Politika

Šaljivi tonovi na sjednici: Knežević čestitao Sekuloviću ženidbu, Abazoviću rekao da ne mora da ide kod Dalaj Lame kad ima ministra

Na maratonskoj sjednici skupštinskog Odbor za bezbjednost i odbranu osim ozbiljnih tema razgovora, čuli su se povremeno nešto topliji i šaljivi tonovi.

Naime, predsjednik Odbora Milan Knežević, nakon obraćanja ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića, je čestitao ministru ženidbu.

“Vidim da ste malo tonalitetu podobili bračno stanje. Možda da ste se oženili ranije, ne bi bilo 4. i 5. septembra ovako”, rekao je šaljivo Knežević.

Sekulović je kratko kroz smijeh potom prokomentarisao “drugi sam čovjek”.

Knežević je nastavio šaljivo i rekao da možda potpredsjednik Vlade Dritan Abazović ne mora da ide kod Dalaj Lame, jer sjedi pored njega, aludirajući na Sekulovića koji je sjedio pored vicepremijera.

“Vidi se potpuno drugi čovjek. Možda da gospodin Abazović ne ide kod Dalaj Lame, nema potrebe kad je tu  pored njega”, dodao je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darija
Gost
Darija

Zadruga !

Leči se
Gost
Leči se

Frustriran sam sobom

Djetic
Gost
Djetic

Nasa Vlada najveci Reality Show…

Mico zabrdje
Gost
Mico zabrdje

Moja ovo vlada nije!!
A pipun stari saljivdzija,uskoro ce se šaliti u spuzu !!!

Tash
Gost
Tash

Tako, tako, Demokratski front vas diže na sprdnju, svakako su bolji ljudi od vas, izdajnici su vazda bili potrošna roba.

Nikola🇲🇪
Gost
Nikola🇲🇪

Padaajuuu!

Iskra
Gost
Iskra

Padaju vama od 30.08.2020

Rozaj
Gost
Rozaj

E Crna Goro, crnje od tebe nema nista

Srbo
Gost
Srbo

Došlo vrijeme da i Pipun saslušava jedne po jedne još kad Medo zaśede u stolicu biće cirkus.

Send this to a friend