Politika

SDP Kotor: Dobroćanima žedno ljeto, a milionima plaćaju zalivanje golf terena

Koliko treba biti bezobziran da bi pola grada Kotora – cijelu Dobrotu držao čitavo ljeto žednim, a danas glasao ugovor da Kotorani plate zalivanje golf trave za bjelosvjetske tajkune, pitaju iz kotorskog SDP-a.

“Vi ćete Kotorani biti žedni i više nego ovo ljeto, a milione ćete platiti iz svog džepa da bi se nalivala trava crnogorskih šeika. Kolika je preša i strah da to kotorska vlast radi deset dana pred izbore, na sramotu svoju i milionsku štetu čitavog grada”, poručuju oni,

Kako isiču, ovo  je štetnije i bestidnije no ugovor sa Šarićevim narkokartelom prije decenije i pokazuje da ni grama stida više nema.

“Ova marionetska vlast u Kotoru će osušiti Kotor samo da bi crnogorski šeici mogli prodavati narodnu zemlju na Luštici. “SDP –dr Ivan Ilić – JAK KOTOR” će učiniti ništavnim ovaj štetan ugovor za građane Kotora i Tivta odmah poslije izbora i naći načina da saučesnici u ovom zlodjelu odgovaraju. Da na Skupštini opštine Kotor ne bi opet falsifikovali glasanje odbornika SDP-a i brojali nas đe nas nema kao nedavno, obavještavamo javnost da danas ni fizički ne možemo doći na sjednicu zato se ovako moramo obraćati gradu i Crnoj Gori”, naglašavaju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KLM
Gost
KLM

Najpoharani grad u CG
Ko nevidi
Blagos njemu

Mugi
Gost
Mugi

–dr Ivan Ilić – JAK KOTOR” će učiniti ništavnim ovaj štetan ugovor za građane Kotora i Tivta odmah poslije izbora i naći načina da saučesnici u ovom zlodjelu odgovaraju ! E tako se to radi !

Nela
Gost
Nela

Ne dozvoli ovo da se dogadja Kotoranima, zaokruži 4! SDP

Ziv vreo
Gost
Ziv vreo

SDP jedina postena partija !

Ziv vreo
Gost
Ziv vreo

Sve samo da bi crnogorski šeici mogli prodavati narodnu zemlju na Luštici. Sramota

Sime
Gost
Sime

SDP u zaborav. Baj baj

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Ako je istina onda je grafska vlast zaista dno

Kotoranin
Gost
Kotoranin

A sto ste radili kad ste bili na vlasti sa Demokratama? No sad pricate nesto, izmisljate toplu vodu, hvatate se za slamku

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Pa to je voda koja je prošla kroz wc šolje plus ostale otpadne vode koja se inače preradi da ne ode kao takva umore znači na njoj je samo zarada inače bi kao takva otišla umore a eventualno ako prodali prodavale im se po istoj cijeni pitka. Voda i da se zna ni ja nemam gradsku vodu već koristim bunar… Više »

Send this to a friend