Politika

Resor ministarke Bratić: Odluka o smjeni Laloševića nije usmjerena prema SNP-u, već reakcija na loš rad i profesionalne propuste pojedinca

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta ističe da odluka o smjeni dosadašnjeg v.d. direktora Uprave za sport i mlade, Vasilija Laloševića, nije usmjerena prema Socijalistickoj narodnoj partiji.

<<<Joković: Bratić više nema podršku SNP-a, ovdje nisu čista posla<<<<

<<<Lalošević: Ovo je klasična igra, šta će biti ako podnesem prijavu protiv Bratić i Kadović?<<<

“Gospodin Lalošević nije i ne može biti SNP u cjelosti”, navode iz resora Vesne Bratić.

Ovo je, tvrde, bio jedan odgovaran čin državnog organa kakav MPNKS jeste.

“Naša namjera nije da se obračunamo sa bilo kojim političkim činiocem, ovo je bila samo reakcija na loš rad i profesionalne propuste pojedinca”, saopštili su iz Ministarstva.

Kako su naglasili, zakon treba da bude jednak za sve, i kad štiti i kad kažnjava, a Lalošević se, tvrde, ogriješio o zakon.

“Nakon promjena koje su nastupile 30. avgusta 2020. godine, obećali smo svim gradnjanima Crne Gore da ćemo poštovati i sprovoditi zakon u potpunosti, da nećemo, kako se to radilo decenijama unazad, zakon krojiti ni „po babu ni po stričevima“. Tog svog obećanja držaćemo se u potpunosti, bez obzira na političke implikacije i bez namjere da pravimo kompromise. „Ko ne kažnjava prekršaj, taj zapovijeda da se on čini“ je pravilo kojeg se držimo. Stoga, MNPKS želi još jednom istaći da su informacije i podaci koje smo već dostavili na uvid javnosti istiniti, tačni i lako provjerljivi i da je MNPKS reagovalo isključivo na stručan i profesionalan način”, ističu iz ovog resora.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VODJA
Gost
VODJA

Braticka ovo je uamjereno prema Lalosevicu “covjeku” iz SNP. Da je bio Scekic na njegovom mjestu ne bi ga dirala pa ave zakone ovog svijeta da krai, jer ih covjek krsi i tamo dje radi. Ne bi me iznenadilo da mu je to smjestio iati jer se i njemu drma fotelja. Scekic i Braticka su isti po svemu bahati, oholi… Više »

Dusko
Gost
Dusko

Vi bijaste strucni da ocijenite rad Lalosevica.
Znam iz svog iskustva.Rogovi su mi nikli cekajuci vase strucne odgovore …nemadoste kud no smjena i sjeca.Sramota , sramota !

Crnogorka
Gost
Crnogorka

A i ti ces lecet brzo da pocinemo od ludosti tvoje. Ti pricas o postovanju zakona a sama si sve prekrsila. Stici ce ruka pravde Braticka i tebe .

Alelu
Gost
Alelu

Amin.

Send this to a friend