Politika

SDT: Knežević ugrozio postupke iznošenjem tajnih podataka sa sjednice

Zgrada Specijalnog državnog tužilaštva

Iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) saopštili su da žele da ukažu javnosti da je tokom današnje pres konferencije jednog od lidera DF-a i predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, Milan Knežević ne samo ugrozio postupke koji se vode pred Specijalnim tužilaštvom, već je, kako ističu, iskoristio podatke koje je na sjednici saznao i prezentovao ih javnosti.

<<<Knežević: Bulatović nije razotkrio uređaj za prisluškivanje u kabinetu Katnića, tražiću dozvolu da nosim oružje<<<

“Naime, uprkos obavještenju da su podaci koji će se na sjednici razmatrati tajni i da nije dozvoljeno unošenje elektronskih uređaja i snimanje toka sjednice, kao i da je zabranjeno iznošenja u javnosti podataka koji su razmatrani na sjednici, predsjednik skupštinskog Odbora na sazvanoj konferenciji za medije, saopštio je određene tajne podatke koji su prezentovani na samoj sjednici, kao i tok sjednice, što je suprotno stavu koji je iznio prije početka sjednice, i predstavlja po ocjeni Specijalnog državnog tužilaštva tešku zloupotrebu koju je predsjednik Odbora počinio i ista će biti detaljno analizirana”, navodi se u saopštenju.

Zbog navedenog, Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić u narednom periodu neće prisustvovati i učestvovati u radu sjednica skupštinskog Odbora za bezbijednost i odbranu kojima predsjedava poslanik Milan Knežević.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Katunjanin
Gost
Katunjanin

Katanac se uplasio

Grujo
Gost
Grujo

Mislis obratno

SASA.NK.ME
Gost
SASA.NK.ME

Hapsi bandu g Katnicu.
Vakat je.

Lovcen
Gost
Lovcen

Hapsi

Kale
Gost
Kale

Udri Milivoje udri DF i URU.Udri parazite na drzavnom tkivu Crane Gore.

Parilo
Gost
Parilo

Hapsi Milivoje.

Banjo
Gost
Banjo

Odborom za bezbijednost predsjedava lice koje je osuđeno 5 godina zatvora zbog pokušaja urušavanja iste države!?I očekivali da radi u interesu iste?! Nevjerojatno!!!

OneAndOnly
Gost
OneAndOnly

Hapsi

Send this to a friend