Politika

Rješenje krize rekonstrukcija ili nova vlada

Milan Knežević

Rekonstrukcija ili izbor nove vlade su neke od opcija za izlazak iz krize. Narod očekuje odgovornost i ispunjenje obećanja koja smo dali građanima, kazao je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

On je rekao da bi svako ko nije spreman da učestvuje u demontaži prethodne vlasti trebalo da se povuče i ustupi mjesto onima kojima je, kako je kazao, izborna volja građana svetinja.

Govoreći o tome kakvi su odnosi u vladajućem bloku, Knežević je za beogradsku Politiku rekao da “Demokratski front od početka poziva na razgovor i premijera i kolege iz parlamentarne većine”.

“Međutim, Zdravko Krivokapić u širokom luku zaobilazi skupštinu i razgovor na ozbiljne društveno-političke teme. Zašto je to tako, pitanje je za njega, mada se neki odgovori već naziru. Mi se ni sa kim nijesmo ni svađali, tako da nema potrebe ni sa kim da se mirimo”, rekao je Knežević.

Kazao je da je Krivokapić zatražio oprost od mitropolita Joanikija, ali i da je već sljedećeg dana izjavio da bi bio nedostojan kao premijer i čovjek da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

“Toliko kontradiktornosti za manje od dvadeset četiri časa najbolje govori o premijerovom profilu. I sve ovo su samo pobrojane činjenice jer se suzdržavam od bilo kakvih političkih kvalifikacija u ovom trenutku. Uostalom, građani se svakog dana uvjeravaju ko je dosljedan u odbrani Trojčindanske zakletve, a ko je dosljedan u svojoj nedosljednosti”, poručio je Knežević.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jablan
Gost
Jablan

Šta reći, a ne uteći..
Šta kazati, a ne ‘frazati’..

Support
Gost
Support

Ili da Mandića i tebe zaposlimo na brod.

Ja pa ja
Gost
Ja pa ja

Ovaj da ti vodi Drzavu…. grozni DF

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Kako je naporan…🙄🙄

Saša
Gost
Saša

Prosto mi je zao ovog covjeka. Da nije bilo URE i danas bi bio opozicija, tj bio bi u Spuzu

Levis
Gost
Levis

Sjećam li se što je izjavio predstavnik američke vlade prije mjesec dana?Da imaju dokaze o umiješan isti ruskog faktora u prevrat u CG 2016.Ne možeš biti miran.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ovo su igre bez granica!!

sasa
Gost
sasa

Tako je , srusi vladu pa na nove izbore a onda ni u Zetu neces imati 2 glasa.

zeta3
Gost
zeta3

Vi ćete gospodine Kneževiću izgubiti povjerenje nas koji smo vas glasali, ako izglasate budžet ovoj vladi koju s pravom kritikujete.A vjeujte da je to veliki broj glasova.

Marko
Gost
Marko

Za sto vas mi dobro placamo?
Siđite nam vise sa grbace

Martin
Gost
Martin

A moj Milance,najbolje ti je da se manes politike i idi sadi pipun,ovo se tebi otelo kontroli,ti jadan vise ne znas sto zboris,jedan dan bi rekonstrukciju drugi izbore,jedan dan ne glasas u skupstinu drugi glasas,pusti se corava posla vrati se poljoprivredi

Joakimije
Gost
Joakimije

Otvorit aerodom ( za komarce) a tebe za direktora piste

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Rješenje krize je spuž za izdajnike, plaćenike i lopove !!

Joakimije
Gost
Joakimije

Tako je

Oli
Gost
Oli

Sve što vi obećavate je spajanje sa Srbijom. A večina to ne želi. Pošto se amaterski ponašate, najbolje je da napustite politiku 🙃

Da se zna
Gost
Da se zna

Vi ste i dobri kakvi su oni sto vas glasaju!

Joakimije
Gost
Joakimije

Spuz za tebe i tvoje partnere jedini izlaz

Informator
Gost
Informator

Izborna volja gradjana je svetinja i treba je ponovo provjeriti jer je poslije svega sigurno promijenjena.

Mladenovac
Gost
Mladenovac

Milanče skupu petljicu i novi izbori sigurno pobjdjuješ! Nemoj da se plašiš izbora mi srbijanci smo nebeski narod bre! Ti si naš brat! I ličiš na nas voli te Mokri lug.

Crni panter
Gost
Crni panter

Ma on je svjestan kao i svi njegovi drugovi da na novim izborima gube i zato samo prosipaju suplju priču da malo animiraju ono malo birackog tijela koje im je još ostalo.

eko
Gost
eko

Tika-taka….tika-taka….

Užas jedan
Gost
Užas jedan

Pipune, ovo nije kriza. Ovo je PROPAST.

Gradjanin CG
Gost
Gradjanin CG

Vi ste obećali ono za sto vas plaća vaš šef Vučić. Njemu ćete se pravdati kad odete u zatvor

Send this to a friend