Politika

Rukovodstvo Novog ljuto: Premijer opet po starom, ignoriše nas

Foto: radio Jadran

Predsjednik Vlade Duško Marković nastavlja sa svojim ignorantskim odnosom prema Opštini Herceg Novi, što je juče potvrdio dolaskom u naš grad, tokom kojeg je ciljano posjetio samo rizort Portonovi u Kumboru, poručuju iz Opštine Herceg Novi na čijem je čelu Stevan Katić.

Prema njihovim riječima, premijer je izdvojio vrijeme da posjeti kompleks u izgradnji, koji je nesporno značajan projekat, ali nije našao za shodno da se posveti drugim, ozbiljnim problemima Opštine Herceg Novi, među kojima je trenutno gorući zasigurno status Bolnice Meljine, uzrokovan lošom privatizacijom sprovednom od strane Vlade Crne Gore.

“Prije dva dana zaposleni u ovoj ustanovi, koja je od neprocjenjivog značaja za kvalitetnu zdravstvenu zaštitu građana, štrajkovali su da skrenu pažnju nadležnih na nagomilane probleme i tada zatražili prijem kod predsjednika Vlade. Samo dva dana kasnije, Marković je bio na nekoliko kilometara od Bolnice i nije iskazao zainteresovanost da se obrati radnicima. Ovakav odnos Markovića ne može biti dobar za Herceg Novi, a onda ni za državu, jer premijer ne smije biti onaj koji ignoriše probleme jednog dijela države, a čije rješavanje je u nadležnosti Vlade na čijem je čelu.Iako iz Vlade dobijamo, za sada samo deklarativno, uvjeravanja da rade u korist građana Herceg Novog, ovakvi potezi premijera Markovića čine da se pitamo – da li je zaista tako?”, pitaju u ovoj opštini.

M.D.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
z d
Gost
z d

Od kada rukovodstvo Herceg Novog vodi računa o građanima? Ovo je smiješno jer su njima bliski samo njihovi džepovi!!!

jgzui
Gost
jgzui

A ne znam što bi Marković gubio vrijeme sa onima koji imaju rezervnu državu

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ma treba odvojit Boku u granicama u kojima je bila pa neka Markovic i ostali dolaze ko turisti dje ih je volja.

Ve$a
Gost
Ve$a

Ko ste vi??? Vi ne postojite, nek vas sumar iz republike sumske pośecuje. Hahahahah!

Cvrc
Gost
Cvrc

Kada budete postovali drzavu CG onda se javite.

Kete
Gost
Kete

Katić i demokrate su dukljani, tako da se ne razlikuju od Duska Markovica

Sales
Gost
Sales

Neka im draza i anfi pomognu

tarmi ricmi
Gost
tarmi ricmi

Sad bi da te pisjeti premijer a kad je prije par mjeseci izasla informacija iz vlade cg da se slabo saradjuje sa opstinama koje vode demokrate,onda ste prijetili da cete brzo uzeti i vlast na drzavnom nivou i da vam saradnja ne treba.ali milo je to postavio kako treba u aprilu

Nikšić
Gost
Nikšić

Tek ćete vđeti kad Vam prođe turistička sezona,vaši probemi nastaju

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahah zato NK cvjeta. A makse časti ti.

Ve$a
Gost
Ve$a

Niksic bogami i te kako, a ti neces nikad, a ni tvoji! Ahahah! Cao Caooo 😁😁😁

alo
Gost
alo

To Markovic namjerno radi i to je i najavio u predizbornoj kampanji – vlada ce saradjivati samo sa opstinama u kojima je dps vlast. I tacka. To se zove kolektivno kaznjavanje zbog izbornog rezultata

spediter
Gost
spediter

alo sto prije u hladovinu da “odmaras”glavu,moze ti skoditi,ne daj Boze.

marius
Gost
marius

Nije da branim premijera,ali mi je ovo vise nego licemjerno s vase strane. Smeta vam sto vas nije posjetio premijer, a pita ste li vi tog istog premijera jer u redu da se odrzava parastos cojeku kojeg je istorija davno svrstala u ratne zlocince, parastos koji je izazv negodovanje vecinske CRNE GORE . Jel to po vama u redu ?

alo
Gost
alo

Pa dje se odrza taj parastos, je li u opstinu ili u neku crkvu u organizaciji grupe od 5-6 gradjana?

marius
Gost
marius

Sva je CRNA GORA znala da ce se parastos odrzat bar 5 dana prije no je odrzan, pa je to vjerovatno i g. Katic znava, pa sto to ne zabrani jer moga predpostavit kakvu ce reakciju u narodu izazvat pomenuti parastos. Ovo u mnogome podsjeca na situaciju sa bilbordima u Budvu kad g. Krapovic pojma nije ima da ce bilbordi… Više »

Ve$a
Gost
Ve$a

Podrzala lokalna vlast… aj cao! Ne postojite!

Send this to a friend