Politika Reagovanje bivšeg ambasadora Srbije i Crne Gore u Moskvi

Roćen: Razgovor nezakonito prisluškivan, meta je neko drugi

Milan Roćen

Bivši ambasador Srbije i Crne Gore u Rusiji Milan Roćen, reagovao je danas na tekst objavljen u Vijestima prije neki dan, u kome je navedeno da je tokom telefonskog razgovora sa biznismenom Rankom Ubovićem izjavio da su novinari i urednici Javnog servisa “gluplji od goveda” i “bolesna bagra”, a ta televizija “najsramnija mrlja na istoriji Crne Gore”. On kaže da je razgovor snimljen nezakonito, ali i navodi da nema čovjeka koji ponekad ne zažali zbog izgoverenih riječi. Roćen napominje da je povod tog razgovora bilo nezadovoljstvo izvještavanjem Javnog servisa RTCG i agencije MINA o velikoj željezničkoj nesreći na Bioču u januaru 2006. godine, u kojoj je smrtno stradalo 47 putnika, a preko 200 povrijeđeno. Ističe da se nameće pitanje zašto je sada on meta ovako žestokih napada. I poručuje: “Akteri su promašili cilj ako misle da preko mene mogu da se obračunavaju s DPS-om i državnim vrhom. Cilj je očigledno neko drugi i nešto drugo.”

<<<DPS: Vijesti objavom Roćenovog snimka profesionalno dotakle dno<<<

Reagovanje Milana Roćena prenosimo u cjelosti:

Nijesam odmah reagovao na tekst objavljen u Vijestima 9. jula o mom nezakonito prisluškivanom privatnom razgovoru s porodičnim prijateljem i kumom, od prije deceniju i po, jer mi je trebalo malo vremena da se prisjetim šta je bio povod za tako žustru reakciju. A htio sam i da vidim reagovanja na taj obavještajno-novinarski spin.

Da odmah pređem na stvar. Povod je bilo nezadovoljstvo izvještavanjem pomenutih medija o velikoj željezničkoj nesreći na Bioču u januaru 2006. godine, u kojoj je smrtno stradalo 47 putnika, a preko 200 povrijeđeno. Dodatno, i neobjavljivanje informacija o velikoj prijateljskoj solidarnosti i konkretnoj pomoći iz Rusije na čemu sam bio veoma angažovan, kao i cijela ambasada Srbije i Crne Gore. Da li sam sve to što je objavljeno rekao u tom razgovoru, ne znam, jer ne mogu da potvrdim autentičnost. Bilo kako bilo, nijesam to rekao u svojstvu ambasadora, nego u privatnom nezakonito prisluškivanom razgovoru s bliskim prijateljem. I što je najbitnije, bez bilo kakvih posljedica po uređivačku politiku tih medija, ili bilo koga.

Vjerujem da nema čovjeka koji nije zažalio zbog nekad izgovorenih riječi. Kao što nema toga koji bi se mogao sjetiti šta je pričao tako davno. Ili novinara koji pamti baš sve što je objavio prije petnaestak godina, a kamoli privatne razgovore. Žalim, dakle i ja zbog izgovorenih riječi o uredništvu i novinarima RTCG i agencije MINA.

Vjerujem da je uzaludan pokušaj onih koji bi da me na osnovu tog prisluškivanog privatnog razgovora diskredituju u novinarskom miljeu i široj javnosti. Jer, mene već decenijama dobro znaju urednici i novinari ne samo tih, već svih medijskih kuća u Crnoj Gori, kao i mnogi novinari na prostoru bivše Jugoslavije i u inostranstvu. Dobro znaju koliko sam korektan u saradnji, ali i kako znam biti nezgodan u direktnom razgovoru kad smatram da za to imam razloga, jer u poslu ne štedim sebe, pa ni druge. Ali isto tako znaju koliko cijenim novinarsku profesiju, koja je uostalom i moja osnovna profesija. I znaju koliko sam na svim poslovima kojima sam se bavio poštovao medije i bio uvijek otvoren za njih. Nije valjda slučajno što mnogi strani novinari kad dođu u Crnu Goru obično traže da se vide sa mnom.

Kad već pominjem saradnju s novinarima, više sam vremena proveo sa sadašnjim i bivšim vlasnicima i urednicima Vijesti nego vjerovatno sa svim drugim crnogorskim novinarima zajedno. Ali me nije iznenadilo što su se oni upetljali u sve ovo, i tako postali saučesnici u organizovanoj kriminalnoj djelatnosti. Imaju već zavidno iskustvo u tabloidnom novinarstvu. Jer, nijesu to one Vijesti u čijem sam stvaranju učestvovao. To možda današnji njihovi novinari ne znaju, ali dobro znaju njihovi vlasnici. Možda će im ovo spinovanje na moj račun koristiti u kupoprodajnim aranžmanima. Koliko bi tek podizanju tiraža Vijesti značajno doprinijelo i objavljivanje mojih privatnih razgovora s Željkom Ivanovićem, na primjer.

Nijesu me naravno iznenadile ni orkestrirane reakcije političkih partija, koje logično koriste svaku priliku za ubiranje političkih poena. Ni jednostranost brojnih boraca za ljudska prava, koji ne primjećuju obavještajno-medijsku hajku i grubo narušavanje moje privatnosti u dužem periodu. Ili misle da su ljudska prava i slobode samo za njih probrane.

U dugoj radnoj i političkoj karijeri obavljao sam poslove oko kojih mogu da se pletu intrigantne političke i druge igre. Zato se logično nameće pitanje – zašto sam kao penzioner od 2016. sada meta ovako žestokih napada. Akteri su promašili cilj ako misle da preko mene mogu da se obračunavaju s DPS i državnim vrhom. Cilj je očigledno neko drugi i nešto drugo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cupko
Gost
cupko

Greote bože što ovoga čoeka nadje,a on ni luk jeo ni mirisao👌👌

fleš
Gost
fleš

Jeste li viđeli današnju naslovnu stranu Monitora!? Dno dna profesionalnog novinarstva isto kao i u prošlom broju tekst o pok. Momiru Bulatoviću. Trio Esad Kočan, Zoran Radulović i Milena Korać, uz logistiku Miška Perovića od nekada časnog Monitora, dok su ga uredđivali Draško Đuranović i Branko Vojičić, uz veliku ekipu poznatih časnih novinara, pao je na najniže moguće grane! Sramno… Više »

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Znajte da postoje snimci i Mila kako nagrdjuje ovaj narod i državu….samo je pitanje trenutka kada će da se objave

Dejo milijarder
Gost
Dejo milijarder

Još je rocen ođe.

SamoSvoj
Gost
SamoSvoj

Ovo je prica za raju,zna dobro Rocan ko mu signale salje ,a to sto radi preko odredjene novinske kuce nema veze zar mislite da bi jedan urednik a posebno novinar mogao sto objaviti bez odobrenja odozgo. A dobro gospodin zna da ti sto su pustili ovaj audio snimak imaju ko zna sta jos i tako za svakog naseg politicara,drze ih… Više »

Kurjak
Gost
Kurjak

Ćosaju sa ovom sirotinjom sprdaju se,a narodu na slamčicu

Klicevski Zbor
Gost
Klicevski Zbor

Bas im je stalo do nekretnina (tako oni nazivaju hramove i crkve) kad pustaju spijunske snimke od pruje 20g.

Ljuta
Gost
Ljuta

Čovjek je bio ambasador CG u Beogradu…CG postala nezavisna 2006g….to ti je tačno 20g

Kole
Gost
Kole

Grube konstatacije prema ovim medijskim kucama, ali mnogi ih cine u privatnim razgovorima (ne daj Boze da se sve to objavi). Kako god, to nije bilo potcjenjivacki, vec emotivno i to zbog jedne veoma vazne stvari koja je ovim tekstom razotkrivena i moze se razumjeti, jer covjek nije drvo niti masina. Prema RTCG i Mina je reagovao kao sto mnogi… Više »

Zagaracka
Gost
Zagaracka

A dje je to selo rasova, bosna, srbija, kosovo, nedje drugo…. ?

minac
Gost
minac

da nije sa druge strane Garča?
Pogledaj nevjesta pa javi.

BOT BR..8
Gost
BOT BR..8

Za danas dosta…8 nickova…Odradih posteno..
Ajte sad zdravo botovi …Nastavite .Jurisssss 🤣🤣🤣🤣🤣ovakvoga komentarisanja nema ni u Tunguziju….He JEDAN ZA OSAM….A sto ne kad se moze sve…Hvala CDM……..na botovanju ..caoooooo

Hermes Tris...
Gost
Hermes Tris...

Prilicno ispravno saopstenje. Nego mene vise boli onaj razgovor sa Jeremajom. Najvise jer je istinit.

Dejo sova
Gost
Dejo sova

Nema boli dok ne biju

Hermes Tris..
Gost
Hermes Tris..

Tako je Deka! Samo ne po glavi!

Lopov be.6
Gost
Lopov be.6

UMJESTO DA poneses ostavku TI kao predhodnici….NA BOLJE radno mjesto I idemo dalje….
A JESMO govedarnik I goveda pravo si rekao

Cicov komsija
Gost
Cicov komsija

U svom reagovonju je u finom maniru pomenuo i Govece… asocirao si me…
I dalje – kako da penzioner podnese ostavku (procitaj reagovanje Rocena)?
Osim ako bioloski poklekne…:-)))

Cicov komsija
Gost
Cicov komsija

dje mi je komentar?

Dejo 20god spuz
Gost
Dejo 20god spuz

Brđani moji znaju koliko sam opasan mirko lucic savo lucic petko lucic sedam brata sa sutjeske lucic svi iz kupinova vojin vukovic iz bara sumanovica. Mislim da je malo ko jači.

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Milane,milane je li te to šef nešto pikirao,čini mi se da ćeš nizvodu

Dejo 20god spuz
Gost
Dejo 20god spuz

Mirko lucic savo lucic vojin vukovic i sedam brata lucica sa sutjeske ima li ko jači. 👍

Novak
Gost
Novak

Jesu li to Vijesti na direktnoj vezi sa Ruskim spijunskim sluzbama

Dejo 20god spuz
Gost
Dejo 20god spuz

Može mu se zato i priča mene bi bilo čudno da oni normalno razgovaraju nego sve demonstriraju neku moć.

Cipsy
Gost
Cipsy

Stekli su se medjunarodno uslovi da Vijesti krivicno odgovaraju za ovo sto rade!

Sultan
Gost
Sultan

Vijesti koje dijele besplatan promotivni prostor becicu ne mogu bit objektivne nikad

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Neobicno je to sto u Vijestima ima dosta americkog kapitala, a DPS ih proziva za prorusko djelovanje.

Kole
Gost
Kole

Americki fond dje MDIF sa 16% vlasnistva u Vijestima, a glavni covjek i osnivac MDIF -a Sasa Vucinic (srpski novinar). 59% i punu upravljacku kontrolu imaju domaci vlasnici. Nemojmo se zavaravati

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Vučinić je znaci Srbin, a Stevo Vučinić?

Dakica
Gost
Dakica

Sa ovim Vijestima nikakvu komunikaciju ne treba ni imati oni sve iskoriste protiv nekoga

goran1978
Gost
goran1978

Da se ovo desilo nekom iz opozicije ili Vijesti do EU bi isli a ovako napadaju covjeka koji je uveliko doprinio CG i njenom razvoju!

Enesa
Gost
Enesa

Ko radi, taj i grijesi.. A Rocenu svaka cast za sve sto je postigao!

istina!
Gost
istina!

Treba se reci da Vijesti imaju i oni snimke razgovora izmedju Ivavovica i DF e sto to ne objave?? Sto cute??

Nikola
Gost
Nikola

Hhahaha

Kostanjica2
Gost
Kostanjica2

Sta lupas ti??Koga branis ti??Ko prica ovdje o DF, ajde vrati se u vrtic….botuuu jedan sa sve slikom

BOT BR..8
Gost
BOT BR..8

Slika je KUL….pozdrav za slicicu …ne vide se silikoncici 🤣🤣🤣

PraviKokotovic
Gost
PraviKokotovic

Istina da treba smanjiti bar 2 kila

Gordan
Gost
Gordan

Povredom elementarnih ljudskih prava je steceno pravo Rocena da tuzi Vijesti i da one odgovaraju za ovako nezakonitu radnju.

Boka
Gost
Boka

Vijesti s obzirom kako rade ne bi me cudilo da sjutra obajve i privatne razgovore obicnih ljudi!

Kostanjica2
Gost
Kostanjica2

Lupas jer nisu oni objavili, idi na tube i vidi snimke portala in4s…pa kazi da je sve laz???

BOT BR..8
Gost
BOT BR..8

Pusti Boku …ne zna sto je to. Postavili CDM da tione i ne umije dalje…To je tennologoja 🤣🤣🤣

Vitinka
Gost
Vitinka

Svako ima pravo da prica ali nema pravo da bude sniman i prisluskivan kao sto je Rocen a ponajmanje da privatni razgovor bude objavljen kao udarna vijest jedno tabloidno medija!

CiciMici
Gost
CiciMici

Nema ko sta Rocenu da zamjera. Pa i da je rekao njegova stvar. Kad bi sve pratili sta je ko rekao prije 100g dje bi kraj bio

Bot spija
Gost
Bot spija

Ooooò ali tek danas kako pricaju …Udje to u JELOVNIK I nastavis da se hranis

Kosta
Gost
Kosta

Poenta je da je privatni razgovor u pitanju a ne razgovor dje je on bio u svojstvu tadasnje funckije i nema sta tu vise pricati.

Azra01
Gost
Azra01

Da neko ne voli više drzavu u kojoj zivi od ovih Vijesti nema. Kakav je ovo medij boze spasii

Bot spija
Gost
Bot spija

Am in BOZE poslije 30 ljeta da preteknemo

domacica
Gost
domacica

Svaka cast Rocenu, zna se dobro ko je Zeljko Ivanovic i koja je namjena Vijesti!

AliRiza
Gost
AliRiza

Sramota me dje zivim kad nam novine vidim,ko uopste i kupuje tabloid vijesti

marta
Gost
marta

Nece ni Vijesti moci dovijeka ovako da se ponasaju i ovakave podmetacine da objavljuju.

Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

U pravu si, doćiće neki ozbiljni političari!

Unico
Gost
Unico

Treba da se uvedu sankcije za sve novine koje budu radile sve ovo sto Vijesti rade!

Mogli
Gost
Mogli

Nema te tuzbe koja bi natjerala vijesti da se malo zapitaju da li treba sve i svasta objavljivati

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Iskreno, vise me nista ne moze zacuditi od Vijesti, lazni borci za ljudska prava su ovim i vise nego pokazali ko su i sta su.

Pisac
Gost
Pisac

Milan jer sve je zdravom logikom i razumski rekao. Neka se zabrinu prljavi tabloidi i spin doktori jer sve će doći jednom na naplatu.

Roćko kikiki
Gost
Roćko kikiki

Šefe, brani me!

Ubo kum
Gost
Ubo kum

Strašno…strašno…strašno…strašno…strašno…strašno…tigre, nemoj da žališ na sebe…strašno…

O da da da
Gost
O da da da

Rezime: SVI STE korumpirani lopovi i svi znate sve jedni o drugima. AKo padne jedan, padate kao domine. Kako to nikome ne odgovara, jedina valuta vašeg međuucjenjivanja su informacije koje imate. Zato nema da se puno vrluda, inače se završi kao Sveto. Jasno, u pravnoj državi bi ti koji vas kontrolišu bili u zatvoru baš kao i vi, ali šta… Više »

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Svaki dan saznam nesto novo. Danas sam saznao da postoje *korumpirani* lopovi.

ND
Gost
ND

Bez obzira ko je “ciljan”,gospodin je izrekao riječi zbog kojih bi,u svakoj normalnoj državi,odgovarao!

Tik Tak
Gost
Tik Tak

Koliko domacih izdajnika u ovim komentarima ima……ajte igumani za Mandicem i ne brinite za manastir, migrirajte za Srbiju ili Rusiju, ili jos bolje ajte na Kosovo da olaksate Vucicu poso’…..jako se brine covjek.

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Pola Crne Gore izdajnici,ko je protiv ove korumpirane vlasti on je odmah izdajnik.Ne ide bas to tako druze.

SVE u mater
Gost
SVE u mater

A kad mene prisluskuju onda se nemam kome zalit ..To sto pricam o sexsu I ONI slusaju …..slusaju I sto je lose u TOME sto prisluskuju po malo sve gradjane a tek OVE …. A NE MOZE TAKO ….ONI SU DRZAVNICI…. MORAJU SE KONTROLIRAT ……

Simba
Gost
Simba

Nema te obavještajne ili bilo koje druge afere, koja bi mogla da promijeni ono što država uradila za protekle godine i čelni ljudi za nju, a što se tiče političke podrške, građani će opet podržati DPS i Crnu Goru na izborima.

free samples
Gost
free samples

dps nije CRNA GORA !!! kad cete shvatiti to bezumnici jedni

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Svaka cast na nezavisnosti , za ostalo sto su uradili bolje da nijesu radili.Zivimo li mi u istoj Drzavi.

Aladin
Gost
Aladin

Vijesti se spustio na istu poziciju na kojoj su razne obavještajno – medijske ispostave, i brojni “novinari u civilu”, čekajući u redu sa njima, da zavrijede još koju tranšu špijunskog smeća.

Boka
Gost
Boka

Objavljivanjem selektovanih, recikliranih i obrađenih obavještajnih sekundarnih sirovina, plasiranih u vidu glavne teme u Vijestima, Vijesti su profesionalno dodirnuli samo dno.

Unico
Gost
Unico

E sta radi tabloid Vijesti sa svojim lazima

Drago
Gost
Drago

pa nije laz nego nezakonit snimak. ali dako narod vise ukapira sto nam politicari misle, mada poznaje nam se

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Nemoj da se raspravljaš sa kompjuterskim programom.Pogledaj na google-u šta znači “bot”

Dzmz
Gost
Dzmz

oće li se sad kaznjavati i za ono sto mislimo?
E ja sam onda gotova.!

Toni
Gost
Toni

Evo ga još jedan što ne vjeruje svojim ušima.

Marocco
Gost
Marocco

Ovo je medijska zloupotreba nezakonito prisluškivanih privatnih razgovora to treba da se istakne i da su Vijesti ti koji su prkršile sva prava pojedinca!

Minja
Gost
Minja

Svi ovi sto su odgovorni za ovo nezakonito objavljivanje snimka treba da budu kaznjeni

Petra
Gost
Petra

Neka laju Vijesti nista nece postici od onoga sta su mislili da ce ovim cinom, samo su joj jednom pokazali koliko su postali medijsko dno!

Kapetan
Gost
Kapetan

Svi smo mi ljudi, ali malo je ko covjek! Rocen je ovim saopstenjem dokazao kolika je ljudina, a Vijestima nek ide na obraz sto krse osnovna ljudska prava drugih, a navodno se oni prvi za njih bore.

Vi kako ste...
Gost
Vi kako ste...

Jesi li i ti iz Rasove, pominje te Roçen u razgovoru s kumom?

Lol
Gost
Lol

Xaxaxaxaxa vrh komentar

Mnogo znam
Gost
Mnogo znam

Ti ni sam sebi ne vjerujes u to sto si rekao

Sultan
Gost
Sultan

Glavno da je nas dritan osudio ruzne rijeci,briga njega,on ima partiju i kombi ,ne zanima njega sto nam rusi saradjuju sa jednim od najvecih medija u cg

Jakov
Gost
Jakov

Sramota cime se sve Vijesti bave! Treba ih ukinuti, jer ne zele dobro ovoj drzavi i njenim gradjanima! Vidjeli smo i 2016.god i sad, kad su branili teroriste, a ovamo prozivaju Rocena, koji je zivot ovoj drzavi posvetio!

Ttt
Gost
Ttt

Posvetio je on zivot otimajuci ovom narodu i puneci svoj dzep

AleksaMali
Gost
AleksaMali

Ispucali su sve sto mogli da smisle za Mila pa su mu sad na savjetnike krenuli

SVE u mater
Gost
SVE u mater

🤣🤣🤣🤣🤣🤣mislis

Gordan
Gost
Gordan

Sad su se okomili na Rocena sjutra na nekog drugog i tako sve u krug Vijesti rade, tako da ovo sad sto rade nam nije nepoznanica.

Radosav72
Gost
Radosav72

Ali uglavnom im se sav rad svodi na rad protiv CG

Dunja
Gost
Dunja

Koliko samo mrznje ima, kao da ljudi iz Dps-a nijesu ljudi, kojima treba pruziti zastitu osnovnih ljudskih prava i sloboda.

Oxo
Gost
Oxo

Jel ukusan sendvic?

Srna
Gost
Srna

Svi nekad kažemo ono što mislimo. Niko nije bezgresan,ali kad čujem ova pametovanja ovih sto kritikuju Roccena ux. Gledajte svoja posla!

bele starke
Gost
bele starke

Zaboga kolko li su vijesti platile rusima za taj snimak,ili mozda rusi njima …

Jasminka
Gost
Jasminka

Da je u pitanju neko drugi, ko nije iz Dps-a, svi bi odmah poskakali sa pricom da je doslo do povrede osnovnih ljudskih prava.

dodge viper
Gost
dodge viper

Nasi borci za ljudska prava ne diraju mandica kad kaze da su cetinjani sirotinja ali se lako okome na penzionisanog ambasadora ,neka neka ,pazi kad cu kupiti vijesti ikad vise

Dakica
Gost
Dakica

Kad bi se prisluskivao razgovor ovih iz opozicije sta bi tu onda bilo???

kukuruz
Gost
kukuruz

Zaboga je li ovo namjerno sad izbaceno pred zakon o crkvi i onaj popis ,da se proba opet oslabiti vlast

vinjak
Gost
vinjak

Vijesti kao vijesti ,veliko iznenadjenje da se oni ovim bave

Cudo u Rastov
Gost
Cudo u Rastov

Pitam se zasto ovoliko kkmentara botova NEMA na drugim poralima…Pobjeda Vijesti I TD…VJEROVATNO MUKA VELIKA BIJE OVE JUNAKE JER NA DRUGIM PORTALIMA MORAJU OSTAVITI PODATKE …. OVAKO AJMO BOTOVI…….🤣🤣🤣🤣blago NAMA s njom nasom DOMOVINOM

Ante
Gost
Ante

Meta je prdsjednik Albanije..tacnije Ilir Meta..
E rekao si sto si rekao zakonito ili ne..
Mada ja mislim da je ovo udar na drzavnost cg🤣🤣🤣

CiciMici
Gost
CiciMici

Ne treba da se daje na značaju svim glupostima koje Vijesti napišu. Narod je odavno vidio za koga one rade i sta im je cilj.

Ljuta
Gost
Ljuta

Vjerujem da nema čovjeka koji nije zažalio zbog nekad izgovorenih riječi. ..
Rocen je 👑

Azra01
Gost
Azra01

Vijesti saradjuju sa kriminalnom organizacijom to je činjenica. Samo kad pogledamo sta pisu

SVE u mater
Gost
SVE u mater

Cudno onda zasto ih citas…Citaj Pobjedu🤣🤣🤣🤣

razocaran
Gost
razocaran

Ne skreci problem na drugu stranu.Ti si u pitanji,i niko drugi.

Rene
Gost
Rene

Evo da se na ovu vijest nasmijem kao jedno govedo iz Rasova… haghahgahhgaahgaaahgaa

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zadnji trzaji da se oslabi pozicija Crne Gore prije donošenja zakona o vjerskim zajednicama. Svi Ristovi uvezeni popovi na portalu i par domaćih “srba”. Nijesu ovako komentarisali kad je Amfilohije javno, sve Crnogorce uporedio sa volonvima. Naravno da je sve džabe. Crkve se moraju vratiti Crnoj Gori.

Rajan
Gost
Rajan

Opet Amfilohije…

Marelica
Gost
Marelica

Ne daj boze da gradjani cuju privatne razgovore Zeljka Ivanovica, da vide kako radi protiv ove drzave.

Cudo u Rastov
Gost
Cudo u Rastov

Koliko ima IVANOVICA u ovoj nasoj privatizovanoj dinastiji..
Zacudio bi se od istih ovih kojima se KLANJAS

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Vijesti su u rangu trenutno sa Skandalom i Svetom.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Ne zna se ko je gori, da li opozicija ili novinari.

goveda izRasova
Gost
goveda izRasova

Kako raste IQ ?

Slavko
Gost
Slavko

DPS juce rekao da ono nije pravi snimak, a Rocen danas potvrdjuje da je pravi… hahahahaha ko je nama na vlast…

Cudo u Rastov
Gost
Cudo u Rastov

Salili se malo sa govedima

Polagano
Gost
Polagano

ZAKLELA SE zemlja raju
da se TAJNE sve doznaju…
Nego prepadose li se ostali i ovi botovi koji spremno docekase da tipkaju… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aco Bar
Gost
Aco Bar

Ok Rocko, znaci ako neko pocini krivicno djelo, i otkriju ga putem snimka sa obliznje zgrade npr, on moze da kaze da je to nezakonit nadzor nad njim bio jel tako? Steta je ucinjena za dps koji od broda lagano postaje podmornica hahahaha

gugi
Gost
gugi

kako je u penziji kad na svaki snimak dje je predsjednik ju zvanicnoj posjeti je zajedno sa njim

Bojan
Gost
Bojan

I sad kreće spinovanje, prvo onaj stručnjak iz Srbije pa sad obaj o navodnim crtanjima meta. Kao da mu je neko podmetnuo to što je rekao.

Delija
Gost
Delija

Pitanje za DPS botove,da se pojavi animal Mandica kako pjeva cetnicke pjesme,da li bi kao u slucaju Rocena,stali na njegovu stranu u odbrani njegove privatnosti,ili bi ga razapeli na krst?

Grbavci
Gost
Grbavci

On je sam sebe davno razapeo…

Polagano
Gost
Polagano

Zapjevali bi zajedno ako su torbice meleona sa njim 🤣🤣🤣🤣🤣

Bokelj
Gost
Bokelj

Pa tu je sve jasno,a sve se vrti oko novog zakona o vjerskim zajednicama.Rocen je koleteral a meta je zna se ko,tu ne treba neka inteligencija!

Toni
Gost
Toni

Ne treba, a od prije neki dan vidimo i da je nema nepto mnogo.

Zdrale
Gost
Zdrale

Ko daje naloge botovima na koju vijest da se ukljuce? Ko god da je nije previse bistar jer se iz aviona vide botovski postovi koji ne djeluju ni malo iskreno

Bot šef
Gost
Bot šef

Bot Bubašvaba baca u vatru sve svoje nickove, po četiri komentara u minutu, nije odavno ovako!

Kosta
Gost
Kosta

Nema tog covjeka koji moze da zapamti sta je rekao prije 10 godina trika nema, a ne da se cuvaju snimci! Tako da ovdje se vidi fingiranje pojedinog medija u ovom slucaju Vijesti da diskredituje Roćena personu koja je personifikacija za uspjeh CG!

Znamo svi
Gost
Znamo svi

GOVEDA……Tacno…..Kad nas takvi predstavljaju…
Bili ste svi potreseni nesrecom NA BIOCU…Primijecuje se…..SRAM Vas bilo

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Dps je iskoristio nesrecu na biocu za samopromociju.sjecam se njihovih hvalospjeva kako su oni pomogli i angazovali sve zivo kao da im to nije bila duznost.bolesno.

lo russo
Gost
lo russo

puce duleta knezevic bankar a sa njim i tiraz vijesti…sad moraju nesto novo da nadju da ugrabe jos koji milioncic ivanovi i perovic pa su nasli s portala in4s da uzimaju i obajvuljuju …izgleda vijesti traze srediste zemlje koliko nisko padaju…

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Pa nama je opozicija odlicna kakvi su nam novinari …

goran1978
Gost
goran1978

Mnogi strani novinari kad dođu u Crnu Goru obično traže da se vide sa Roćenom, a samo ođe u Crnoj Gori pojedini novinari pričaju i podmeću laži bez potrebe!

Jadi se rade...
Gost
Jadi se rade...

Prankeri Vovan i Leksus koji su preko Roćena nazvali i Mila Đukanovića i predstavili se kao premijer Ukrajine Grojsman, tražili da im se izbrišu neke firme i ovi pristali, eno su nasankali i Zaeva, koji je od njih kupio autokefalnost Makedonske crkve za 100.000 eura!

kontraš
Gost
kontraš

Da je ovako sniman neki opoziciinar sjutra bi se zvonilo na sva evropska vrata da su moli za pomoc prilikom krsenja ljudskih prava ,ali posto je u pitanju gospodin rocen ,onda je jelte to svima okej,pa eto mans cuti a ostali podrzavaju cinjenicu da je necija privatnost prekrsena

goran1978
Gost
goran1978

Uzaludan je pokušaj onih koji bi na osnovu prisluškivanog privatnog razgovora diskredituju njega u novinarskom miljeu i široj javnosti, jer zna se koliko je doprinio Roćen Crnoj Gori! Nemjerljuv je njegov značaj i doprinos!

kontraš
Gost
kontraš

Samo me interesuje koja je bila poenta objavljivanja ovih snimaka ? I zasto bih ja kao gradjanin trebao da znam sta rocen koji je sad u penziji i vjerovatno igra sah nedje pored mora,mislio o rtcgu prije 15 godina ?

Nikola
Gost
Nikola

Treba da zna sto su radili i sto i dan danas rade

Bojan
Gost
Bojan

Hahhaha, igra šah pored mora. Koji se ti naivac, je li moguće da ovakvih još ima. Ovaj šahista vedri i oblači Crnom Gorom

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Jedan od najbogatih ljudi u C.G covjek koji je ideolog Dps,a zajedno sa Svetom.

Fajter
Gost
Fajter

Primjetna je jednostranost brojnih boraca za ljudska prava, koji ne primjećuju obavještajno-medijsku hajku i grubo narušavanje privatnosti Roćena u dužem periodu. Ili misle da su ljudska prava i slobode samo za njih probrane, ali to njima ide na obraz i tu se jasno pozadina svega ovoga.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Tacno se stvara atmosfera dje pocinje da postaje normalno da se mrze i progone crnogorci,eto in4s siri takvu mrznju i pise takve gadluke na racun i nase istorije i nasih drzavnika a onda drugi dan kuka o ugrozenosti srba u cg,stvarno nevjerovatno

istina!
Gost
istina!

Akteri namjestenih snimaka su promašili cilj ako misle da preko Rocena mogu da se obračunavaju s DPS i državnim vrhom, tu su se zeznuli i pokazali su svoju nemoć!

Nikola
Gost
Nikola

Vidis da nije namjestena nego nezakonit 🙂

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Pocinjem da mislim da kod nas nema opozicione partije koja nije proruska ili makar ne saradjuje s rusijom,sve najamnik do najamnika,niko ni da pita ko nam to snima ambasadora

Heroina
Gost
Heroina

A dzabe je sve ovi satelitima iz Vijesti koji pokusavaju da ukaljaju sve ono sto je DPS i njihovi istaknuti clanovi doprinijeli razvoju ove drzave! Ovim objavljivanjem licnog razgovora su pokazali svoju nemoc i pokazali da su lazni borci za prava ljudi.

StevanPG
Gost
StevanPG

Niko nema pravo da privatne razgovore plasira u javnost i da se kiti perjem kako Vijesti postuju svako pravo i slobodu pojedinca, onda rade sve isto sto i In4s.

NHM
Gost
NHM

Geotice. I ladno čoek tvrdi da se ne sjeća zbog čega je tako žustro reagovao. To znači ili da je lagano zaboravio jednu od najvećih nesreća u Crnoj Gori, ili je ko zna koliko puta na isti način pričao pa je morao da se podsjeti koji je bio povod za konkretnu snimljenu reakciju. Naravno, sasvim je moguće i da lagi… Više »

Kaktus
Gost
Kaktus

Ja sam cuo da mesija becic ne psuje ,ne znam je li istina ali kazu da se on za jezik ugrize ako krene da kaze ruznu rijec,volio bih da mu upoznam uciteljicu da pitam je li istina 😀 ajde ljudi sto ste se pomamili ,nije rocen nista lose rekao ,svi mi psujemo ponekad 😀

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Snimci su stari preko deset godina i postavlja se pitanje vjerodostojnosti istih, ali Vijesti napadaju i pokusavaju da degradiraju i omalovaze Rocena tako sto krste sva prava povrede privatnosti.

Cipsy
Gost
Cipsy

Za svaku povredu osnovnih prava koje su Vijesti pocinele pisanjem lazi treba da odgovaraju i da se podnese tuzba !

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Treba razgraniciti jednu stvar privatni razgovor nekog politicara nije njegov zvanicni stav ili drzavni stav, ovdje su rijeci izvucene iz konteksta i jasno se vidi losa namjera uredjivacke redakcije Vijesti koja je spremna na sve i koja je ovim pokazala da je dotaklo dno dna!

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kao neko cija je tetka tog dana poginula i ko je zamalo izgubio i majku u potpunosti podrzavam sve sto je rocen rekao za tadasnji rtcg

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Strane sluzbe vode jednu siroku i opasnu kampanju protiv Predajednika drzave , a u sklopu toga , napadnu i gospodina Rocena

Edi89
Gost
Edi89

Rocen se napada da bi se diskreditovao Djukanovic

Rajan
Gost
Rajan

…jes, pa ce bit da je Milo za sve kriv….

Leart
Gost
Leart

Zacepio je usta svim ovim partijicama ciji je moral na toj visini da prizeljkuju jos jednu slicnu tragediju kao ona kod bioca ,samo da bi mogli vise da kritikuju dps i sticu politicke poene

brkoo
Gost
brkoo

sve si dobro rekao nema šta da se izvinjavaš

obojica
Gost
obojica

nešto si srko, brko.

zacanka
Gost
zacanka

Odakle nekome razgovori prije 10 godina i de ovako dobro cuju i da nema nikakvih tehnickih smtnji to je nemoguce! Ovo su namontirani razgovori kako bi se pokusala nanijeti steta Rocenu ali dzabe im je sve, vala im je Rocen objasnio sa ovim saopstenjem! Svaka mu cast!

Pedja
Gost
Pedja

Arhiva KGB- ea.

Komita
Gost
Komita

Nista slagali niste,stanje u rtcgu je tada bilo katastrofalno,eto npr milacic im je bio novinar tad ,mislim da to dosta govori 😉

Podgorica
Gost
Podgorica

Ti žalis, ti tako mislis o narodu CG, najeden bahat pa ti moze biti, zasto si to rekao, maloljetan pa zaveden,

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

Vazno je da su se i ove politicke partijice oglasile, jer da im nije Dps-a davno bi nestale sa politicke scene.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Sve razumijem sem zasto niko iz opozicije ne optuzi vijesti i in4s za antidrzavno lobiranje ,ili je mozda njima normalno da nezavisni mediji kupuju snimke privatnih razgovora od kgba ?

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

Iskreno, vise me nista ne moze zacuditi od Vijesti, lazni borci za ljudska prava su ovim i vise nego pokazali ko su i sta su.

ines23
Gost
ines23

Da se objave privatni razgovori Ivanovica i DF e to da cuje narod pa da konacno padnu sve maske oko Vijesti jer nijeste svjesni na sta su sve Vijesti spremne!

Liberal
Gost
Liberal

Nivo nase opozicije je takav da bi pola njih bilo spremno da koristi tragediju na biocu za svoje politicke ciljeve i da spinuje kako je npr dps to namjerno ,,napravio” da bi skrenuli temu sa necega ,a neki su bgm tako i pricali ako me pamcenje dobro sluzi medojevic je taj iz cije je glave potekla ta teorija zavjere

DwD
Gost
DwD

Ne daj boze da je neko objavio razgovor ovih oz Vijesti, ne bi se od njih moglo zivljeti.

Vujaklija
Gost
Vujaklija

Pa ti se prijetelj i kum obraca sa Vi cudno!

Bojica
Gost
Bojica

Rocenu svaka cast, jer je uvijek radio u interesu ove drzave, nikad nije bijezao od posla i uvijek se nesebicno davao! Nista strasno nije sto trazi i od drugih isti rad i trud, mozda je prenaglio u izlivu nezadovoljsta, ali svi smo mi ljudi! A Vijesti su dno dna, jer krsenjem zakona nijesu nista drugo nego obicni kriminalci, kojima drugi… Više »

Vitinka
Gost
Vitinka

Samo se pitam sad dje je civilni sektor, NVO i ostale da osude medijski linc koji je satkan od lazi na Rocena?!?! Nema ih?! Zasto cute sad kad su povrijedjana osnovna ljudska prava?!

Rajan
Gost
Rajan

Jesi ti Vitinka gluva…

Helena88
Gost
Helena88

Gospodin sve rekao!

oliver14
Gost
oliver14

Vijesti su jedno dno dna sa ovim objavama, ovamo kad dodju oni iz EU oni placu kako su “ugrozeni” i tobis su svi borci za prava slobode a ovamo prvi preksaju osnovna ljudska prava!

Kosta
Gost
Kosta

Postaju Vijesti kao In4s kad im to odgovara a ovim namjestenim tekstovima gazi se novinarska etika, gubi se moral novinara i krse se sva moguca elementara prava pojedinca i pojedinac je taj koji je izlozen lincu medijskom bez ikakve potrebe ni kriv ni duzan!

Liberal
Gost
Liberal

O objektivnosti vEsti najvise govori cinjenica da im je pola urednika na odbornickim listama becica i abazovica,da im kolumnista organizuje proteste protiv drzave dok im voditelj drzi liturgije sa amfilohijem,izuzetno objekivno 😉

goran1978
Gost
goran1978

Razgovor je snimljen nezakonito, i nema čovjeka koji ponekad ne zažali zbog izgoverenih riječi i ovim saopštenjem je Roćen pokazao svoju veličinu!

Kantautor
Gost
Kantautor

Sve objašnjeno. Nema mu ko sta vise reci

Stefo12
Gost
Stefo12

Sta ocekivati od tabloida koji finansira becica i njegove crvendace sem da plagiraju ideju od in4sa i pocine ista krivicna djela kao oni

Nikolina BP
Gost
Nikolina BP

A kad ovi nepogresivi uzmu da pričaju o nekome, po ko zna koji put im nece poci za rukom da urade ono što su naumili. Pa neka objave sve snimke ovoga svijeta..

domacica
Gost
domacica

Kad vec objavljuju i nelegalno snimaju privatne razgovore, sto ne objave neki razgovor Zeljka Ivanovica, mislim da bi gradjanima bilo zanimljivo da cuju kako kuje planove protiv ove drzave!

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Kavi se vozač Roki ali je brkove zaboravio.

Jagos
Gost
Jagos

Poznato je svima da strane sluzbe koriste Vijesti u cilju rusenja drzave Cg. Skoro 1000 clanaka protiv predsjednika je ove godine objavljeno od strane Vijesti, a vecina se zasniva na tvrdnjama i neprovjerenim informacijama. Zar takvi mediji treba da nam budu?

Čoban iz Rasova
Gost
Čoban iz Rasova

Onda je velika pomoć došla iz Rusije. Samo kome?

Drago
Gost
Drago

da da to je bitno da je nezakonito snimam a to sto si rekao istinu i ono sto mislis nikom nista. Oprastamo

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Ja mu vjerujem da mu je žao…bez brkova ostao!

katja
Gost
katja

Ti si svojim radom dokazao ko si i sta si. Na ove besposlicare koji vode brigu o onome što ih se ne tice ne obracaj paznju.

Jagos
Gost
Jagos

Poznato je svima da strane sluzbe koriste Vijesti u cilju rusenja drzave Cg. Skoro 1000 clanaka protiv predsjednika je ove godine objavljeno od strane Vijesti, a vecina se zasniva na tvrdnjama i neprovjerenim informacijama. Zar takvi mediji treba da nam budu??

Suncica
Gost
Suncica

E da se uzme prisluskivanje opozicije i svih ovih sto se sad nadju da komentarišu mogu misliti sta bi se desilo. Ali ne njih niko ne dira,Vijesti su dobro placene da o njima nista ne pisu.

sekretarica
Gost
sekretarica

Vijesti su dotakle profesionalno dno, pokazali su da ne rade u interesu ove drzave, a da ih bilo ko sa strane moze unajmiti da pisu negativne clanke o Dps-u. Rocen je dokazao da je velik covjek i postavio Vijesti tamo dje im je i mjesto!

Votka88
Gost
Votka88

Svima je najlakše da napadaju i osudjuju ljude,niko ne gleda sebe i svoj zivot.Rocen je rekao sta je pod ovim mislio i ne znam sta ko tu ima vise da se mijesa i komentariše

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Ko vise obraca paznju na to sto Vijesti koje su sramota za novinarstvo u CG objavljuju

Vojislav ..
Gost
Vojislav ..

Sramota je cime se sve bave, prisluskivanjem razgovora krsi se pravo na privatnost, koje je zajemceno ustavom. Cilj je da se ovakvim snimcima narusi ugled ljudi iz Dps-a, a samim tim i smanji rejting predsjednika Djukanovica.

Igor88
Gost
Igor88

Vijesti iz dana u dan sve više opravdavaju epitet tabloida,to sto oni objavljuju je za svaku osudu.Kopaju po onome sta je bilo,koliko nas je u datom trenutku izgovorilo neke rijeci u afektu i sad neko treba da nam se hvata za to.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Svaka cast Rocenu, covjeku koji je zivot posvetio ovoj drzavi i koji je vrijedno radio, a isto tako to ocekivao i od drugih. Svako drugacije reaguje kada je nezadovoljan necijim radom, i on je covjek, a ne robot!

InesBD
Gost
InesBD

Svi ljudi koji poznaju Rocena znaju i kakav je čovjek,tako da je sve suvišno reci. Covjek je objasnio razloge svoje takve reakcije i tu ne treba više polemisati .

Spojo
Gost
Spojo

A viiidji od kad nismo s Rusijom dobri obrijao brkovi haha

vojo
Gost
vojo

hahhahaha o kuku nama

Prepelica
Gost
Prepelica

Na izveštavanje Vijesti ne treba obraćati paznju. U neistinitost i sirenje dezinformacija smo se davno uvjerili .Bitno je da oni objave sve sto im dodje pod ruku ne bi li sebi dali na znacaju…

Ljuta
Gost
Ljuta

Pogotovo kad se sipali o Budvi svetu i DPS organizovanoj kriminalnoj grupi.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Ranko stari projektantu, ne daj se isprovocirati

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ja ne vidim sta si ti lose tu rekao!! sve je istina ziva.. nista nisi pogrijesio.!!

Roćko kikiki
Gost
Roćko kikiki

A ostali razgovori su dobri?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ae vozi…

Send this to a friend