Politika

SDP Krapoviću: Teško da ima toliko naivnih da povjeruju u Vaš stav

SDP

Nakon što se oglasio predsjednik Opštine Budva Dragan Karapović koji je kazao da je sinoćnjem skupu predstavljao lično sebe, a ne kao član Demokrata, niti kao prvi čovjek Budve, iz Socijaldemokratske partije su mu poručili da je teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

<<<Krapović: Nisam predstavljao ni partiju, ni Opštinu Budva, već sebe lično<<<

<<<SDP: Bečiću, da li je Krapović obilježavanju Podgoričke skupštine prisustvovao uz Vašu saglasnost?<<<

Reagovanje SDP-a prenosimo integralno:

Gospodine Krapoviću, vi ste svoj politički odnos pokazali legitimišući prisustvom skup koji šovinistički negira Crnogorce i državu u kojoj ste vi predsjednik opštine. Posebna je priča što je politika iz vašeg prvog reda nanijela štete srpskom narodu, ne manje od Austrougarske. Teško je povjerovati vam da nijeste znali kakve će se sve poruke čuti sa skupa, a još teze prihvatiti što ste oćutali iz prvog reda uvrede na račun Crne Gore, posebno one o “ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog mora”.

Nego, nama ste vi jasni, i zato se nijesmo ni obraćali vama, vec čekamo odgovor od Vašeg predsjednika i vaše partije. Budući da ste bili samo jedan od mnoštva funkcionera Demokrata na skupu neće biti da to nema nikakve veze sa vašom partijom. Teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

Zato i očekujemo izjašnjenje vaše partije, odnosno to očekuje demokratska i građanska javnost koja je zgrozena retorikom budvanskog skupa. Valjda Vaša partija ima stav oko ovako flagrantnih stvari. Ne može se miriti na pokušaju ponižavanja Crne Gore, i negiranju Crnogorskog naroda.

SDP je tu ideologiju već porazio, preusmjeravajući Crnu Goru na evroatlantski put nezavisnosti i građanskog koncepta države, pa ako g. Krapoviću aludirate na taj dio naše prošlosti, na njega imamo pravo biti najponosniji u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ovo je ka kad muž ufati ženu treći put u prevari pa joj kaže :,, ako te još jednom ufatim ozbiljno ću se naljutiti”. SDP ovci češće direktorska fotelja nažulja obraz od guzi…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ajde, Ranja, ne bavedaj sad. Svuda đe si moga napravio si koaliciju sa četnicima a sad tu se nešto kao isčuđavaš. Nemš koga više isfolirat. Ta priča u vrtić ne bi prošla. Zadnja ti je šansa da svoju savjest spasiš makar malo raskid koalicija u svim opštinama đe si im da ruku i izvinjenje građanima crne gore.

Stari
Gost
Stari

Velika rabota jeli Krapovic bio tamo ili nije.Bio si i ti Ranko nedje pa nikom nista.Pustite nas vise izlapjelih naklapanja ko boga vas molim.Posto ocigledno ne znate nista svi odreda osim da brljate jedni druge.

Baltazar B.
Gost
Baltazar B.

Sad Ranjo da vidimo tebe. Ostaje li i dalje sa ovom družinom ili ćes samo,, da osudiš”… Da ne bude na kraju ona narodna :,, sa kim si, onakav si”.
Konkretne poteze a ne blage izjave…

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Ti Krivokapicu vrijedjas Srbe sram te bilo,ja zivim u Crnu Goru a po nacionalnosti sam ne Srbijanac nego Srbin i nemojte Srbima naturat Crnogorsku ili Kakaricku nacionalnost ti i druzina se zovite kako hocete,grana od bora,suva sljiva ali s respektom na ostale,neznam kako te stid nije

Nikolina
Gost
Nikolina

Hahahaha ovi je dobar
Pravi opancar

Peki
Gost
Peki

Ti si Ranja dobio nogu u svoje sveto mjesto, niti si Srbin, niti si rusofil, nego ocuh nacije, pa vidi kako te lijepo uredi ovaj drugar s kojim si u iste diple duvao.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Na vrijeme ste. Nije kriv onaj što je pogriješio, no onaj što se ne ispravi. Ni jedan crnogorski glas nije za bačanje. Što još treba da vi se oči otvore. Pričaju da se bore protiv korupcije a bore se protiv Crne Gore. Kritikuju Bošnjake u Vladi a nudili su cijelu Vladu Bošnjacima. “Budite se svanulo je”

Blazo
Gost
Blazo

Ne treba da se slihtate DPSu, nego Brajovicu..
Njegova je dobra volja’oce li vas vratiti u Vladu ili nece!

konevolicrno
Gost
konevolicrno

Naivnih ima dosta,na ovom skupu su, po meni, svi prisutni dozivotno naivni,ima naivnih koji su to samo jednom,to su oni koji su ovom gradonacelniku,naravno njegovoj partiji,dali glas i grdno pogrijesili.

marius
Gost
marius

Pusti Ranjo prepucavanja sa DPS-om . Stani po barjak Crne Gore. Crna Gora jes mala , al u njoj ima mjesta za sve koji je iskreno vole, i kome je ona svetinja .

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Politički lešinari iz SDP-a na aparatima.

Komsija
Gost
Komsija

Tesko da vi nekome mozete slovo da drzite.Ona Ivicina nevjesta je vasa najveca politicka prevara.Ne mozete spajz napunit.

Čatko
Gost
Čatko

Prof. Dr Draginja Vuksanović Stanković je najbolja! 👍👌🤓

Send this to a friend