Politika

Sastanak Novske lista, Biram Bar i Crnogorske: Uz pomoć kolega rješavati probleme

U Herceg Novom sinoć je održan drugi sastanak predsjednika Novske liste Sava Marića, Biram Bar Radomira Novakovića i Crnogorske Vladimira Pavićevića na kom su lideri ovih partija sagledavali uporednu praksu u funkcionisanju ove tri primorske opštine.

Marić je podsjetio da je ova vrsta konsultacija tri stranke započeta prije mjesec dana sastankom u Baru i da se na ovaj način neki problemi sa kojima se suočavaju sve tri opštine mogu lakše rješavati.

“Naravno. uz ovakvu vrstu konsultacija i uz pomoć, pa i podršku kolega iz drugih opština”, dodao je on.

Novaković je podsjetio da je svih pet odbornika stranke Biram Bar u SO juče podržalo građansku inicijativu da je vrtić u baru potreban, ali na drugoj lokaciji.

“Predstavnici Biram Bar uvijek će i na svakom mjestu uvažavati građanske inicijative kojima se korektivno djeluje u odnosu na predloge vlasti na koje građani imaju primjedbe”, naveo je on.

Lider Crnogorske Pavićević ukazao je na komplikovanu političku situaciju u Budvi, ali i na odlične rezultate u radu opštinskih organa, naročito nakon ulaska Crnogorske u budvansku vlast.

“Pohvalio bih posvećeni rad prvog potpredsjednika opštine Vladimira Bulatovića, kao i dosadašnju kooperativnost predstavnika drugih političkih stranaka koje su u vlasti u Budvi. Kao posebno važno istakao je pitanje uređenja privremenih lokacija u Budvi”, zaključio je on.

Sledeći, treći sastanak predstavnika ove tri stranke zakazan je za petak, 14. decembar i biće održan u prostorijama Crnogorske u Budvi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
z d
Gost
z d

“Lider Crnogorske Pavićević ukazao je na komplikovanu političku situaciju u Budvi, ali i na odlične rezultate u radu opštinskih organa, naročito nakon ulaska Crnogorske u budvansku vlast”. Najveći uspjeh su postigli kao suorganizatori “veličanstvenog ” skupa koji je proslavio 100 godina okupacije Crne Gore!!!

1485
Gost
1485

obicni profiter, nema od njega ljeba

Send this to a friend