Politika

Savjet mladih DPS: U Beranama nezaposlenost najveći problem

Berane

U Beranama trenutno najveći problem mladih je nezaposlenost, koja ih prisiljava da u sve većem broju nepovratno odlaze iz grada, ocijenjeno je na sjednici Izvršnog odbora Savjeta mladih beranskog DPS-a.

Sjednicom je predsjedavao Branislav Jokić, predsjednik Opštinskog odbora SM DPS Berane, a u ime predsjedništva Savjeta mladih DPS-a Crne Gore obratio se i potpredsjednik Adnan Hadžić.

Predložene su konkretne mjere i aktivnosti u cilju aktuelizovanja i rješavanja ovog gorućeg problema.

U diskusijama mladih iskazano je veliko nezadovoljstvo neodgovornim odnosom beranske lokalne vlasti prema životnim problemima građana.

“Na sjednici je, takođe, dat i osvrt na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori. Konstatovano je da mladi ne smiju i nece dozvoliti da dezinformisanje putem društvenih mreža i medijsko spinovanje utiču na destabilizaciju Crne Gore, te da je podrška mladih Berana Milu Đukanoviću, predsjedniku Crne Gore i DPS-a bezrezervna, kao i da programski principi politike DPS-a nemaju alternativu”, navode iz DPS-a.

Zaključeno je da nacionalistička retorika i politikanstvo ne mogu ugroziti evropski put Crne Gore koji je trasirala Demokratska partija socijalista, niti mogu ugroziti njenu nezavisnost i razvoj u okvirima evropskih i evroatlanskih vrijednosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milos
Gost
milos

e moji beranci e nasa zemljo . . dokle moramo ici po svijetu trbuhom za kruhom hljebom . . . blago nama sa njima . . .,trazili smo gledajmo . . . .

Idriz Muratović
Gost
Idriz Muratović

Ajde?!?!?
Pa zašto ste onda u DPSu?
Ne slinavite više, pokrijte se ušima.

Jovanka
Gost
Jovanka

Beranama, kao i svakom drugom crnogorskom gradu, najveci problem je sto se nalazi u Crnoj Gori koja je lider u regionu.

Miki
Gost
Miki

Ne zaboravljaju gradjani Berana ko ih je doveo do toga da se iseljavaju iz svog grada, i ko je doveo grad do propasti.I sad, isti ti koji su poptpuno unistili Berane, aa sve radi svojih privilegija i benefita pricaju o postenju i odnosu lokalne vlasti prema mladima…Da li se ikada zapitate sta znaci cist obraz gospodo iz Dps-a? Ako uopste… Više »

Sirena92
Gost
Sirena92

Nikad nesposobnu opoziciju ne bih mogla da podrzim, oni zaboravljaju i na njihove svakodnevne radne obaveze, jer im je glavna preokupacija dps. Sa ovakvom opozicijom nije ni cudo sto nam se vlast na izborima ne mijenja.

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

I opozicija nekome da pomogne. Tuga.

DwD
Gost
DwD

Na sledecim izborima opozicija se vraca na svoje prvobitno mjesto, zadnji redovi su za njih rezervisani. Gradjani jedva cekaju da ih se otarase.

Iva Beranae
Gost
Iva Beranae

Dps mora da shvati da narod pamti i ne zaboravlja kako je živio dok su se oni nešto pitali. Njihovo vrijeme je u Beran ama, hvala Bogu, prošlo.

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Tako je Ive, nete ga sijedat u one fotelje 😉

Uros
Gost
Uros

Dps tjera mlade da bjeze iz Crne Gore…

Nino
Gost
Nino

Pomogla im je Dps da odu iz ove drzave jer nemaju posla! eto samo to…

Kosta
Gost
Kosta

Pronadjose i ovi nekog pismenog u svojim redovima da pise saopstenje

Nikola
Gost
Nikola

Srecom, Dps je ruzna proslost Berana

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Ahaha, a ko je doveo do toga…Vas Vuka Golubovic koji je maznuo 10 meleona iz kase…i onda se cojek zapita kako mladi cojek iz junackih Berana moze da pomisli da udje u DPS…Scekic je dosta uradio i pomoga ljudima, ali treba stabilizovat kasu posle vas nije lako jer vi kad uzmete to je poprilicno…

Nino
Gost
Nino

Tako je! I sad lazu, samo da bi skupili jeftine poene!

Helena88
Gost
Helena88

Sta Opozicija ima da kaze na ovo, Dps nije na vlasti pa ne mogu da ga krive za nezaposlenost, pošto im je on inače kriv za sve

Kantautor
Gost
Kantautor

Važno je da su se aktivisti Demokrata zaposlili, a vidi se kome uskracuju prava

Rafaello
Gost
Rafaello

Pogesno sam vjerovala da opozicija moze gradjanima da pruzi nesto novo, i da ce da se potrude za opstine u kojima imaju vlast, ali ne, njima je izgleda jedino bitno da pobijede dps i da opstine stave po strani. Kako bi to onda vodili drzavu? Sigurno bi jedno godinu dana likovali, dok bi drzava lagano tonula pritisnuta brojnim problemima.

Send this to a friend