Politika

Rovčanin: DPS opet manipuliše

Današnje tumačenje odluke o formiranju Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva od strane DPS-a predstavlja klasičnu namjeru za sprovođenje još jedne manipulacije, kazao je Nikola Rovčanin, portparol Demokrata.

Rovčanin

<<<Sekulić: Demokrate pokazale neozbiljnost, pravdaju se prizemnim uvredama i manipulacijama<<<<

“Ovaj Odbor je specifičan i funkcioniše na paritetnoj osnovi, pa je za odluke potrebno da glasa 11 od 14 članova, a ne kao što ste do sada navikli prostom većinom. Dakle, da bi Odbor odlučivao potrebno je najmanje 11 prisutnih članova kao što smo danas saopštili. Imajući to u vidu za nas je većina za odlučivanje kvorum i tačka”, tvrdi Rovčanin.

Prema njegovim riječima, iz sadržine izvještaja Marte Šćepanović cjelokupna javnost se mogla uvjeriti u namjeru DPS-a da prolongira reforme posle izbora 2020. godine.

“Željeli ste da opet iskoristite standardizovane manipulativne metode flomasterima, fantom biračima, partijskim zapošljavanjima i kupovinom ličnih karata. Otkrili smo pisani trag o vašim namjerama i raskrinkali vas pred licem javnosti i međunarodnom zajednicom”, naveo je Rovčanin.

Tvrdi da DPS nije predložio nikakav način implementacije ključnih prioritetnih preporuka OEBS-a.

“Naprotiv, predložili ste njihovo miniranje. Ovoga puta ste plan krađe željeli sprovesti sa setom obmana, ali su vas Demokrate pravovremeno razotkrile na tom putu”, zaključio je Rovačnin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

poštovani i pošteni portparole Demokrata oćete li shodno svojem ugledu i fjnkciji tražiti ostavku MAGISTRA ako se pojavi audiozabilješka kako vaš magistar moli jednog uglednog profesora da utiče na svojeg kolegu sa ekonomskog fakulteta da glasa kako je plagijat ustvari original a original plagijat.

Mojsije
Gost
Mojsije

Kakve sve gluposti saopstavaju Demokrate i Frontovci ?Gradjani ce prepoznati ove muvarose i nevaspitane koji zele da budu vlast.9

Send this to a friend