Politika

Šćekić i Obradović čestitali Bečiću: Potrebne suštinske reforme i mnogo pravde

Aleksa Bečić

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić i predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović čestitali su danas predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću izbor na tu funkciju, poželjevši mu uspjeh u radu.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, Šćekić je istakao da je uvjeren da povjerenje poslanika i građana Crne Gore Bečiću daje snažnu volju da najviše zakonodavno tijelo u zemlji vodi uspješno i pravedno, sa ciljem stvaranja slobodnog i demokratskog društva.

Dragoslav Šćekić

“Siguran sam da ćemo imati dobru i kvalitetnu saradnju, na dobrobit građana Berana i Crne Gore. U to ime, primite moje iskrene pozdrave”, stoji u čestitki predsjednika opštine Berane.

Obradović je, pak, naglasio da je povjerenje koje je Bečiću ukazano potvrda političkog kapaciteta, ličnog integriteta i autoriteta koji je stekao u razvoju demokratije u Crnoj Gori.

Novica Obradović

“Tako da ćete, čvrsto sam uvjeren, na polju parlamentarizma, kao jednom od najvažnijih faktora za napredak demokratije, dati svoj puni doprinos. Da bi stvorili novi entuzijazam za politiku jednakih šansi, našem društvu su potrebne suštinske reforme i mnogo pravde. Poznavajući Vas, siguran sam da ste spremni i odlučni da te reforme i sprovedete”, poručio je Obradović novom predsjedniku Skupštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Plimut expres
Gost
Plimut expres

Sada će da stižu čestitke od predsjednika mjesnih zajednica, skupštine stanara, proizvođača pljevaljskog sira,udruženja pčelara…

Sova
Gost
Sova

Kakva je ovo vijest? CG ima dosta opština. Hoće li sad svako da čestita i da se to objavljuje?

nepristrasan
Gost
nepristrasan

ovaj kukavac ko malo djete srecan sto je predsjednik parlamenta u koji nije ucestvovao 5 godina ali uzimao plate

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A pravda se svodi na,svi srbi u jednoj državi.

Send this to a friend