Politika

SDP predlaže: Jokić i Perovićeva da se zaključaju u Srpskoj kući

Sa jedne od ranijih sjednica SO Kotor

Činjenica da su odbornici DPS-a dali saglasnost na odluku Vladimira Jokića o razrješenju Branka Nedovića predstavnika SDP-a sa funkcije potpredsjednika opštine najbolje pokazuje prirodu njihovih odnosa, saopšteno je iz SDP-a. U SDP-u predlažu Jokiću da bi pošto ga neće ni sopstvena partija, u najbolje bilo da se sa nedavno smijenjenom predsjednicom SO Kotor Dragicom Perović, zaključa u Srpskoj kući.

Ovim u SDP-u aludiraju na nedavne skandalozne postupke Perovićeve i Jokića, kada su zaključali zgradu SO Kotor, zaposlenima dali slobodan dan, te izuzeli opštinsku dokumentaciju.

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Kotor, na kojoj je po drugi put smijenjen Jokić, arzriješen je funkcije potpredsjednika Opštine Branko Nedović.

<<<Jokić smijenjen drugi put<<<

“Drago nam je, ne samo jer su ga lišili truda podnošenja ostavke, već prije svega jer su do kraja ogolili sopstveni karakter i još jednom obesmislili spin o navodnom dogovoru SDP-a i DPS-a. Glupost koju Jokić bez stida ponavlja danu kada DPS glasa njegovu odluku protiv SDP-a. Mnogi nijesu vjerovali kada smo na to ukazivali nakon što je Jokić, sam potpisao ugovor sa ministrom Osmanom Nurkovićem o devastaciji Luke”, navode u SDP-u.

Prema njihovim riječima neki su sumnjali i nakon što je Jokić pet puta plačnim glasom molio Duška Markovića da ga zadrži na funkciji, bez koje očigledno ne vidi smisao daljeg bivstvovanja.

Ipak, dodaju, oni koji ga bolje poznaju – partijski drugovi, vidjeli su to na vrijeme i isključili ga iz veoma brojnog partijskog rukovodstva, u kome se našlo mjesta i za “političare” kojima ni kući ne znaju da se bave politikom, ali nije bilo mjesta za Jokića.

“Pošto ga neće ni sopstvena partija, a očigledno ni Duško Marković koga bezuspješno moli, ostaje mu da se sa Dragicom Perović zaključa u Srpskoj kući. Frustraciju koju imate od Ranka Krivokapića bi mogli iskoristiti da od njega naučite kako se dostojanstveno, nakon ostvarenja istorijskih ciljeva, odlazi sa funkcije. Ukoliko to ne naučite završićete tako što ćete se, umjesto u zgradi SO Kotor, zaključati u stanu koji ste pečatirali, jer vas skupština stanara ne želi više za predsjednika. To što je DPS izvršio nedozvoljeni uticaj na jednog podstanara nije neka utjeha i neće vam mnogo pomoći”, zaključuju u SDP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bruna
Gost
Bruna

Ranko,kako si. Dobro si mi rekao da ucinim ovo sto jesam. Pozz od Brune

Keka
Gost
Keka

Hahahhhahaha!!!!

NBA
Gost
NBA

KONACNO DA SE I OD VAS CUJE NESTO PAMETNO!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Nebi ih tamo ni primili…. bolje u ambasadu srbije, tamo se Branka odomaćila.

Dobronamjerno
Gost
Dobronamjerno

Bojim se da je SDP odavno zaključao svoju kuću. Ne mislim na ovaj slučaj nego na činjenicu da nijesu kapac za 5.g. odrzati niti jednu lokalnu izbornu konvenciju nego drže u KO Branka 15. godina. Dje su mu uzdanice Lompar Ivanovićeva…Vujadinović .. Bukilica.i sl…slično je i u dr.općinama.
Zadnja je ura da se nešto mijenja ako ima petlje i pameti.

Zoran
Gost
Zoran

Sdp je minorna strancica koja je izdala suverenisticko biračko telo.

Bnjj
Gost
Bnjj

Krivokapić je uzeo stan za smiješne pare prije 20godina i Sdp je bio u vlasti 18 god sva korupcija je išla preko te stranke oni su i sad trojanski konji

Ljuta
Gost
Ljuta

Što to ne valja u Srpskoj kući?
Da nije bilo Srba sad bi cetinjani pričali italijanski

Lovcen
Gost
Lovcen

Da nije bilo Cetinja sad bi vi Srbi bili svi u Istanbul ili bi bili đeca tuđih Turskih oceva!

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Da nije bilo srba sad bi CG bila najbogatija zemlja Evrope.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Ljuta,
Srbi su oslobadjali Cetinje/Cetinjane???
Dje??
Kad??
Da ga nijesu okupirali 1918. god. ??
Da nije bilo Cetinja i Crne Gore, Srbi bi jos pod Turcima klecali …

Gandalf sivi
Gost
Gandalf sivi

Samo da ne uradi Jokić što od sebe.

Primorci
Gost
Primorci

Neka predsjednik oo SDP riješi dilemu i sazove opstinski odbor!
Onda prozivajte Brunu!

Dobro smo prošl
Gost
Dobro smo prošl

Njemci su palili arhivu kada su odlazili.

Joo
Gost
Joo

Krivokapic je imao drugacije planove….kad su se izjalovili….onda je poceo da kmeci o tehnickoj vladi…..nebitan je…..a i deluje politicki malokrvno….dpresija me uhvati kad god ga vidim…….

Tole
Gost
Tole

Ovdje se ne zna odakle vise zaudara.

Komunista
Gost
Komunista

istuširaj se

Ana
Gost
Ana

Dobro te znamo Ranko,bolje da ne progovarate,ti i tvoja stranka!

Ko??
Gost
Ko??

Zar Sdp ima da ista kome kaze.Jasno je svima da ste se prodali!

Send this to a friend