Politika

SDP: Bečiću, da li je Krapović obilježavanju Podgoričke skupštine prisustvovao uz Vašu saglasnost?

Aleksa Bečić

Prisustvo visokog predstavnika Demokrata na jučerasnjem skupu u  Budvi, u organizaciji udruzenja Srpski narod Boke, uz poruke sa  skupa koje duboko vrijeđaju crnogorsku drzavu i njen građanski  koncept, sve su prilike, demantuju više puta saopšten stav ove partije  da ih identitetska pitanja ne interesuju, ocijenjeno je danas iz Socijaldemokratske partije SDP. Iz te partije pozivaju predsjednika Demokrata Aleksu Bečića da saopšti javnosti da li je predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović prisustvovao ovom skupu uz njegovu saglasnost, i naglasili da ako se ne ogradi od tog prisustva onda će biti jasno da suštinski misli jednako kao govornici i  organizatori skupa.

<<<Skandalozne poruke iz Budve: Negiraju crnogorsku naciju, oslobodiće srpsko more<<<

“Poruke o nekakvom “ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog  mora” neodoljivo podsjećaju na devedesete godine prošlog vijeka i
politiku velikodržavlja i nacionalizma koja je zapalila bivšu  Jugoslaviju. I akteri su manje više isti kao i tada, samo djelimično  čudi sto ce na takvom skupu, u prvom redu, predstavnik partije koja  sebe smatra građanskom. Poruke koje su se čule sa skupa, a i sama ideja i koncept ovih  okupljanja, imaju samo jedan cilj-da manipulisanjem istorijom dodatno  podijele građane, pa se pitamo što ce na takvom skupu neko čiji je  slogan-Pobjede, a ne podjele”, navode u SDP-u.

Prema njihovoj ocjeni ako je predstavnik Demokrata bio kojim slučajem u zabludi, pa došao na ovaj skup u dobroj namjeri, onda ga je morao napustiti čim je čuo  brojne uvrede na račun Crne Gore ili recimo poruka “o oslobadjanju  srpskog mora i ujedinjenju srpskih zemalja”.

“Nekako se na osnovu svega nameće zaključak da Demokrate, po pitanju  istorijskog trajanja i odnosa prema građanskom konceptu države, misle, nažalost, isto kao i DF. Pozivamo predsjednika Demokrata Aleksu Bečića da saopšti javnosti da  li je njihov predstavnik prisustvovao, uz njegovu saglasnost, ovom  skupu, na kojem se vrijeđala Crna Gora. Ako se ne ogradi od prisustva  onda će biti jasno da suštinski misli jednako kao govornici i  organizatori skupa”, zaključuju u SDP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sramite se
Gost
Sramite se

Pitanje za Ranka Krivokapica i tzv. Crnogorsku: Zasto odrzavate velikosrbe na vlasti u Budvi? Sto cinite sa njima? Je li to u interesu drzave Crne Gore ? Sram vas bilo !

Bez prenemaganj
Gost
Bez prenemaganj

Demonkrate su skinule jagnjeću kožu i ukazalo se vučje lice.

Vuk
Gost
Vuk

Crvenkapice, ti li si?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije Vuče Crvenkapa. Crvenkapa smo bili 1918-e. Sad smo dobri lovac. Pa se bojim da ćeš da podviješ rep.

Musa
Gost
Musa

Ihh, kakav autogol Krapovica..

Cujes
Gost
Cujes

I poslije 30 godina mi sa 300e u dzepu raspra ljamo oko istih stvari 🙂 Malo je rec kataklizma….

freeMNE
Gost
freeMNE

a serviraju nam ih ovi, što bi da nam bude 200e

Fileopg
Gost
Fileopg

tužno da ovakva saopštenja piše partija koja je ćetnićiji crnogorskijem glasovima omogućila preuzimanje vlastu u primorju . Nije toliko strašno što im prodaše vlast zarad dvije tri funkcije no je strašno što još im je podupiru poslije ovih klerofašističkih divljanja.

Duh iz LAmpe
Gost
Duh iz LAmpe

E moj Alek ti i tvoja partija ste izgubljeni i vremenu u prostoru, nemoj mislit da narod je slijep prored svojih ociju. I tvoj rezultat na proslogdisnjim izborima nije pobjeda tebe kao i tvojih stranackih botova , koji su rangu Rankovim kako po ljudskosti tako i po ” zadnjem kraju ” . Vec moze smatrati osvezenjem i politicke sceneu CG.… Više »

CiNick
Gost
CiNick

Ovakvi skupovi makar rezolutno pokazuju ko je ko i što nam misli. To im je i krajnji domet. Ipak, prevencije radi treba ih metnut na spisak sigurnostno interesantnijeh persona i osigurat im takav tretman.

Dalibor
Gost
Dalibor

DF očekivano,Demokrate malo iznenadile,sve u svemu jadno!Milu najveća podrška stiže od DF-a.Poslije ovoga,ne mora da brine za slijedeće izbore.

Janko Djurkovic
Gost
Janko Djurkovic

I Vi da vodite Državu, kako da ne!

Boka Ko
Gost
Boka Ko

A Vi kao nijeste znali sa kim ste u koaliciju, nego bar da se pokajete možda ima spasa za Vas

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

Maske su pale davno gospodine Ranko, nego vi to nijeste htjeli ili željeli da vidite. Zarad vaše ambicije ušli ste u to izdajničko kolo i to pred sam pristup CG u NATO savez. Sad kušajte tu kisjelu čorbu sa njima i čekajte sljedeće izbore da vas pometlamo sa političke scene. Vas, Purka, Abazovića i sve lažne Crnogorce, jer smo vas… Više »

Vikasin S.
Gost
Vikasin S.

Ajde nek si sve u pravu ali ko su pravi Crnogorci po tebe. Obrad, Gvozdo, Snimke…Miško…Rakočević junior i senior..ovaj Vuković iz Plevalja…Bobo…sigurno jesu, no mi reci samo jednog koji je to bio i prije 98.e. ako možeš.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Vukašine, praviš grešku. Političar je zanimanje. Crnogorci su narod. Crnogorci su kult Sv. Vladimira, hiljadugodišnja luča slobode, prva državna štamparija, poštovanje protivnika, prezir a ne mržnja prema domaćim izdajnicima, sve tri kofesije, najljepša nošnja… To je Crnogorac a ne osoba.

Hmmm
Gost
Hmmm

Kult Sv. Vladimira… Koje ludilo mozga… Ni otac ko mu je bi ne znaš.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Hmm, možda da ti malo naučiš svoju istoriju. No ti si u problemu. U Crnoj Gori si a Crna Gora nije tvoja. Pa ne znaš da li da učiš herojsku istoriju Crne Gore ili da učiš o 500 godina robovanja pod Turcima. Pušti ti Sv. Vladimira, imaš ti Sv. Nikolaja i Sv. Popa Macu.

Leopold
Gost
Leopold

Dobar komentar. Ne plašim se kad vidim da ima još pametnih i staloženih CRNOGORACA!

Crnogorkapg
Gost
Crnogorkapg

Ima nas, ima, i sve vise ce nas biti. Sad znamo sto nijesmo znali, sto se krilo takozvanom beogradskom naukom. Ima nas, hvala Bogu Gospodu!

Milenko
Gost
Milenko

Pa Bečić ga je tu i poslao pošto on nema cojones da prisustvuje.

bleferi
Gost
bleferi

SDP i Crnogorska su se obrukale, za bečićevce se zna da su četnici jer su sastavljeni od esempeovaca i deefovaca. Sve je jasno. Crnogorcima prirodnim Bog u pomoć, Sveti Petar Cetinjski i Sveti Vasilije Ostroški! Živjela Crna Gora na vjeki vjekova!

Starac Fočo
Gost
Starac Fočo

@bleferi
Bravo prijatelju, potpisujem svaku riječ. Živjela nam Crna Gora u vjeki vjekova. AMIN BOŽE!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

SDP pita…..cetniksdenokrat….odgovara…Tako sve dok gradjani ne zavrse u ludnicu…Vlast je stvirila cetniks i rista s….u?..Zamislite da gradjanin radi za 150 eu…Zamislite kakvu smo drzavu stvorili..Pa normal da niko ne pita ua cg…Tragedija jedne nacije..

Njegos
Gost
Njegos

Krapovic je za podjele i poraze izgleda Becicu. 😀

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Bečkovi svjedoci razotkriveni

Randolf
Gost
Randolf

Istina je samo jedna. Da je SDP jedina sustinska gradjanska i crnogorska partija u opoziciji, koja je casno izasla iz vlasti DPS-a. I da imaju podrsku onih koji nece da kradu, ali nece ni da ova zemlja bude tudja.

Pogba
Gost
Pogba

Pa sta onda rade sa ovima u vlasti u Budvi,Kotoru i Novom? Sto ne izadju iz vlasti sa ovima koji ocigledno imaju samo jedan cilj a to je da nestane Crna Gora. Sve je sinoc vidjeno na sramnom skupu u Budvi.

VISITOR
Gost
VISITOR

A dje je i skim usla,mrcio se.

Medovina
Gost
Medovina

Krvokapiću, ne iskrivljuj istnu, jer ne možeš zamaskirati činjenicu da si sa njima htio u poslije izbornu koaliciju.Mislio si da ćete pobijediti, i vi kao tas na vagi odlučivati o budućoj Vladi.Htio si vlast po svaku cijenu, bez obzira na posljedice po Državu.Bolje ne prozivaj nikoga, kad te odgovore odavno znaš, a i mi znamo da ih znaš. Ako ćeš… Više »

Neka to
Gost
Neka to

neka Medovina ne brani DPS niko ga ne dira.Tebe i slične je najveći strah od SDP-a pa se odmah javljate.Živjela SDP jedina prava Crnogorska demokratska partija.

Medovina
Gost
Medovina

Ne branim ja nikoga, a da ima napada bez osnova ima.Što se tiče SDP, nikad nijesam mogao pomisliti da će iznevjeriti svoje glasače i svoj narod.Srećom, jedan se dio distancirao(onaj bolji), od takve politike, a to su- SD.

poštolog
Gost
poštolog

Problem je Ranko u tome sto ste CG sagradili 2006 od najgoreg moguceg materijala trazeci od Venecije da vam uvede 45-55 pa se onda morao pokrasti referendum pa danas sjutra i ko zna do kad cemo pricat o identitetu a vi cete se i dalje diciti sto ste teskom mukom (kradjom) obnovili drzavnost i na taj nacin gradjanima zgaditi dodatno… Više »

Pogba
Gost
Pogba

O kradji ti je bolje da ne pricas jer se zna koliko je Kostunica para poslao.

poštolog
Gost
poštolog

Pa bojle onda da se prije referenduma promijenio zakon o fiansiranju partija i ostali zakoni u vezi izbora i na demokratski nacin doslo do drzave, pa bi danas pricali o ukidanju kriznog poreza, a ne o ujedinjenju Srba.

Mirko
Gost
Mirko

Aj ti u postu imas postu neku da raznosis

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

a nije kao df nego su gori od df-a.. df radi ono sto pomisli, a ovi su najgori od najgorih .. lazu i predstavljaju se nesto drugo a rade nesto trece!!

Betoven
Gost
Betoven

Politika Ranka Krivokapića i SDP nikom normalnom više nije razumljiva. Svako mora da se zapita – šta on u stvari hoće, a pogotovo s kim hoće to što hoće?

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

lako razumljiva u okviru svoje partije bori se za sve sto je interes gradjanina crne gore ….o drzavi crkvi jeziku himni zastavi da ne govorima….to sto se drps sprda sa ostatkom nazovi opozicije to je druga stvar

Brko
Gost
Brko

Pa cekaj covjece.Dobili ste drzavau 2006godine.Sami znate kako.Sta sad treba…da zaboravimo da smo Srbi jel?Da bi se nekome udvorili.To sto su komunjare utrpali Boku u Crnu Goru ne daje vam pravo da nam zabranite da kazemo da je Boka vazda bilo podrucje gdje su zivjeli vecinski Srbi

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Brko. Dobili državu 2006. U zadnjih hiljadu godina, Crna Gora ima najduži državni kontinuitet na Balkanu. A kako Boka nikad nije bila u sastavu Srbije, objasni nam okle dođoste ili kad to postadoste Srbi.

Brko
Gost
Brko

Srbi zive na citavom Balkanu.I na mjestima dje se ne prostire srpska drzava.Tako i u Boki.Recimo Bosna nikad nije bila u sastavu Srbije a tamo imas Srba koji zive na polovini bosanske teritorije.Boka do 1946godine nikad nije bila u sastavu Crne Gore.Neko kaze da je oslobodjena i prikljucena CG,ali imas i onih koji kazu da je okupirana.Kao sto su Tuzi,Ulcinj,Rozaje… Više »

Blavor
Gost
Blavor

Boka nije bila u sastavu CG, ali je bila u sastavu mletačke, austrije, kakve to veze ima, ovo je balkana a i svuđe po svijetu su granice prekrajane. Pa ima Crnogoraca svuđe po svijetu, cijeli lovćenac, crvenka, vrbas, pa ne traze da se ujedine sa CG, i ne nazivaju Srbiju crnogorskom zemljom, nego su lojalni gradjani i poštuju zemlju u… Više »

Klara
Gost
Klara

Ali srbi su nebeski narod 😂😂

Hmmm
Gost
Hmmm

Bila je Boka u sastavu Bosne pod Kotromanicem nasljednikom krune Nemanjica. Do 46 nikad u CG pa ni za vrijeme Duklje jer je bila Venecijanska tada.

Blavor
Gost
Blavor

Dobili drzavu koja je stara 1000godina? Vecinski Srbi? Uzmi malo pa pogledaj koje je većinsko stanovništvo, ili ne vjerujes svojim očima. Ko je rekao da treba da se zaboravi da je neko Srbin? Nema ni jedne zemlje na kugli zemaljskoj a da u njoj živi jedan narod… Samo ne treba da zaboravite kako ste prosli i kako cete proci kad… Više »

Croat
Gost
Croat

Brko da ti nije bilo komunjara jos bi isao u opanke i zivio u zemunici.

Sasa
Gost
Sasa

Sve sami srbijanci …mali…

\"nezavisni inte
Gost
\"nezavisni inte

Sjajno momci, živio SDP….

Bilja Đ.
Gost
Bilja Đ.

Da ste bili pametni pa se distancirali i od jednih i od drugih ostali bi u sedlu.Inače ne može se u HN sa popovima i potpredsjednicom NOVE, a ovamo prozivati Krapivica. Nije u skladu sa zdravim razumom.

Timm
Gost
Timm

Krapović je pokušao da pokrije to srpsko krilo u DCG koje više i ne postoji, jer su na čelu s Bečićem svi prešli u dukljane

Nera
Gost
Nera

Pitajte Gospodina Đurovica (SDP),jer on pokriva funkciju Krapovicevog podpresjednika u Budvi.

Klara
Gost
Klara

Bravo bravo za sdp i crnogorsku 👏👏👏👏

Providno
Gost
Providno

Hahahahahahahaha e kakva izjava! Da operu usta a u koaliciju su sa demokratama ovi iz SDP u Budvi!

Lukase
Gost
Lukase

Jes i sto cemo sad?

Randolf
Gost
Randolf

Bravo za SDP, samo nastavite ovako da ih raskrinkavate. Nikako sa DPS koji je ojadio Budvu, ali ni s ovim izdajnicima Crne Gore.

Providno
Gost
Providno

Zato su u koaliciji sa ovima sto slave propast CG! Da imaju obraza ovi iz SDP kao sto ga nemaju ne bi ulazili u koaliciju sa cetnicima, da imaju istinsku zelju da pokazu kakav je stav SDP ne bi bili ni sa kim u koalciju. Pa se nikad ne formirala vlast u Budvi i Kotoru. A ovako SDP podrzava cetnike,… Više »

Randolf
Gost
Randolf

Kako da ne, trebali su uci sa Marovicem u koaliciju u Budvu gdje je pokrao 100 miliona eura. Lokalna koalicija je jedno, bave se ljudi zivotnim temama, drzavna je drugo. Zato je SDP i reagovala na ovo prelivanje politike DF i Demokrata sa lokalnih na drzavne teme.

Providno
Gost
Providno

Nisam rekao da treba da budu sa Svetom no sam rekao ako su oni orjentisani kako su orjentisani onda ne trebaju da budu ni sa DF ni Demokratama a ni sa DPS. Oni su tas na vagi koji odrzava ovu cetnicku druzinu pa bolje bit i sa lopovima nego sa cetnicima a najbolje ni sa kim.

Send this to a friend