Politika

Samardžić: Zadovoljni smo neuspjehom nasilničke kampanje protiv Crne Gore

Nikola Samardžić

Osnivač političke organizacije Glas Nikola Samardžić saopštio je danas da su zadovoljni neuspjehom nasilničke kampanje koju su protiv Vlade, prjedsednika i Skupštine Crne Gore vodili segmenti vlasti i opozicije, i svi mediji u Srbiji i Crnoj Gori pod uticajem Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa.

“Veoma ohrabrujuće je mudro i uzdržano postupanje vrha Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, i svih vjerskih zajednica u Crnoj Gori. Novi pokušaj da se poremete nacionalni i vjerski odnosi u Crnoj Gori još jedan je incident propale zločinačke politike Slobodana Miloševića i njegovog režima”, objavljeno je na zvaničnoj Facebook stranici Glasa.
Danas tu politiku, kako dalje navode, kao farsu ponavljaju njegovi sljedbenici Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Zadovoljni smo neuspehom nasilničke kampanje koju su protiv Vlade, Predsednika i Skupštine Crne Gore vodili segmenti…

Posted by GLAS Nikole Samardžića on Wednesday, January 8, 2020

“Smatramo da su institucije Evropske unije dužne da se probude iz zimskog sna i utvrde sve činjenice, od pokušaja udara na Crnu Goru 2016, do danas. Ko je, i kako, u Srbiji i Crnoj Gori, pozivao na vjerske i nacionalne sukobe istovetnog jugoslovenskog naroda? Da li su ovakvi pozivi na mržnju i obračune nastavak hibridnog rata zvanične Rusije vodi protiv Evropske unije, kako bi se zaustavilo proširenje Evropske unije na ostatak Balkana?”, piše na Facebooku Glasa.

Uvjereni su da su svaka anticrnogorska i svaka antievropska politika antisrpske.

“Uvjereni smo da su svaka lijenjost ili kukavičluk zvaničnika i institucija Evropske unije antievropski”, zaključili su u Glasu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miko
Gost
Miko

Da,svako je zlo u Srbiji poteklo od Crnogoraca ,uvezenih a Srbija samo prima samare za nesto sto je uradjeno u njeno ime.. Slobo ,Arkan ,Radovan ,Djilas ,Kapa general i milion drugih karaktera iz CG.

Ljuta
Gost
Ljuta

Nevjerovatna diskriminacija na koju bi trebalo tuzillastvo reaguje
Da li postoje ti Srbi u CG od 2006g kad je stvorena nova drzava CG bez kontinuiteta….? Zasto dozvoljava tuziladtvo i te NVO ovakve javne uvrede….

Posmatac
Gost
Posmatac

Šta je ovde i za koga uvredlivo?
Istina boli I to ono što te ljuti pa si Ljuta.

murko
Gost
murko

Mudar ovaj Crnogorac. Pun Beograd i Novi Sad takvih. Mora da ih imate na pretek, kada ih tako lako izvozite. Malo zla je zadesilo Srbiju, a da nije imalo crnogorske korene. Od Kralja Aleksandra, preko Jove Kapicica i Djilasa (oba) do Slobe i Arkana. Plejada asova. Cela petokolonaska NVO scena u Srbiji je udbasko-komunisticko-crnogorskog porekla. Deca i unuci generala i… Više »

ACDC
Gost
ACDC

Uvijek nam zli vjetrovi dyvaju iz BG

Milorad
Gost
Milorad

Već 150 godina.

Riki
Gost
Riki

Ovi Samardžić je sa Graova, ka i svi ,dobar Crnogorac.

amo
Gost
amo

Nije sa Grahova nego sa Dragalja(Krivosije)

PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Ko je ovaj hvalisavac?

Sogo M
Gost
Sogo M

Neprocjenjiv je znacaj ovog lika u svemu tome, neprocjenjiv !

Cuca iz Boke
Gost
Cuca iz Boke

Ja verujem da dobro srče neđe iz državnih fondova.

Mileva
Gost
Mileva

Crna Gora će se oduprijeti svim neprijateljima. Srbija se teško odupire jednom neprijatelju – njenom predsjedniku.

Komita
Gost
Komita

Svaka cast samardzicu!!!

Milorad
Gost
Milorad

Srbija se odupire sama sebi.

Send this to a friend