Politika

SDP: U Tivtu usred ekonomske krize lokalnim funkcionerima povećane zarade

Tivat

Iz Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije u Tivtu tvrde da su zarade tivatskih lokalnih funckionera povećane isred nezabilježene ekonomske krize izazvane korona virusom i sada izlaze na vidjelo.

Kako navode, Tivat je do prije par godina predstavljao primjer grada koji nije imao višak zapošljenih u lokalnoj administraciji i javnim preduzećima i u kojem su javnim funkcioneri primali zarade koje su bile odraz pristojne mjere za trud i dostignuća lokalne samouprave.

“Sve se to promijenilo dolaskom na vlast koalicije DPS-SD-HGI, u kojoj je primarni zadatak postalo povećavanje, za crnogorske prilike, velikih zarada. Visina zarada tivatskih funckionera je suprotna efektima njihovog rada, jer je evidentno da Opština ima puno manje prihode, a puno veće rashode nego prije četiri godine. U trenutku kad ne
postoje suštinske mjere za zaštitu tivatske privrede, kad naši preduzetnici i turistički radnici očekuju neizvjesno ljeto, tivatska vlast brine o tome da njihovi bankovni računi budu veći”, smatraju u SDP-u.

Oni su ih pozvali da u ime građana i privrede pod hitno donesu odluku o smanjenu zarada koje su povećali u ovom periodu i da je svedu na mjeru primjerenu trenutnoj ekonomsko-socijalnoj situaciji u našoj zemlji.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Toyota conoraNeno_
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toyota conora
Gost
Toyota conora

Šta njih briga za krizu.

Neno_
Gost
Neno_

Kriza?! Zar u Crnoj Gori toga ima?
Lideri u regionu po kradjama, svercu, ubistvima, pljackama a oni kazu kriza?!
Cega, identiteta???

Send this to a friend