Politika

SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om

Foto: Skala Radio

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva u partiji, zbog njene namjere da suprotno jednoglasnoj odluci organa SDP-a, na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, dok su druga dva odbornika SDP u kotorskom parlamentu, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP, poručuju iz ove partije.

Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a   donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou.

“Ovakvo ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1000 glasača SDP u Kotoru i zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti  trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled. Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou”, kažu u SDP-u.

M.D. 

44 Komentara na "SDP isključio Brunu Lončarević iz partije jer je htjela sa DPS-om"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend