Politika

SDP: Poziv DPS za povratak u parlament prihvatio upravo crnogorski Šešelj

Bojan Zeković

U trenutku kada međunarodna zajednica vrši pritisak na DPS da prihvati uslove za ponavljanje izbora, po običaju se javi crnogorski Šešelj da obezbijedi podršku ruskoj struji u DPS-u, reagovao je član Predsjedništva SDP Bojan Zeković nakon što je Milan Knežević upozorio Ranka Krivokapića da ne pregovara sa Duškom Markovićem.

“Razumijemo obaveze koje po osnovu sporazuma sa Jedinstvenom Rusijom imaju i Knežević i DPS, ali je njihovo jedinstveno bježanje od zapadnih demokratija ipak previše otvoreno”, kaže Zeković.

Dodaje da je politika DPS-a i Kneževića toliko jedinstvena, i u smislu kompaktnosti i neponovljivosti, da su jedni bez drugih nezamislivi. “Savezništvo sa Vučićevog trosjeda sada postaje očigledno i laicima”.

Ipak, kako dodaje Zeković, uzaludan je to posao. “Nijesu ni Šešelji mogli spasiti Miloševiće, niti ih zamijeniti, pa neće ni njihovi đaci.”

Napominje da će SDP kao i uvijek uspjeti u svojoj politici, obezbijediti uslove za demokratsku smjenu vlasti i zaustaviti poharu.

“Poziv DPS za povratak u parlament je prihvatio upravo crnogorski Šešelj. Toliko o tome ko igra za koga. Kad se Knežević ovih dana vrati u kako on kaze “Sinđin parlament” opet ćemo gledati sukob sluganstva i primitivizma kojom se građani zavađaju dok se akteri ove parade iza scene baškare na Vučićevom trosjedu. Krleža bi rekao: na trosjedu je možda toplo, ali ne miriše fino”, poručuje Zeković na kraju.

M. B.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
\"šime\"
Gost
\"šime\"

Svaka čast za Zekovića i SDP…

Mojsije
Gost
Mojsije

Kakvo lupetanje svojstveno SDP u .Prihvatili su retoriku PZP a .

Dukljanin
Gost
Dukljanin

kakav rjecnik kakve partija. .CG je izgubila put s svima. .sve politicke partije su Katastrophen

Vanja
Gost
Vanja

Knezevic i DPS kao plus i minus, ali Knezevic ne mari za to, to je njegova zelja i tu mu niko ne moze nista !

Jovana
Gost
Jovana

Ranku se na faci vidi da bi rado sad potrcao i vratio se DPS jer vidio je sta je on bez DPS, kao brod koji luta otvornenim morem.

Majda
Gost
Majda

Kad je jedan Knezevic zeznuo Krivokapica onda vam je sve jasno na koje grane je Ranko spao.

Miona
Gost
Miona

Da imate sta da kazete i da vam ego nije takav kakav je rado biste vi dosli na sastanak !

imela
Gost
imela

Vidjeli smo ko je Krivi i ko je u svemu ovome saradjivao i pruzio ruku neprijatelju drzave ( citaj frontu) .. To nije niko iz DPS-a,da se razumijemo !

taske
Gost
taske

Ranko bi trebao da shvati konacno da nema sanse da bude NEKO I NESTO bitno u ovoj drzavi… Njegova era je prosla, ali ne umije da se pomiri sa tim…

Jocoo
Gost
Jocoo

Uspjece SDP da ne kazem u cemu, stidite se.

Milos
Gost
Milos

Kako vas nije sramota ovakve nebuloze da izjavljujete??

none
Gost
none

Zekovicu, zali Boze lijep si momak, ali ocigledno ti je vodja Ranko isprao mozak…

omegle
Gost
omegle

Bolje ti vidi sta radi Ranko Krivokapic i cime se bavi ! da li saradjuje sa zapadom ili saradjuje sa Rusijom?? mislim da on ipak pokusava da sjedi na obje stolice, pa dje vise bude novca tu ce i ostati.

lola
Gost
lola

Sta prica ovaj momak?? je li moguce da ti povezujes DPS sa Rusijom>? ako ko nema veze sa Rusima, onda je to DPS.. budimo realni !

podgoricanka
Gost
podgoricanka

Knezevic izgleda ima ponovo neki dil, ili nagodbu sa DRPES, prvo na ulice pa onda u sudnice a sad umjesto do spuza u parlament. Cirkus nad cirkusima. Bravo Yekovicu, vrijeme je da se gobvori o istinama!

LSCG
Gost
LSCG

Bogami Ranjo zeznuo si se, DF jaca zbog njihovog otvorenog stava, a ti cini mi se ni sam ne znas sta ces,samo te fotelje interesuju

Patak
Gost
Patak

Držači ćesa

Patak
Gost
Patak

SDP rak rana Crne Gore

Primorac
Gost
Primorac

Vi ste sa Rankom pukli, što vi oćete ni sami neznate, podrška vam ke slaba, nacionalizam raste, trend je evrope mi kao sluge brzo vatamo, ali to ne znači da morate biti protiv države, a vi to radite, vratite se u parlamenat i radite 200 posto, pokazat će serezultati, a i da sačuvate jedinu naž državu i ste pobjedili, ili… Više »

đurađ
Gost
đurađ

Knežević najvjernija pristalica DPS-a.

Send this to a friend