Politika

Rakčević: Ako vlada ne bude ekspertska glasaću protiv, Crkva se nedvosmisleno uvukla u politiku

Ako Vlada bude sastavljena od političara, ako se u prvi plan krene sa identitetskim pitanjima i prevagnu drugi interesi, glasaću protiv, rekao je predsjednik političkog savjeta GP URA Žarko Rakčević gostujući u emisiji Intervju na Radio televiziji Crne Gore.

On je rekao kako je ekspertska vlada najbolje rješenje i da nije dobro da u nju uđu svi predsjednici koalicija koje čine novu većinu u parlamentu Crne Gore.

Rakčević je podsjetio da je URA i u predizbonom periodu insistirala na ekspertskoj, a ne partitokratskoj vladi.

“Nije smisao bio, iz ugla GP URA, da jedna partitokratija DPS-a i njenih koalicionih partnera bude zamijenjena drugom…Doživljavali smo da ta ekspertska vlada ima ograničen mandat, da je smisao da se dođe do stvaranja uslova za slobodne izbore”, rekao je Rakčević.

On je kazao kako ne smatra da su izbori 30. avgusta bili demokratski i da treba građanima omogućiti da se slobodno izjašnjavaju.

Politički savjet GP URA podržava orjentaciju rukovodstva da se istraje na konceptu ekspertske vlade.

“Vlada u kojoj će se naći svaki pojedinačni predsjednik jedne od ove tri koalicije, mislim da nije dobro rješenje”, naveo je Rakčević.

Poručio je kako je zadovoljan što je došlo do mirne promjene vlasti u Crnoj Gori i vjeruje da će to ubuduće biti normalna pojava.

“Odškrinuta su vrata promjena u Crnoj Gori i to je dobro”, ocijenio je Rakčević.

Rakčevič je rekao da je važno da ekspertsku vladu čine kompetentni ljudi.

Na pitanje što uraditi ako ne bude ekspertska Vlada, Rakčević je rekao da u ovom času nema informacije kakav će biti sastav Vlade.

On je rekao da nema interesovanja da se vrati politici.

Ipak, rekao je da je zainteresovan u kojem će se pravcu kretati Crna Gora i da očekuje da vlada bude formirana do sredine novembra,

Na pitanje zbog čega je došlo do promjene stava Dritana Abazovića o sastavu vlade i njenom ekspertskom karatkteru, Rakčević je rekao, da je lider URE na sjednicama savjeta govorio o tome da je to ekspertska vlada.

“Normalno, u politici možete doći do situacije da su političari ostvareni u određenim strukama. Smisao jeste da neko bude ekspert. Mi nismo sami u tome, postoje još dvije krupne koalicije koje to drugačije vide.

Ali moram podsjetiti da su i Krivokapić i Bečić kazali da je ekspertska vlada prihvatljiva. Krivokapić je u noći izbora odgovorio na to pitanje”, rekao je Rakčević.

On je rekao da želi da dođe do demontaže sistema i stravanje novih sloboda.

SPC se nedvosmisleno uvukla u poliiku

Na pitanje kakav je njegov stav prema odnosu SPC prema Crnoj Gori kada je u pitaju formiranje vlasti on je odgovorio da je ateista ali da poštuje svako pravo građana Crne Gore.

On je rekao da je čuo da su iz SPC u martu rekli građanima da će frekvencija zvukova od crkvenih zvona i crkvena muzika otjerati virus, ali da smatra da je to pogrešno.

Rekao je i da je mitropolit Amfilohije kad se razbolio od kovida pomoć potražio kod ljekara a ne u zvonjavi sa crkve i crkvenoj muzici.

Na izborima nije pobijedio “srpski svet”

Rakčević je poručio da su smatrali da se ne smije pribjeći logici brojki i “podjeli plijena”. On je ponovio da su na Savjetu GP URA insistirali da se ostane pri ekspertskoj vladi.

“U ovom času nemam informacije kakav će biti sastav vlade. Ukoliko ne bude ekspertska Vlada ja ću lično glasati protiv toga. Građanima smo obećali ekspertsku vladu. Ako se krene u demontažu Crne Gore a ne sistema ja ću definitivno biti protiv”, istakao je Rakčević.

Dodao je da nema namjeru da bude u Vladi, ali je itekako zainteresovan u kojem će se pravcu kretati Crna Gora. Rekao je da očekuje da vlada bude formirana do sredine novembra, “ali uz dosta problema”.

Rakčević je kazao da su DPS i DF bili idealni oponenti još od referenduma. Istakao je da nije dobro da veliki broj Srba koji osjećaju Crnu Goru kao svoju zemlju, ne preuzima odgovornost za oporavak i razvitak državu, uz ocjenu da i tim ljudima treba dati šansu.

Komentarišući navode da je na izborima pobijedio sprski narod, Rakčević je kazao da su te izjave neprihvatljive. On smatra da je sa takvim stvarima na gubitku jedino građanska Crna Gora.

“Ne radi se o pobjedi srpskog sveta, ili jednog naroda”, dodao je on.

Na pitanje novinarke TVCG o manjinskoj Vladi, Rakčević je odgovorio da je bilo takvih razmišljanja.

“Što se mene tiče to je prihvatljivo rješenje. Ne smiju biti kozmetičke promjene već demontaža sistema i osvajanje sloboda. 2016. godine lideri DF su podržavali samo vladu Bošnjaka, sad je to neka druga priča, već su dosta tvrdokorne priče”, rekao je on.

147

avatar
1000
83
64
0
 
126
So & TEKILAKikiKrangDosta viseCinik🇮🇱
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kod nas su bogataši uglavnom mrki u facu.

Krang
Gost
Krang

DRPS na aparatima.

Dosta vise
Gost
Dosta vise

Rakcevicu,uvjek sam te smatrao jednim od rijetkih politicara koji zavrjerđuju postovanje.Danas te posmatram kao jos jednog izdajnika u nizu.Ti si kriv sto iskreni Crnogorci dozivljavaju progon po Crnoj Gori.Vise se ne osjecam kao da zivim u svom gradu i u svojoj zemlji.

Radosav
Gost
Radosav

Crkva vam je makla DPS sa vlasti prvi put kad su izasli na izbore…A vi ste bili nesposobni da to uradite30 godina…I sad se ovaj nasao da pametuje,ima milione na racun…

Vanja
Gost
Vanja

Hehe…kao da smo blesavi i ne vidimo sta radi URA

Primorac
Gost
Primorac

Glasao sam za URU a osjecam se izdatim..prevarenim…
Ne mozete da pustate da rade sto rade Mandic,Knezevic i Medojevic…

Kiki
Gost
Kiki

Glasao si ti Mila, nemoj nam tu priču.

Obraz
Gost
Obraz

Degutantno

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

U koaliciju i sa samim “djavolom” pa i po cijenu drzave i crnogorskog identiteta samo da se Milo skine sa vlasti.
Dje se djede onaj Markovicev reformista iz 90ih?

Predro
Gost
Predro

Biološki problemi nekad dovedu do više miliona. Daj pare i moć siromahu pa ćeš viđeti dokle će stići, prije toga ne sudi.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

URA je gora od DF…..

Dane
Gost
Dane

Bosnjaci, Muslimani i Albanci imaju vise lojalnosti prema CG. I nisu prodali dusu djavolu zarad vlasti. Sram vas bilo.

marius
Gost
marius

Mozda likom, al djelom i rijecima, ovo nije Zaro Rakcevic .

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Pitanje svih pitanja- porijeklo “prvog miliona” za sve bogatase-“biznismene u CG. Privatizacija – glavni uzrocnik obespravljenosti i siromastva radnika- nema vise jake srednje klase koja je u osnovi svake demokratske i snazne drzave. Sve ali bas sve privatne firme prijavljuju radnike na minimalac- ko gubi a ko dobija jasno je.Sve to dobro zna bivsa vlast i nova ce nastaviti istim… Više »

veki
Gost
veki

a ti si Rakčeviću ekspert u osnivanju stranke SDP onda URA, i ekspert kako ostvoriti milione

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ako vlada ne bude expertska..
A ako snijeg ne bude bordo, što ćeš ti glasat?
Masovna hipnoza vlada Crnom nam Gorom!!!
Nisu samo litijaši izgleda

Crni panter
Gost
Crni panter

Gdine Rakcevicu sto ste postavili zelenog Abazovica koji se toliko umislio da skace iz greske u gresku.Time ste najvise naudili drzavi Crnoj Gori a gdin Abazovic je kao jedna marioneta i model ali za izbjegavanje.Ako se desi nesto sa Drzavom Crnom gorom VI ste direktni krivac.

Nepismeni
Gost
Nepismeni

Sad vidi da se crkva miješa đe je bio kad su odbili pod Ostrog po ubjeđivanje što da čine što se tada nije oglasio

Casablanca
Gost
Casablanca

Ovaj covjek me toliko razocarao…

Krsto
Gost
Krsto

Milo, Milo, Milo, Milo!!! Crknite dusmani.

Mitar
Gost
Mitar

Znaci zlato je za ove …

Vesna
Gost
Vesna

Ne reče građanista Žarko što neće manjinski narodi s njima. Pa da mu ja rečem, nijesu izdajnici.

Darko
Gost
Darko

Jos mi nije jasno ili je bezobrazan ili naivan ili glup pa ne vidi sto se valja iza brda nek ti je na cast Rakcevicu a mi cemo se Crnogorci Bosnjaci Albanci iHrvati boriti kako znamo

Radosav
Gost
Radosav

A on gleda samo moze li zakuciti jos koji milion ili kakav hotel.

Rudo
Gost
Rudo

A sto mislis da se malo pregledaju papiri nekih prifatizaja ?

Jastreb
Gost
Jastreb

Evo u Budvi drze sve pod koncima ne kadi se opstina🤣

Bnjj
Gost
Bnjj

Demontaža sistema mora da se izvede a to znači da Zarko ne treba da daje plate 200e300e radnicima i da rade svaki dan

Natalija
Gost
Natalija

Da su kinezi kupili one hotele,radnici bi imali vece plate .Rakcevic stari profiter i tajkun.prodace i Crnu goru .

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Kolike su plate, koliko dana i sati se sedmično radi u firmama Bata Carevića??

POJK
Gost
POJK

Bravo Rakcevicu. Ali ovom narodu treba barem jedno 7-8 godina pa da shvate što pametni ljudi danas kažu. Jasno kažeš da ces biti protiv demontaže države, a za demontažu ovog nakaradnog sistema, a komentatori ponovo o izdaji drzave. “Tikvu u vodu tikva na vrh vode”. Ove koji imaju neki interes mogu i razumjeti da ovako pišu, ali ove sto pametuju… Više »

Bijela
Gost
Bijela

Ruku po ruku s okupatorom u svijetlu budućnost. Kako će se nekad pisat o ovome i ilustrovat sve sa Dritanovom slikom iz Ostroga.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Pametan si, bistar vidji..
Prije će bit da si okupator
A ako nisi, samo čekaj da prvo medjusobno
oči povade oko fotelja i privilegija, pa će onda
i tebe i Crnoj Gori darivat demokratiju!
E avetinje !!!!!

POJK
Gost
POJK

Crnogorac možda će oni oči povaditi jer su pametni koliko i ti. Zao mi je samo normalni narod, a ovakve kao tebe i većine komentatora ne treba žaliti. Vi ste cak nespremni i tuđe mišljenje prihvatiti, da živite u Norveškoj ili Švedskoj i razumio bih ovoliko požrtvovanje za spas vlasti i naivno čuvanje države od okupatora kao što sam ja,… Više »

POJK
Gost
POJK

Kad se predstavljas predstavi se na početku, a ne na kraju.

Marko K.
Gost
Marko K.

@Berane

Glasanje je zavrseno i dobili smo volju demokratsku volju gradjana.

nnn
Gost
nnn

ovakvi komentari su najsmješniji. Uz pomoć SPC, ogromnog novca iz Srbije imaju jedan mandat više. Kako je ovo velika volja građana…

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Nnn video si i na litijama ogroman broj ljudi valjda kontas da je realnost imaju ljudi svoja misljenja. Ako je tebi smesno ne potcenjuj ionako ih je sve vise. Shvati da ne razmisljaju svi kao ti.. glasanje. Pa popis,pa iduci izbori i videce se realnije ono sto ne primecujes

Mitar
Gost
Mitar

??? Ako? Srpski svet nije pobijedio??? Jel ovo Zarko oce malo nas da …

Tggss
Gost
Tggss

Srpski svet nije pobijedio, ali zahvaljujući URA liči na to.Rakčević kaže da su prije izbora rekli da neće sa DPS.Tačno je to, ali niko nije očekivao da će procrnogorske glasove dati crkvenoj koaliciji.Mada , i to su najavili, ali nijesu svi neprestano po medija a nijesu vjerovali u to mogućnost.

Dino
Gost
Dino

Nije Rakcevic izdajnik no se samo zainatio protiv DPS-a. Samo da ne precera kao Slavko svojevremeno. Ali mislim da neće jer je ovaj prakticniji tip. Vjerujem kad vidi da neke stvari ne idu da će napraviti optimalni kompromis u datom trenutku.

Crnogorac 1
Gost
Crnogorac 1

Nije on Slavku ni do koljena.Slavko je heroj.a ovaj samo interes svoj gleda.

Casablanca
Gost
Casablanca

Nemojte Dino porediti Slavka Perovica sa ovim likom. Nidje veze.

Ma, hajde
Gost
Ma, hajde

Kazete da je URA građanski orjentisana…Hah, bolje vidite ko je sve na čelu URE, kako su orjentidani ti ljudi? Pogledajte te licnosti koje na povodcu drzi Srpska crkva, znate Vi koji su.Znamo i mi. Barem nam ne govorite stvari u koje sami ne vjerujete. Mnogo vise smo ocekivali od Vas licno jer ste svojevremeno izgradili politicko ime suvereniste. A danas?… Više »

Roza
Gost
Roza

Neodgovoran, neiskren, nemudar, nepošten i još laže. E mnogo vala pa da je za tri čoeka

Ma, hajde
Gost
Ma, hajde

Spc se, veliš, ” uvukla u politiku”. Ne uvukla no diriguje Crnoj Gori, Rakcevicu. I ti pristajes na taj ” paket”, umjesto da reagujes dostojno građanina. Svi ste vi isti, samo da je vama dobro, a ti, narode, svirsj uz diple i ganjaj pravdu. Dosta je vađenja na Mila, a đe ste vi bili sve ovo vrijeme, namiljali svoju vodenicu.… Više »

Marina
Gost
Marina

Ma,hajde
Zar je neko mislio da ce ,sada kad imaju sve poluge moci, prestati da se “vade” na Mila?
Nece nikada!
Tek sad ce za svaki njihov neuspjeh i nesposobnost da okrivljuju bivsu vlast,a pogotovu Mila,njihovu najvecu kost u grlu.

Tggss
Gost
Tggss

Mislim da je na čelu katastra kad su crkve upisivane na SPC bio kadar SDP.Nije se čuo tada.

Snjeg
Gost
Snjeg

A ja mislim da su tada u katastru bule pristalice Momira Bulatovica

xxxxx
Gost
xxxxx

Znači, sada se pita Chat-Nick Gdjeloshai

Prč
Gost
Prč

Kako steucnjace zamisljas ekspertsku vladu kad vam je krivokapic mandatar.njegovi stavo vi su nedvosmisleni,prvo srpska pravoslavna crkva pa sve ostalo.takav covjek moze da vodi samo sinod a ne bilo kakvu vladu ponajmanne ekapertsku.jasno da smo svi zeljeli promjene al ovakve sigurno ne.i ti si se preskartao rakcevicu.a dritan je osjetio moc i prije nego vlast i pokazao je pravo lice.do… Više »

Marina
Gost
Marina

Prc
Uvijek mi je zadovoljstvo kad procitam pametan komentar,da konstatujem kako ipak ima pametnih ljudi ,koji znaju da koriste mozak.
Bravo!

Realnost1
Gost
Realnost1

Bitno je da si se ti iskvarca’.

vojvodina
Gost
vojvodina

Jrdino pravo rjesenje je msnjinsks vlada. Nspustajte cetnike i trazite pidrsku dps-a , ds ssmi pravite vladu u koju bi usle i manjine.

Marina
Gost
Marina

Vojvodina
Nece oni to uraditi.
Njihova mrznja prema Milu je jaca od interesa drzave.
Vidjeli ste,ako ste gledali intervju koliko puta ga je Duska pitala da odgovori direktno zasto nijesu potrazili resenje u manjinskoj vladi i koliko se trudio da izbjegne odgovor.
Ti ljudi ce zrtvovati i CG iz patoloske mrznje prema jednome covjeku.

Brat
Gost
Brat

Gdje neće glasati naš dobri Žaca? Je li Žaca poslanik u Skupštini ili odbornik neđe ili sam ja propustio vijest o privremenim izborima?

460
Gost
460

Lisica mu nije ravna

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

.đe će on glasati protiv đe on može svojim glasom i ko će tražiti njegov glas
Pitaju se oni koji sjede u skupštinu

Micko
Gost
Micko

A izvini, ko ste Vi gospodine Rakčeviću, znači li ovo da ste vi na čelu neke partije, a dje ste bili do sad…? Odmah poslije pada DPS-a, Vi se pojavljujete… I Vi i gosp. ŽIVKOVIĆ, samo recite, kako ste to vas dvojica branili Crnu Goru do sada…?

Njegoš
Gost
Njegoš

“On je kazao kako ne smatra da su izbori 30. avgusta bili demokratski” – znači ovo je buduća nedemokratska i diktatorska vlada u CG 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tggss
Gost
Tggss

Nedemokratski izbori , izvedeni uz pomoć crkve , ne mogu dovesti do slobode i demokratije.

ZA CAST 92
Gost
ZA CAST 92

Idemo P.K.S. ŽIVIM ZA TO.EWIWA

Darko
Gost
Darko

Bravo

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Zarko ti znas bolje nego i jedan od danas prisutnih okolo tebe,da je jedina cista i postena partija i pokret u CG biotech Liberalna stranka i njeni glasaci.Zarko ja te necu podsjecati ko je stao uz tebe i bio uz tebe kad su htjeli i spremali tvoj linc.Ja te znam kao patriotu i Crnogorca,primaju da si se promijenio i da… Više »

Krsto
Gost
Krsto

Evo smo viđeli kako izgleda kad se vi pitate. Sve ste slagali svoje birače, pričate o ekspretskoj vladi pola godine. A sad su eksperti Mandić, Joković, Pipun i Medo. Pa i vaš Kazanova Dritan je veliki ekspert za pitanja odbrane i vojske. Ostaćete zabilježeni u istoriji Crne Gore rame uz rame sa Jankom Vukotićem i ostalim izdajnicima.

Abc
Gost
Abc

Janka Vukotića smo ucili u istoriji kao narodnog heroja, a izdao je Crnu Goru … a oni koji su se citav zivot borili za za slobodu i nezavisnost CG prikazani kao zlikovci, sad kad dodješe pro srpske partije na “vlast” izuzev URE… Doslo vrijeme da se ujedine Komiti i Partizani 😏 prešla se igrica u CG

Marina
Gost
Marina

Abc
Kad su prekrajali istoriju tada kad nije bilo ovoliko mogucnosti ,mozemo samo da zamislimo sto ce tek sad raditi oni koji vole tudju drzavu.
A zamislite tek sto ce ucinjeti sa obrazovanjem i kulturom ako im dopadne saka !!!!

Marina
Gost
Marina

Krsto
Bravo!
Svaka cast!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

jedino logično što je rekao je ovo za eksperte.
-ako si vlasnik ili menadžer uspješne firme, rukovodilac efikasne državne službe … to je eksper.
a “dojč ekspert” sam i ja.

Realnost
Gost
Realnost

Crnoj Gori odgovara ,Rakcevica kuća stara.

Boka
Gost
Boka

Ako ne sačuvaš Crnu Goru bit ćeš zajedno sa URA najveći izdajnik i likvidator naše zajedničke i jedine domovine. I onda neće biti važno jesi li napuštio oli ne Savjet. No će tebi i tada biti najgore jer ćeš ostat bez bogatstva

KOMIT
Gost
KOMIT

Rakčeviću, koji si ti prevrljivac, ti da si pravi Crnogorac i da ti je stvarno stalo do Crne Gore ne bi ni pomišljao da stvaraš vladu sa nekim koji ne poštuje ništa crnogorsko, koji ljubi tuđe zastave, slavi četništvo, ne prizmaje Crnu Goru kao samostalnu državu već je smatra djelom Srbije, iza koga stoji neko ko Crnogorce naziva izmišljenom nacijom… Više »

Marina
Gost
Marina

Komit
Gledajuci ga sinoc,moj je utisak bio da se ne osjeca dobro u sopstvenoj kozi.
Stalno je pokusavao “diplomatski” da odgovori na konkretna pitanja.U svakom trenutku je izgledao neiskreno,pokusavajuci da smisli odgovor koji ce zadovoljiti i partnere u buducoj vladi i suvereniste.
Neiskreno i stetno!

Danijel
Gost
Danijel

Đe si bio u kampanji? Da si se pojavljivao ne bi osvojili ni tih 5%

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Jes, izgleda je dovoljno postavit nove face i narod zadovoljan. Nejasno. Milo barem se istice pa glasaj il ne glasaj kako te volja. A ovi ne no su sakrili zlotvore nekakve raznorazne iza faca krivokapica i abazovica. Ka da nijesu znali za koga ustvari glasaju, meni to nije jasno. Sad im smetaju mandic medojevic knezevic milacic… e glas dat koaliciji… Više »

🇲🇪21.maj🇲🇪
Gost
🇲🇪21.maj🇲🇪

Rakcevic je pola Srbin, majka Srbijanka, a on sav sazdan od pohlepe za novcem i mrznje i kompleksa prema Milu Djukanovicu.. Mi mjestani mnogo istina znamo.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Crna Gora ce biti demokratska drzava kada se bude smatralo da je kolalicija izmedju tazv. procrnogorskih i tzv. prosrpskih partija prirodna i pozeljna!

1111
Gost
1111

…a zalud pricate…toliko ste mrznje posijali da je to nemoguce…i osvijestite se vise da nijeste pobijedili na izbore…a evo i Rakcevic nocas rece da su ubjedljivo pobijedili…kako…HGI je imao 1200 glasova a trebalo mu je 1500 da bi dobio mandat….i onda bi na drugu stranu bio 41 mandat…koja je to ubjedljiva pobjeda za 300 glasova…slaba vam racunica…cim se Pedja Bulatovic… Više »

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Lovcenska- Procrnogorske i prosrpske – stvarno!? Sto je sa albancima , muslimanima, bokeskim hrvatima , koji su vjekovima na ovoj zemlji, a u tim ” prosrpskim” 50% od skoro u CG ili izbjeglice 90ih.

Cccse
Gost
Cccse

Mnogo će vode proteći Moračom do tada. Sreća će biti kad se budemo opredijeljivali prema programima , a ne nacijama.Sve dok nam rezultati izbora budu opasnost za državu, sreće nema.

Marina
Gost
Marina

Ccccse
Tako je !

Naroz
Gost
Naroz

Crna Gora će biti demokratska država, kada ne bude prosrpskih partija.

Biohazard
Gost
Biohazard

Nijedni izbori na svijetu nisu slobodni , jedino što je pitanje je stepen i način na koji se ti izbori čine manje ili više slobodnim …. sada smo vam , MI građani , koji slicno vidimo stvari , pokazali sve ono čega smo se pribojavali , i svakako birali ono što mislimo da je bolje od HAOS-a i atmosfere u… Više »

Cccse
Gost
Cccse

Njemu ateisti nije previše strašno što je mandatar kandidat crkve i što ljubi ruke popovima.Jedino zna je da kaže i Milo je to radio .Tačno je to, i taman kad se Milo dozvao, vratiste sve na 90 .te godine.Neko se mijenja nabolje, neko nagore.

Marina
Gost
Marina

Biohazard
Hvala Bogu na ovako pametnim ljudima kao sto si ti .
Ima ih ,hvala Bogu jos na ovom portalu.
I dok je tako,ima nade za ovu zemlju.

Oleg
Gost
Oleg

Žaro,svaka čast,ubi i DPS i DF!
Ista je to fela!

Cuca
Gost
Cuca

Doce jedna partija,a to je Patriotsko Komitski Savez PKS,koja ce da oduva sve ove cirkusante sa domace scene

Cicka
Gost
Cicka

Bog te cuo, dobri moj Cuca🙏🏿 jer u suprotnom…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Дај не спрдај се! Све су партије патриотске или би требало да су и то је глупо истицати. Комите су прошлост као и њихови противници, а савеза не фали па је сулудо оснивати нови и надати се чуду.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Vjerujem čvrsto👊👊👊👊👊mora biti tako

denis denis
Gost
denis denis

Tako je! ✊

Sassa
Gost
Sassa

Problem je sto je mrznja prema Djukanovicu zaslijepila milionere, pa ne vide ono sto obican covjek vidi. Prvo Perovic, sad Rakcevic, samo suplja prica, nikakvih konkretnih predloga, sa crnim djavolom bi sad pravili vlast., u koju, kao, nece ali su mnogo zainteresovani. By the way, kako napravise milione u diktaturi, posebno Perovic i njegova familija? Zar Milo nije dao pare… Više »

Marina
Gost
Marina

Sassa
Interesantno mi je da se niko nikada nije zapitao odakle se izrodise ti milioneri u diktaturi a da su pritom bili “protivnici“vladajuce garniture???
I da im milioneri iz bivse opozicije ne smetaju i ne bodu oci.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ja mislim da debelo griješiš
I ti i dritan i medo.
Nemoguće da ne vidite što se radi
Poslije džaba kajanje
To je samo moje mišljenje
A volio bih da nisam u pravu

Licno
Gost
Licno

Nama srce bije za 🇲🇪
A vama za milione, može i dinar samo da je para.
Stoga, moj je glas oštro protiv vas.
Idi dje si i do sad bio.
E viva 🇲🇪🇲🇪

aaaa
Gost
aaaa

A dje si ti bio kad su se gradili Srpski hramovi po sred CG.Zacije vlasti je prepisivana imovina na SPC.I sad vam je on kriv.Najsposobini ekonomista i biznismen CG naravno ne bezgresan a vi plujete po njemu i on vam je kriv a decenijama vom pokusava objasniti sto da ne radite.Sad pljujte i po njemi i meni ako ovo admin… Više »

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

A ko si ti?

Edw
Gost
Edw

To se Zarko javlja.

Licno
Gost
Licno

Kako si druze?
Samo se ne sjekiraj ili se bar sjekiraj koliko i Zarko za CG (evo 30 godina ima preča posla).

Buki
Gost
Buki

Ocemo ekcperte Nvo manastrsko bilje za spas covjecanstva I istocne istine

Pravi Crnogorac
Gost
Pravi Crnogorac

Rakcevica za mandatara🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

D140mldģorčilo
Gost
D140mldģorčilo

Biće novi izbori pata pata.

Berane
Gost
Berane

Crnogorci nece srpski svet koji se namece preko popova

boljeodnetfliks
Gost
boljeodnetfliks

Ovo coek da uzme kokice i gleda gojka meda i zarka🤣🤣🤣🤣

Marina
Gost
Marina

boljeodnetfliksa
I meni bi ovo bilo zabavno da gledam,samo da je u tudjoj drzavi,a ne u mojoj.

Prazna slama
Gost
Prazna slama

Verba volat, facta manet

Ivana
Gost
Ivana

Rakcevica juniora umjesto dritana treba za predsjednika ure ljepsi je i pametniji

Što je ovo?!
Gost
Što je ovo?!

Đe su kriterijumi za experta, koji su standardi osim samozvanih i samohvalnih?! Zna se u svijetu sto sve mora biti ispunjeno da bi neko dobio zvanje eksperta, mora ga dobiti i formalno od referentnih tijela itd itd
Sve mimo toga, falsifikat je i samoproglasenje, farsa in se..

Nera
Gost
Nera

Žarko je dokazani patriota i sigurno neće dozvoliti da crkva vodi državu sve dok URA ima snagu.
Nažalost vidi se da će srpski svet pregaziti i URA-u,taman kao u Budvi i čudno je da to Žarko ne vidi?

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kad imaš mnogo keša misliš da si boga povukao za onu stvar.

Cicka
Gost
Cicka

Jeste patriota, ali je i saradnik jednog nevaljalog čike, tajkuna…

Abc
Gost
Abc

Svi to vide, ali po cijenu svega se islo da se makne DPS, sad se igraju sa CG

Marko
Gost
Marko

Rakčeviću LEGENDO

Cccse
Gost
Cccse

Nijedan konkretan odgovor na bitna pitanja nije dao.Samo trula priča šta je DPS radio.

Roza
Gost
Roza

Duška Pejović, kapa dolje

mne
Gost
mne

Vjerovao sam mu i prije vise od 20 godina da mu je Crna Gora najvaznuja i njeni interesi. Vjerujem da mu je i sad! Viđećemo…

Kiklop
Gost
Kiklop

Sad jeste, jer je postao jedan od tajkuna. Nikako mu Vucic ne bi odgovarao… kukala nam majka, kad se I s tim moramo zadovoljiti u nadi da necemo izgubiti CG.

Bijela
Gost
Bijela

Ukoliko ne uspiju zaštititi Crnu Goru, u što i on sumnja, kako će odgovarati. To ne reče. I šta ćemo imati od toga što su oni zabluđeli.

🇲🇪♥️🇲🇪♥️
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪♥️

Dobili su vlast i ne znaju sto ce s’njom😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Znaju, znaju no se poklaše oko fotelja

In77sd🤣🤣🤣
Gost
In77sd🤣🤣🤣

Tako je srpski svet je budalastina

Lele
Gost
Lele

Pa sto ce gojko pop vladu da sastavlja sa srpskim svetom iz bijograda🤣🤣🤣🤣

Luna trudna
Gost
Luna trudna

Bravo Crnogorci konacno se u pamet NECEMO antica i rakica i tacka

Janko
Gost
Janko

Bravo rakcevicu kuco postena

Maxo
Gost
Maxo

Rakcevicu da si sto valja I Dana’s bi bio u politici nikad nista nijesi. dobro donio ovoj drzavi . Pa zar ne vidis koja ura ko ste vi pa zar ne vidis oci ti ispali. 130 hiljada glasaca I’ma DF I trebA tvoj Dritan da ih uslovljava za sastav vlade e propalo se toga filma rakcevicu neces gledati

Pop
Gost
Pop

Ako nisu tajkuni iz onih novina, onda su ovi od hotela i kojecega jos. Tek neki tajkuni ce odlucivati o svemu. E tuzna Crna Goro kad ti ovakvi kapu kroje.

🇲🇪♥️🇲🇪♥️
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪♥️

A ne no ce popovi ,ajde sic

Kiklop
Gost
Kiklop

Mugi je bio penicilin za ovoga

Sova
Gost
Sova

Vođenje kompanije traži jako mnogo znanja. Većina Crnogoraca smatra da svako može voditi državu, tj da državu treba da vodi narod. Narod ne umije da vodi jednu farmu, a ne državu. Žarko bi bio dobar premijer. Zna ekonomiju, a za ostalo bi našao saradnike, kao u svojoj kompaniji. Ipak, narod ga ne voli jer je uvijek brutalno govorio istinu, a… Više »

Realno
Gost
Realno

Negdje u komantarima pročitah da radnicima daje plate 200-300 eura i da rade svaki dan. Ako je to istina, lako je tako voditi kompaniju… radnike pretvoriti u robove i bogatiti se na njigov račun.

Soko
Gost
Soko

Pojavio se najveci prevarant I profiter u CG.normalno I izdajnik- jer on diktira dritanu. Nema u Podgorici I CG Neko ko o njemu moze reci svoje dobre rijeci. I on sada pametuje a istjerali su ga iz svake stranke dje je bijo a I’ma ih podosta. Toliko o ovom karakteru

Sova
Gost
Sova

Ima Žarko mana, kao i svaki čovjek. Ipak, nije prevarant. Teško dolazi do dogovora, ali kad se dogovori, drži riječ. Tako se ne ponašaju prevaranti. Radio sam za njega. Insistirao je da ispunim svako slovo ugovora, ali, ako ima povjerenja, može plaćanje i unaprijed. On ima ponašanje jednog Njemca. Zato ga većina ne razumije. Da je prevarant, svi bi ga… Više »

Brano Nkšićanin
Gost
Brano Nkšićanin

Da može čitavu Crnu Goru stavio bi pod guzicu.

marius
Gost
marius

Vala si mu dobro reka. Nekome nikad dosta.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Rakčeviću, ti su interesi već prevagnuli. Vidiš li šta rade vođe DFa, koji sada pokušavaju da naplate pobjedu za koju su najmanje zaslužni!?

D140mldģorčilo
Gost
D140mldģorčilo

Ja pokušavam da rešavam svjecke probleme ali kad vidim ove naše ništa mi nije jasno, polako biće vremena za dokazivanje izgubićete i ovo sto imate pa će opet milo da ga gledamo ovako smo pocinuli od njega i lidija. (Marlen ditrih)

delboj
Gost
delboj

Ma ako ti ne rijesis svjecke probleme nece niko.

D140mldģorčilo
Gost
D140mldģorčilo

Navijam.

Marina
Gost
Marina

😂😂😂😂😂

Marko
Gost
Marko

Tako je. Ja sam glasao URU tj njenu koaliciju zbog expertske vlade, sve ostalo bi bila prevara!!!

Marina
Gost
Marina

Marko
“Uzivaces” u prevari !
Neces mnogo stariji biti .

Popaj
Gost
Popaj

Samo da ovi bivsi odgovaraju pred narodom pa neka vlada bude od bilo koga sastavljena.

Marina
Gost
Marina

Popaj
A kad ce ovi sadasnji odgovarati?
Jesi li cuo da je sam rekao da je mnogo uvecao svoje bogatstvo . U tome smislu mu vidim nije bio “gadljiv” na DPS.

Maro 2020
Gost
Maro 2020

jaki su ti rezoni.

Kiklop
Gost
Kiklop

Sanjas otvorenih ociju druze! Sto mislis okle ovome pare sto zaradi tokom “zarobljene” CG? Malo mu je, hoce jos I on i Perovic, a to mogu samo ako su na vlasti. Trenutno je iskreniji Medo, nego ovaj.

Jojop
Gost
Jojop

Bravo duskaaaaa

Marina
Gost
Marina

Jojop
Da.Duska je bila odlicna.
Pitanja su bila konkretna i bez rukavica.Ali zato odgovori nijesu.

Nikola
Gost
Nikola

A napokon da se i ti pojaviš…Stručnjače….

Send this to a friend