Politika

Savez Da svako ima pregovara sa Milićem i Danijelom Pavićević

Politički savez “Da svako ima”, kojeg čine SNP, Ujedinjena Crna Gora, Radnička partija i nezavisni poslanici, planira da pregovara sa poslanicima Srđanom Milićem i Danijelom Pavićević o širenju svoje koalicije, saznaje Pobjeda.

Više izvora ovog lista iz vrha tog saveza je saopštilo da bi uskoro trebalo da počnu pregovori sa poslanicima izabranim sa liste predizborne koalicije “Ključ”, Danijelom Pavićević i Srđanom Milićem.

“Savez “Da svako ima” ima trenutno pet poslanika: Aleksandra Damjanovića, Anku Vukićević, Janka Vučinića, Gorana Radonjića i Gorana Danilovića. Plan koalicije je da taj broj poraste do osam, čime bi se izjednačili sa jačinom poslaničkog kluba Demokrata”, rekao je Pobjedi izvor iz vrha koalicije.

Više detalja o širenju koalicije trebalo bi da bude poznato na sjednici Predsjedništva SNP-a koja je zakazana za danas.

Pavićević i Milić od početka skupštinskog zasijedanja bojkotuju rad parlamenta, iako je u jednom momentu preporuka od predsjednika SNP-a Vladana Jokovića bila da se vrate u parlament i prekinu bojkot.

“Milić i Pavićević su se oglušili i o ranije pozive Jokovića o formiranju poslaničkog kluba, ali pretpostavljamo da će poziv Davidovića i ostalih teško odbiti”,  rekao je izvor Pobjede.

Izvori ovog lista ne isključuju mogućnost pregovora i sa nezavisnim poslanikom Neđeljkom Rudovićem, ali je ta opcija manje vjerovatna, imajući u vidu da su bivšem potpredsjedniku GP URA apsolutno neprihvatljivi stavovi saveza da 21. maj Dan nezavisnosti nije istorijski datum kojeg treba slaviti.

Da će biti pregovora o proširenju u subotu je najavio predsjednik SNP-a.

“Pregovaraćemo sa pojedinim parlamentarnim i vanparlamentarnim partijama, sa slobodnim intelektualcima pojedincima kao i sa svima onima koji bi podijelili sa nama one vrijednosti koje smo uspostavili pri formiranju ove koalicije i koji bi se s njima služili”, rekao je Joković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
srki
Gost
srki

Sastali se stari gubitnici

crni sin
Gost
crni sin

Neki novi propali savez u najavi? Je li moguce da nam je opozicija ovako jadna i da sklapa saveze na svakih par mjeseci

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Od ovog saveza nema nista , a kamoli nesto prosperotetno

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Jos jedna propala i prolazna politicka ideja

oliver14
Gost
oliver14

Saves “da svako ima” nesto je kontradiktoran sa njima samima, njih nema dovoljno a oce da svi imaju?! To nema veze s vezom.

Kosta
Gost
Kosta

Izgleda da ni srpske pare ne mogu da ih ujedine nego jos traze ljude da ih ima vise.

goran1978
Gost
goran1978

Ovi se jos nijesu sastavili ovo mi je najjace od svega.

Kalina
Gost
Kalina

Poslednji krug u monci… Umjesto da se povuku i zastire ovi propali lešinari jure mandate a lažu narod… Pih

suzavac
Gost
suzavac

Ovi će nas spasiti.

Send this to a friend