Politika

SDP Kotor: Jokić da se pozabavi onim što Demokrate misle o njegovom radu

Umjesto neprestanog iznošenja neistina na račun SDP-a Vladimir Jokić bi trebalo da se pozabavi onim što Demokrate misle o njegovom radu i pozicijom u sopstvenoj partiji, poručili su iz SDP-a Kotor, nakon što ih je Jokić optužio da su sa DPS-om izazvali haos u Kotoru.

Iz kotorskog SDP su istakli da su Demokrate pokazale šta misle o Jokiću na Kongresu, kada je kako dodaju, jedva je uspio da postane 36-ti član Predsjedništva.

“Uprkos toj činjenici, on ne smije javno reći ono što govori po Kotoru o sekretaru i predsjedniku svoje partije, kao što su oni partijskim rasporedom javno pokazali šta misle o njegovom radu. Uzalud se Jokić junačio da jedini ne mora da nosi crvenu kravatu, jer mu je Boris Bogdanović pokazao da u tom slučaju može samo da aplaudira Bečiću, za šta kravata nije neophodna. pretjerano i neutemeljeno veličanje sopstvenog znanja i pameti teško može funkcionisati u okviru bilo kog sistema gdje nijeste prvi, pa ne čudi što Jokić ide Bečićevim stopama i priprema teren za formiranje sopstvene partije. Srećom pa je  Bogdanović samo jedan, i neće mu imati ko osmisliti spot u kome se želi predstaviti kao mladi Isus”, istakli su iz SDP-a.

Naveli su da, uprkos neistinama koje iznosi, žele biti fer prema njemu.

“Jokić ipak to ne bi uradio nikad, jer se on, kao i svi koji su rasli u blizine Dobrote, u mladosti nagledao ljudi koji su imali probleme mesijanstva i viška veličine, kakve je Bečić pokazao na spotu  i gnuša se takvog „marketinga“. Ipak, ni to ne smije reći javno, mogao bi izgubiti mjesto 36-o mjesto člana Predsjedništva”, dodaju iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

kasno Marko na Kosovo Stiže isto i Ranku pamet kasno stiže…

18+
Gost
18+

Brijanje na suvo.

Mekses
Gost
Mekses

Opraše ga načisto :DDD

Send this to a friend