Politika

Šaranović: Od DPS-a ni orah iz ruke ne bismo uzeli

Danilo Šaranović

Od Demokratske partije socijalista ni orah iz ruke ne bismo uzeli, poručio je poslanik Demokrata Danilo Šaranović, nakon što je poslanik DPS-a Mihailo Anđušić kazao da zbog viših interesa tolerišu ponašanje Demokrata.

Šaranović je naglasio da današnja izjava Anđušića, predstavlja očajnički pokušaj prvog javljanja iz političkog ćorsokaka u kome ste se našli, nakon političke kapitulacije DPS-a. R

“azumijemo nervozu zato što ste satjerani u ćosak i što ste morali prihvatiti Briselski plan pod pritiskom međunarodne zajednice. Nije lako podnijeti poraz i to prvi put u poslednjih 30 godina, kada vam je za samo nekoliko dana pao Plan kog je prezentovao Branimir Gvozdenovć, a branio ga u Skupštini Predrag Bulatović. Gvozdenovićev plan je poništen i poslat na smetlište parlamentarne istorije, a Briselski plan je postao pravno obavezujući. To je vrhunac vašeg političkog debakla”, kazao je Šaranović.

On je napomenuo da se više na Odboru za sveobuhvatnu izbornu reformu neće raditi po Planu DPS-a, već po Planu Demokrata jer, kako je dodao,  DPS-ov plan nije izdržao probu vremena i srušen je za samo nekoliko dana.

“Sve vaše predloge i rješenja koja ste u međuvremenu kreirali u kabinetima najvećih balkanskih manipulatora možete da okačite mačku o rep. Sa nama ih nećete usvajati, jer je praksa pokazala da predlažete rješenja koja obezbjeđuju lakšu izbornu krađu. To je poslednji put pokazala i 2014.godina, kada ste usvojili izborne zakone po vašoj mjeri, sa tradicionalnim opozicionim partnerima. To vam ovoga puta ne može proći”, jasan je Šaranović.

Poručio je DPS-u da ne obmanjuje i ne vara građane.

“Ne radi se o unpaređenju, već o sveobuhvatnoj izbornoj reformi. Riječ unapređenje je stajala u vašem planu koji je Crna Gora srećom brzo zaboravila, jer je srušen zahvaljujući Planu Demokrata. Zato ste morali spuštenih glava da glasate i za izmjenu naziva odbora, pa se sada zove Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva”, dodao je on.

Šaranović je poručio Anđušiću da se ne bavi  licemjerstvom i ne pokušava na taj način da obmanjuje javnost, a svoj poraz opravda izmišljotinama o nekakvim zajedničkim inicijativama.

“Svi članovi odbora su izabrani i glasovima vladajuće većine, ali nije to zajednička inicijativa i nikada ne može biti, već najveće poniženje DPS-a u istoriji. Spuštenih glava ste morali u zarez da prepišete Briselski plan i amandman Demokrata jer ste bili satjerani u mišiju rupu od nas i međunarodne zajednice. Sa vama zajedničku inicijativu mogu imati samo kriminalci”, tvrdi poslanik Demokrata.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Istaknuta poza sa crvenom kravatom i lupetanje prepoznatljivo za ovu druzinu.

marius
Gost
marius

Orae sigurno uzeli ne bi,ali zato platu uzimate redovno. E , ko ve ne zna !

awetinja
Gost
awetinja

Bi vala orah, ne zezaj

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko su ovi?

Felix
Gost
Felix

Demokrate, jedini iskreni opozicionari.

nk-lscg
Gost
nk-lscg

smijesni su, vidji mu frizure ko Titov pionir,ali je..a ciljaju biracko tijelo

Haris
Gost
Haris

Zato od građana uzimate i šakom i kapom punih oraha, po 2.000,00€ mjesečno za NErad parazita, ljepota.

Nagib
Gost
Nagib

Onaj te Andjusic poklopi…

Lol
Gost
Lol

Vidji mu stav, ka veliki 😂

Fileopg
Gost
Fileopg

ogavnog govora, a tako mlad čovjek djeluje kulturno…

d.b.
Gost
d.b.

Demokrate a nekako nedemokratski nastrojeni, prčasti i papričasti. Treba malo sa zemlje politiku da vodite, jer mi se čini da vi u letu pričate.

ooo
Gost
ooo

Možeš li smiješni čovječe da prestaneš da iskačeš po youtube-u. Ako mi je do karikatura upaliću Beni Hila ili Čarli Čaplina.

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Orah necete pare ocete!!!!!!

Pop
Gost
Pop

Uzeli su par mandata opoziciji uz pomoć DPSa a za orahe ćemo lako. Najveća opoziciona prevara svih vremena je crvena Demokratska Crna Gora zvana demokra(va)te.

Skorpion
Gost
Skorpion

Koliko su oni Demokrate toliko im bog pomoga.

Send this to a friend