Politika Reagovali na izjavu lidera Crnogorske

SDP: Sa Pavićevićem nećemo voditi ozbiljnu polemiku

Iz Socijaldemokratske partije reagovali su na izjavu lidera Crnogorske Vladimira Pavićevića da su oni partija koja je vječiti saveznik DPS-a, navodeći da “sa portparolom portparola Srđana Milića neće voditi ozbiljnu javnu polemiku”.

<<<Pavićević: SDP je vječiti saveznik DPS-a<<<

<<<SDP: Crnogorska i Čučka postali uslužni članovi Srđana Milića<<<

“Takvi to naprosto ne zaslužuju. Sukob u opoziciji Pavićević kao politički utikač ili utičnica počinje za račun drugih, onih koji bi svađama da sakriju tajne dilove sa DPS-om oko izbornih zakona. Pavićević je političar koji služi za političke posjete mjesnim odborima i godišnjim odmorima. I tu mu je i mjera i mjesto. Nažalost većine funkcionera, Crnogorska ima predsjednika koji umjesto u svoje priča u ime partije-domaćina. Građani Crne Gore za takve su davno nadjenuli ime”, piše u reagovanju SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

vala se dosta puta nijesam saglasan sa politikom SDPa ali sumza lorak časniji od crnogorske koja je privjezak Demokrata….

Girica
Gost
Girica

Ne znam sto posvecujete paznje ovom bestidniku koji je ugasio partiju…

Milan
Gost
Milan

E bravo za saopstenje

Libero7
Gost
Libero7

Pavicevic plus becic je nula

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Opoziciju žicom od 1000 volti treba ograditi bez hrane sa malo vode pustiti je tek kad se dogovore ako se ne dogovore ukinuti im i vodu i ne puštati !

Send this to a friend