Politika

SDP: Bečić saradnike UDBE da potraži u najbližem okruženju

SDP

Aleksi Bečiću preporučujemo da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi, jer, ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa, upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a, saopštili su danas iz Socijaldemokratske partije.

<<<Demokrate: Žestoko smo potcijenili kapacitete Ranka Krivokapića i SDP-a<<<

<<<SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om<<<

“Osjećamo odgovornost što je sa naše liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru. Svjesni objektivne odgovornosti, iako je Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova Opštinskog odbora SDP Kotor jednoglasno zaključilo da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a”, naveli su u toj partiji.

Kako ističu, niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koja sa nastala pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju da okrive za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj.

“Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP”, poručili su iz te stranke.

10 Komentara na "SDP: Bečić saradnike UDBE da potraži u najbližem okruženju"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend