Politika

SDP Krapoviću: Teško da ima toliko naivnih da povjeruju u Vaš stav

Nakon što se oglasio predsjednik Opštine Budva Dragan Karapović koji je kazao da je sinoćnjem skupu predstavljao lično sebe, a ne kao član Demokrata, niti kao prvi čovjek Budve, iz Socijaldemokratske partije su mu poručili da je teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

<<<Krapović: Nisam predstavljao ni partiju, ni Opštinu Budva, već sebe lično<<<

<<<SDP: Bečiću, da li je Krapović obilježavanju Podgoričke skupštine prisustvovao uz Vašu saglasnost?<<<

Reagovanje SDP-a prenosimo integralno:

Gospodine Krapoviću, vi ste svoj politički odnos pokazali legitimišući prisustvom skup koji šovinistički negira Crnogorce i državu u kojoj ste vi predsjednik opštine. Posebna je priča što je politika iz vašeg prvog reda nanijela štete srpskom narodu, ne manje od Austrougarske. Teško je povjerovati vam da nijeste znali kakve će se sve poruke čuti sa skupa, a još teze prihvatiti što ste oćutali iz prvog reda uvrede na račun Crne Gore, posebno one o “ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog mora”.

Nego, nama ste vi jasni, i zato se nijesmo ni obraćali vama, vec čekamo odgovor od Vašeg predsjednika i vaše partije. Budući da ste bili samo jedan od mnoštva funkcionera Demokrata na skupu neće biti da to nema nikakve veze sa vašom partijom. Teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

Zato i očekujemo izjašnjenje vaše partije, odnosno to očekuje demokratska i građanska javnost koja je zgrozena retorikom budvanskog skupa. Valjda Vaša partija ima stav oko ovako flagrantnih stvari. Ne može se miriti na pokušaju ponižavanja Crne Gore, i negiranju Crnogorskog naroda.

SDP je tu ideologiju već porazio, preusmjeravajući Crnu Goru na evroatlantski put nezavisnosti i građanskog koncepta države, pa ako g. Krapoviću aludirate na taj dio naše prošlosti, na njega imamo pravo biti najponosniji u Crnoj Gori.

14 Komentara na "SDP Krapoviću: Teško da ima toliko naivnih da povjeruju u Vaš stav"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend