Politika Đukanović čestitao Dan opštine Šavnik

Šavnik kao i cijeli Durmitorski kraj simbolizuje postojanost Crne Gore

Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. jula – Dana opštine Šavnik, predsjedniku Opštine Mijomiru Vujačiću, predsjedniku Skupštine opštine Jugoslavu Jakiću, odbornicima, svim građanima Šavnika i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Šavnik sa svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i cijeli Durmitorski kraj, simbolizuje postojanost Crne Gore, utemeljenu na slobodarstvu od iskona, i antifašizmu kao trajnoj istorijskoj vertikali. Na tim čvrstim fundamentima Šavnik je davao i daje izuzetan doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti, kao i afirmaciji naše države, uvažene članice NATO, zemlje na pragu EU, koja je pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti”,naglašava se u čestitci Đukanovića.

Dodaje se da u takvom stabilnom državnom okviru, vlast na svim nivoima mora uložiti dodatne napore za stvaranje materijalnih i drugih pretpostavki za kvalitetniji život naših građana, i u Šavniku, i širom Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

To je od skora Crna Gora, moj domaćine.
Pola ih slavi Svetog Savu,kojega proćeruju
novi šizmatici. A druga polovina ne zna latinicu.

niro
Gost
niro

Ne lupetaj a kad je to od skoro Šavnik je pripadao Crnoj Gori od 19 vijeka 1878 g. kad je C.G međunardno priznata kao 27 država ,to je već vijek ipo.Do tada ste pripadali Turcima iz te borbe su sa njima nastali su čuveni junaci Novica Cerović koji je bio na dvoru na Cetinju a ne kod tvojih Obrenovića.

Rajan
Gost
Rajan

Ko ono ubi iz Savnika Turskog pasu…. toliko sto su bili pod njima…. znas li ti jado moj dje zive cuveni Uskoci I da tu nikad Turska noga nije krocila… nije ti to Cetinje

Send this to a friend