestikulacijama. Ono što mi koji imamo malo višše godina i što se sjećamo perioda s početka 2000-ih… Više »

Sasa_pg
Gost
Sasa_pg

UDBA!

metadon
Gost
metadon

DPS može i muflona kandidovat i pobjediće lagano,dok je ovih raspada umišljenih.

Striko Joko
Gost
Striko Joko

Ovo vam je kad se ne vidi dalje od nosa.Nemam ništa lično protiv Jovićevića, ali pošteno rečeno, što je to što je učinio za CG da bi bio kandidat za predsjednika makar polovine CG.U Milovu upletenost sa S.Č.jedino je vjerovao Andrija i njegova desna ruka tada?!A Milka nije od juče u prvim redovima borbe protiv DPS-a. Budite iskreni, pa priznajte… Više »

metadon
Gost
metadon

a ne no Sveta Marovića,Jovićevič?Milov ministar panduracije,beale tamo

Bajica
Gost
Bajica

Što ne kandiduju Džajica. ?

Donja Morača
Gost
Donja Morača

Zato što Džajić voli Crnu Goru.

Stari
Gost
Stari

Mijatovic Bajo Mijatovic jedini pravi kandidat.

Nasta
Gost
Nasta

mora da im je ovaj Jovicevic Macine trave dao…ovako za njega ne bi familija zapela…Najsmjesnije je
sto niko pojma nema zasto on i sta je to sto ga preporucuje…

Radoja
Gost
Radoja

Treba da vas je stid, radite svi za vlast. Sramote jedne. Razocarali ste i ovo malo naroda sto vam je vjerovao. Sad lijepo cestitajte kandidatu dps i ne izlazite drzavu trosku propali politicari.

Striko Joko
Gost
Striko Joko

A je li Jovićević prihvatio kandidaturu ili je ovo gatanje.Utvrdiste li čiji je državljanin.

Marko
Gost
Marko

Sto ne izadje jedan od vas na crtu ,pa da vidite djeste.
No nesmijete jer znate kako cete proc (ka vazda)

blondy
Gost
blondy

Df na aparatima

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

Obicnog domacinà sa sela bice bolji od od svih dosad

Ema
Gost
Ema

Cus mu 23 poslanika..a problematican cenzus nekima na sledecim izborima.Predsjednika ce glasati narod a ne poslanici..

Sjever
Gost
Sjever

Milo moze mirno da spava, pored ovog df. Koji su profesoonalci, nije proslo ni
dva sata oni kometarisu o sastanku.

Send this to a friend