Politika

SDP Tivat: Umjesto navodnog izvinjenja Kusovac da podnese ostavku

Socijaldemokratska partija jos jednom poziva predsjednika opštine Tivat Sinišu Kusovca da podnese ostavku zbog kršenja mjera samoizolacije koje ga čine nepodobnim za dalje obavljanje ove funkcije, saopšteno je iz SDP-a.

“„Izvinjenje“, koje je nakon dva mjeseca uputio građanima Tivta smatramo nevještim pokušajem da sebe oslobodi odgovornosti i skrene pažnju građanima Tivta sa suštine problema i djela koje je uradio. Tivtu je potrebna odgovorna vlast i odbrana resursa grada, a ne izvinjenja Siniše Kusovca koji zbog nezasite želje za vlašću, nije spreman preuzeti odgovornost ni za vlastito ponašanje kojim je ugrozio zdravlje građana”, kazali su iz SDP-a.

Ne čudi ih, kako su istakli, da političari koji dogovaraju poslove ne u korist grada, već u korist tajkuna i članova partije nijesu spremni da preuzmu odgovornost za svoje postupke.

“Gospodin Kusovac je simbol neodgovornog političara i Tivćani ne zaslužuju definitvno da on bude više niti jedan dan prvi čovjek grada. Tivtu treba odgovorna vlast koja radi u interesu njegovih građana a ne oni koji nastavljaju da rade u interesu uskog kruga povlašćenih tajkuna. Lista “SDP – Odbranimo grad” garantuje da će u narednom mandatu obezbijediti upravo takvu vlast – da se Tivtom upravlja iz Tivta a ne iz partijske centrale u Podgorici”, zaključuje se u saopštenju SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dzoni23
Gost
Dzoni23

Stavite Sašu Đurovića za gradonačelnika kad SDP pobijedi, momak je prije svega pošten a i izgleda kao lutka imaće Tivat dobru reklamu.
Zato svi za SDP broj 7 za JAK TIVAT I JAKU CRNU GORU

Send this to a friend