Politika

SD Mojkovac: Veličanje Mladića ne oslikava većinsku volju građana Mojkovca

Koalicija DPS, SD i LP Mojkovac sa predaje liste (Arhiva)

Socijaldemokrate Mojkovca saopštile su da, i pored činjenice da koalicija kojoj su pripadale nije ostvarila apsolutnu većinu na juče održanim lokalnim izborima u toj opštini, izražavaju zadovoljstvo time što će, kao i do sad, i u narednom periodu biti zastupljeni sa jednim odbornikom u lokalnoj Skupštini.

“Vjerujemo i u to da će određeni politički subjekti, bez obzira na lične i partijske animozitete, dobro razmisliti prije nego u Mojkovcu formiraju vlast sa onima koji javno veličaju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića. Sigurni smo da se da ideja ne oslikava u većinskoj volji građana Mojkovca, ali ni Crne Gore.

Izražavamo zadovoljstvo što su i ovi izbori, kao i prethodna dva ciklusa lokalnih izbora, pokazali da su Socijaldemokrate ukorijenjene u svakoj opštini u Crnoj Gori, bez obzira na to da li nastupale iz vlasti ili opozicije. Mi smo i dalje jedina od dvije partije koja je zastupljena u lokalnim parlamentima svake opštine u Crnoj Gori”, poručeno je iz mojkovačkog SD-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Slavni Mojkovac đe su nam preci duše ostavljali okrenuo se srpskim nacionalistima iliti anticrnogorskim vrijednostima? Ko je tu pjevao Mladiću ili bio blizu njih neka sebe dobro pogleda u ogledalo.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Ja cu vam reci i dati komentar u vezi naslova, vjerujte da to nisu mojkovcani skandirali budite ubijedjeni u to nego sva ona lica koja su dosla u mojkovac ovih dana e ti su predvodili i skandirali po lokalima a nasa omladina bilo koje partije to nije radila.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Postoji li ovo sd vise

Cucki
Gost
Cucki

A vi ste?

Send this to a friend